Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yamukmuş bide benmki tövbe yarabbim ya djdhdjjdjd şimdi beboyu taşırken aklı başına gelir dik durur
Benim de ters bacim geriye egik ajdjdjdj. Neyse su zamana kadar sorun cikarmadigi icin ses etmiyorum yuklendim yillardir yeterince ajdjdjdj

Bazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz bu süreci

Güzel ama en unisex isim bence Deniz, çok zor, asla belli değil kadın mı erkek mi. Kağıt üstünde çok belirsiz bir isim yani o yüzden tercih etmem, ama gerçekten güzel.
Evet ya dogru kuzenlerimden biri doga biri gunes, is hayatina girdikleri gunden beri maillerdeki gunes bey doga hanim hitabetlerine tilt oluyolar

Ahh ne güzel günlerdi allahımm. Hala izliyorum
Vallahi her sey biz cocukken daha guzeldi. Simdikiler el kadar ve tabletleri var, tiktok kaydiriyorlar filan ajdjdjd. Biz o heyecanla kalkip pazar sabahi kahvalti beklerken izlenen cizgi filmlerin esiriydik

Evet ya dogru kuzenlerimden biri doga biri gunes, is hayatina girdikleri gunden beri maillerdeki gunes bey doga hanim hitabetlerine tilt oluyolar
Kardeşimin de adı Göksel. Eskiden çok şikayet ediyordu erkek adama bu isim konur mu diye ama şimdi cok seviyor djhdjd kızlar bayılıyomus havalı buluyomus. Z kuşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…