Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.Aynı videoyu izlememle bugün doktoruma sormam bir oldu.ben gece uykudan uyandım bir kez bulantıyla. Doktor da gece 10 gibi 2 tane prilam iç rahatlatır dedi ama bilin bakalım o saatte kim uyuyakaldı da içemedi idrarı da veresim geliyor yine de her ihtimale karşı.
yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belkiAkşama geçiyor benm gerçekten iştah geliyor biraz.
Hay Allah yaaaa çociii görmek de süpriz oldu bakkk şimdi ya
İdrar yaparken yanma, kasık ağrısı bel ağrısı varmı ki
Yaa ben normalde de kendimi çok dinleyeb bir insan değilim, psikolojik oldugunu pek sanmıyorum ama bakalım yarın bi idrar tahlili vereyim.Ben de izledim o videoyu ama başka bir video daha izlemiştim orda da doktor mide bulantınız gün boyu sürüyorsa muhtemelen psikolojiktir diyordu yani öyle de olabilir
Eyvaaaah demeeeeeTabi kendi bebeğiymiş gibi davranırsa hiç şaşırma ben çocuğun anasını ağlatıyodum evire çevire sevmekten
Ben de rahatsız olmamın da etkisiyle çok bir şey yiyemiyorum ve haliyle çok su içemiyorum. Bebişe çok zararı olmuyordur inşallah.Ben yarın gidip idrar vericem bi bakalım ne çıkacak.
yok canım enfeksiyona dair hiçbir belirti yok, fakat bulantım hiç azalmıyor geçmiyor. Dün çubuk kraker, çizi sürekli paketli krakerlerle migdemi basmaya çalışıyorum, çokta üzülüyorum saçma sapan yiyeceklerle duruyorum diye. Su bile aaaanca 1 lt o da belki
Hiç bilmiyorum canım. yemek konusunda doktorum zorlama diyor, ama suyu içebilidğin kadar iç diye genel konuşuyor. Yani tek tesellim umarım 1-2 haftaya toparlanırım , ve bir düzen oluştururum.Ben de rahatsız olmamın da etkisiyle çok bir şey yiyemiyorum ve haliyle çok su içemiyorum. Bebişe çok zararı olmuyordur inşallah.
Benimde mide bulantım olmuyor ama mide yanmam çok. Kefir ayran yoğurt naneli sakız ve şeker iyi geliyr bnamidem yanıyo kızlar
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Puxhu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım @simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım @papatya182848 25 1. 1 Şubat 10 mart Erkek 8 Kasım @kubraumt 33 3. 19 Şubat 25 Kasım hlyg 27 1. 18 Şubat 7 Nisan 25 Kasım C claret07 32 1. 31 Ocak 6 Mart 15 Mart Kız 7 Kasım @deryaderya2 32 1 22 Şubat 26 Şubat 8 Nisan Kız duygusal biranne (ikiz gebelik) 38 1 3 Mart 9 Nisan 18 Nisan Hexes 27 1 6 mart 2 nisan Kız 29 kasım
Benim doktorum kendini yemeye zorlama suyu bile zorlama dedi. Benim henüz 6 haftalık ondan mı bilmiyorum şuan fazla yemenin içmenin bir faydası yok dedi. Beni aşırı rahatlattı bu söyledikleri çünkü Benim de hiç iştahım yok su içemiyorum kafaya da doktorum sayesinde takmıyorum.Ben de rahatsız olmamın da etkisiyle çok bir şey yiyemiyorum ve haliyle çok su içemiyorum. Bebişe çok zararı olmuyordur inşallah.
Benim eşim de kova yazdığın herşeye katılıyorum:)))Benim eşim de kova. Mükemmel bir burç olduğunu görüyorum yaşayarak. Ama gerçekten çok ince ayrıntılara önem veren, detaycı , balığın duygusallığını, başağın titizliğini sollayan bir burç. Seviyorum yaa
Kesinlikle canım, çok şükür. Biz 20 yıldır beraberiz ne zaman bir konu olsa, kendi ailem eşimi tutar bana söylenir daha konuyu bilmedenKatılıyorum sana abartısız prenses gibi davranıyorçorabımı giydirir ben eğilmem pijamamı kıyafetimi giydirir yemeğimi getirir götürür temizlik yapar ilaç saatimde ben panikle uyanmayayım diye gelir önce beni sakince uyandırır hayattaki en büyük şansım o benim çok şükür
böyle yanma ekşime gurul gurul bişeyler demiiBenimde mide bulantım olmuyor ama mide yanmam çok. Kefir ayran yoğurt naneli sakız ve şeker iyi geliyr bna
ay benim eşim de kovaaaAyy benim de eşim Kova dünya iyisidir canım benim ya da bana karşı öyle bilememama sinirlendiğinde birine gözü başka bişey görmez bak orası doğru
yaa çok sevindim güzel isim bulmuşuz kızlarKaan ismine ben de sıcak bakıyorum3lermiyiz
aynen canım benim doktorum da böyle söylemiştiBenim doktorum kendini yemeye zorlama suyu bile zorlama dedi. Benim henüz 6 haftalık ondan mı bilmiyorum şuan fazla yemenin içmenin bir faydası yok dedi. Beni aşırı rahatlattı bu söyledikleri çünkü Benim de hiç iştahım yok su içemiyorum kafaya da doktorum sayesinde takmıyorum.
Benim ilk doktorum da öyle demişti aslında. Şu an iki kişilik yemenin, içmenin gereği yokmuş ama ben biraz da rahatsızım diye ekstra tedirgin oluyorum galibaBenim doktorum kendini yemeye zorlama suyu bile zorlama dedi. Benim henüz 6 haftalık ondan mı bilmiyorum şuan fazla yemenin içmenin bir faydası yok dedi. Beni aşırı rahatlattı bu söyledikleri çünkü Benim de hiç iştahım yok su içemiyorum kafaya da doktorum sayesinde takmıyorum.
Yalnız dün gece siz söyleyince aydınlandım, benim de çok midem bulanıyordu idrar tahlili vermeden önce. İdrarda enfeksiyon çıktı, şu an antibiyotik kullanmaya başladımYaa ben normalde de kendimi çok dinleyeb bir insan değilim, psikolojik oldugunu pek sanmıyorum ama bakalım yarın bi idrar tahlili vereyim.
Hiç endişelenme herşey yolunda inan bende de sıfır iştah var hormonlardan dolayı bence çok normal.Benim ilk doktorum da öyle demişti aslında. Şu an iki kişilik yemenin, içmenin gereği yokmuş ama ben biraz da rahatsızım diye ekstra tedirgin oluyorum galiba
Yarın sabah hemen gidicem, çünkü bulantıyla birlikte su içmeyide azalttım, iyice enfeksiyona davetiye valla.Yalnız dün gece siz söyleyince aydınlandım, benim de çok midem bulanıyordu idrar tahlili vermeden önce. İdrarda enfeksiyon çıktı, şu an antibiyotik kullanmaya başladımve mide bulantım hiç kalmadı nerdeyse bilmiyorum ondan mı kaynaklıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?