Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Günaydın tatlı Kasım anneleriii ♥️
10. Haftayla birlikte benim mide bulantısı ve kusmalar zirveye cıktı. Ama bilin bakalım bu saftirik çilek neyi unuttu.. ? Tabiki de doktorundan prilam istemeyi 🤦🏽‍♀️
Napıcaz ya ne zaman hafiflemeye başlar acaba bu kusma işi
Bende bugun saglik ocagindan aldim bi kutu pazartesi yazdiricam, sizinde varsa tanidik eczane alabilirsiniz, ben daha 7.haftadayim

Yatınca azaldı biliyomısun doktorun bir bildiği varmış ya zaten aslında hep çok minik minik oluyor ama sanırım eski tecrübelerden dolayı benim nokta bile görmeye tahammülüm yok o sebeple böyle etkileniyorum
Zamanla tamamen kurur biter zaten yat yatabildiğin kadar. Bebeğin gürül gürül büyürken senin sabrını sınıyor 😁
Benimki de belimi ortadan ikiye ayırmak istiyor ama ben pes etmemm hareketsiz yatıyorum o ağrı geçecek😂😂

Yatınca azaldı biliyomısun doktorun bir bildiği varmış ya zaten aslında hep çok minik minik oluyor ama sanırım eski tecrübelerden dolayı benim nokta bile görmeye tahammülüm yok o sebeple böyle etkileniyorum
Bak ben iki kez akintiya karismis renk farkliliginda bile bebegim dusuyor sanip olucektim korkudan, senin endiseni cooook iyi anliyorum o yuzden kiyaslayamiyorum bile eski korkularindan oturu. Ama cok sukur kesenle bebeginle alakali degil endise edilecek riskli bir sey bulunmadi, sadece fiziksel olarak cok kisitlanmis oldun ki bunalmakta cok haklisin🤦🏽‍♀️ ama bak yatinca nasil azalmis hoyle boyle bitecek allahin izniyle🌸

Hayir senin erkek kendimden cok senden eminim cilek ajajajaja
Bende kesinlikle erkek hissediyorum çileği 😂
Yok kız ne zorlaması devlet sırrı değil ya 🤣 evet onun ilk olacak inşallah ama o ikinci diyor Alperen ilk çocuğum diyor arkadaşları tebrik için aradı ooo baba oluyorsun falan diye ben zaten babayım diyor onlara 🤣
Ayyy masallah canim Rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin 😍
saç boyatmayı düşünüyo musunuz kızlar balyaj falan veya
Benim dipler beyazları istiyorum ama nasıl mümkün olur bilemedim bir de bizim yaza sunnet dhgunumuz olacak 🥹🥹
Yaa ChatGPT’ye yani Ramzi’ye göre Erkekkkk dedi 🤣
Amannnn ona göre benim de erkek çıkıyor ama diğerleri kız diyor hayırlısı bakalım
Hamile olduğumu öğrenince doktorum devam etmememi söyledi yarım kaldı yani iki seans gitmiştim sadece
Evet ya benim de üç seans kaldı sonrasında gideceğim bakalım

Her anne adayının gönlünde bi isim yatar yaaa yıllarca hayalini kurduğun isimle bebeğine seslenmek eminim harika bi duygudur 😍 Rabbim nasip etsin hepimize. Vallahi nazlı da güzel bi isim, kökeni belli anlamı belli. Özümüzden uzaklaşmadan her isme okeyim. Son cıkan saçma sapan isimleri sevmiyorum
evet her kizin bir hayali olmusdur isim hakkinda 😍 insallah seslenmekte nasip olur tabii cinsiyyet diyilde saglikla dogmalari onemli. benim esim tarafda hic kiz cocugu yok bizde olursa ilk olacak ne kiz kardes ne kiz torun var

Yükselen de aslan olsun var ya kim tutar sizi sjdjsjs
Valla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacak😄 kinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler 😄😄

evet her kizin bir hayali olmusdur isim hakkinda 😍 insallah seslenmekte nasip olur tabii cinsiyyet diyilde saglikla dogmalari onemli. benim esim tarafda hic kiz cocugu yok bizde olursa ilk olacak ne kiz kardes ne kiz torun var
Yaaaa eğer gönlünüzden de geçiyorsa inşallah kız olsun ♥️ Sağlıklı, güzel yüzlü vee güleç🎀

nazli diye bir ark im vardi lisede, nazindan dolayi hepimiz illallah ettik kizla su an bir kisi gorusmuyor bizim donemden🤣 iyi dusun, yoksa cok klasik super
kiz olsunda 🤣 benim esim tarafin hic kiz cocugu olmuyor kenderide erkek kardes torunlarda hep erkek zaten bizde kiz olursa ilk kiz olucak adi nazli olmasada kendi yuzde yuz nazli olur 😀 ya da erkek gibi olur erkeklerin icinde 🤣

Zamanla tamamen kurur biter zaten yat yatabildiğin kadar. Bebeğin gürül gürül büyürken senin sabrını sınıyor 😁
Benimki de belimi ortadan ikiye ayırmak istiyor ama ben pes etmemm hareketsiz yatıyorum o ağrı geçecek😂😂
yaa teyzesi bebeğim uslu uslu duruyor kendi alanında aslında orda bir sıkıntı yok yavruma suç atamam bak şimdi 🤣🤣

Valla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacak😄 kinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler 😄😄
Ay nasıl her şeyi akrep oldu ya benim burç bilgim burç ve yükselenle sınırlı olduğu için şaşırdım aklım karıştı

Bak ben iki kez akintiya karismis renk farkliliginda bile bebegim dusuyor sanip olucektim korkudan, senin endiseni cooook iyi anliyorum o yuzden kiyaslayamiyorum bile eski korkularindan oturu. Ama cok sukur kesenle bebeginle alakali degil endise edilecek riskli bir sey bulunmadi, sadece fiziksel olarak cok kisitlanmis oldun ki bunalmakta cok haklisin🤦🏽‍♀️ ama bak yatinca nasil azalmis hoyle boyle bitecek allahin izniyle🌸
Çok şükür canım bitecek Allah’ın izniyle cuma günü gittiğimde idrar tahlili de yaptıracağım bi bakılsın enfeksiyon falan olmasın diye

Benim yükselenim akrep, eskiden o kadar sadist severdim ki baktım baş edemiyorum ayrılıp ızdırap çektirirdim kendime 😁
Balıklar bu kadar manyak ve hırslı olmaz diye arkadasım haritama bi baktı ki ay burcum, baskın burcum herseyim akrep cıktı dkdjjdd

kiz olsunda 🤣 benim esim tarafin hic kiz cocugu olmuyor kenderide erkek kardes torunlarda hep erkek zaten bizde kiz olursa ilk kiz olucak adi nazli olmasada kendi yuzde yuz nazli olur 😀 ya da erkek gibi olur erkeklerin icinde 🤣
Benim esimin sulale de erkek cogunluklu, kiz olursa esim kadar kayinvalidem filan da cosacak🤣 bu arada boyle diyorum da bu yasima geldim annem hala beni nazli prensesim diye sever, tek cocik oldugumdan nazli nazli buyudugumu iddia ediyor kendisi ajdjdjdjd. Omru bahti guzel olsun yeter ki🌸

Back
X