- 3 Nisan 2023
- 1.640
- 1.403
- 63
- 38
Para ve Kızey bence de güzelErkek isimlerinden Alperen, Alp, Pars, Sarp, Kuzey, Ataseverimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para ve Kızey bence de güzelErkek isimlerinden Alperen, Alp, Pars, Sarp, Kuzey, Ataseverimmm
Bende bugun saglik ocagindan aldim bi kutu pazartesi yazdiricam, sizinde varsa tanidik eczane alabilirsiniz, ben daha 7.haftadayimGünaydın tatlı Kasım anneleriii
10. Haftayla birlikte benim mide bulantısı ve kusmalar zirveye cıktı. Ama bilin bakalım bu saftirik çilek neyi unuttu.. ? Tabiki de doktorundan prilam istemeyi
Napıcaz ya ne zaman hafiflemeye başlar acaba bu kusma işi
Zamanla tamamen kurur biter zaten yat yatabildiğin kadar. Bebeğin gürül gürül büyürken senin sabrını sınıyorYatınca azaldı biliyomısun doktorun bir bildiği varmış ya zaten aslında hep çok minik minik oluyor ama sanırım eski tecrübelerden dolayı benim nokta bile görmeye tahammülüm yok o sebeple böyle etkileniyorum
Bak ben iki kez akintiya karismis renk farkliliginda bile bebegim dusuyor sanip olucektim korkudan, senin endiseni cooook iyi anliyorum o yuzden kiyaslayamiyorum bile eski korkularindan oturu. Ama cok sukur kesenle bebeginle alakali degil endise edilecek riskli bir sey bulunmadi, sadece fiziksel olarak cok kisitlanmis oldun ki bunalmakta cok haklisinYatınca azaldı biliyomısun doktorun bir bildiği varmış ya zaten aslında hep çok minik minik oluyor ama sanırım eski tecrübelerden dolayı benim nokta bile görmeye tahammülüm yok o sebeple böyle etkileniyorum
Yakışıklı ve zengin olmama ihtimalleri yokPara ve Kızey bence de güzel![]()
Bende kesinlikle erkek hissediyorum çileğiHayir senin erkek kendimden cok senden eminim cilek ajajajaja
Ayyy masallah canim Rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesinYok kız ne zorlaması devlet sırrı değil yaevet onun ilk olacak inşallah ama o ikinci diyor Alperen ilk çocuğum diyor arkadaşları tebrik için aradı ooo baba oluyorsun falan diye ben zaten babayım diyor onlara
![]()
Benim dipler beyazları istiyorum ama nasıl mümkün olur bilemedim bir de bizim yaza sunnet dhgunumuz olacaksaç boyatmayı düşünüyo musunuz kızlar balyaj falan veya
Amannnn ona göre benim de erkek çıkıyor ama diğerleri kız diyor hayırlısı bakalımYaa ChatGPT’ye yani Ramzi’ye göre Erkekkkk dedi![]()
Evet ya benim de üç seans kaldı sonrasında gideceğim bakalımHamile olduğumu öğrenince doktorum devam etmememi söyledi yarım kaldı yani iki seans gitmiştim sadece
GeberttiArkadaşın seni kaldırmış duvara vurmuş![]()
Sizinde mi bulantı alevlendiBende bugun saglik ocagindan aldim bi kutu pazartesi yazdiricam, sizinde varsa tanidik eczane alabilirsiniz, ben daha 7.haftadayim
evet her kizin bir hayali olmusdur isim hakkindaHer anne adayının gönlünde bi isim yatar yaaa yıllarca hayalini kurduğun isimle bebeğine seslenmek eminim harika bi duygudurRabbim nasip etsin hepimize. Vallahi nazlı da güzel bi isim, kökeni belli anlamı belli. Özümüzden uzaklaşmadan her isme okeyim. Son cıkan saçma sapan isimleri sevmiyorum
Valla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacakYükselen de aslan olsun var ya kim tutar sizi sjdjsjs
Yaaaa eğer gönlünüzden de geçiyorsa inşallah kız olsunevet her kizin bir hayali olmusdur isim hakkindainsallah seslenmekte nasip olur tabii cinsiyyet diyilde saglikla dogmalari onemli. benim esim tarafda hic kiz cocugu yok bizde olursa ilk olacak ne kiz kardes ne kiz torun var
Aras ve Pamir de karizmatik geliyor bana. Cinsiyeti öğrenmeden bu kadar mesai harcamayacaktım güya :)Para ve Kızey bence de güzel![]()
kiz olsundanazli diye bir ark im vardi lisede, nazindan dolayi hepimiz illallah ettik kizla su an bir kisi gorusmuyor bizim donemdeniyi dusun, yoksa cok klasik super
yaa teyzesi bebeğim uslu uslu duruyor kendi alanında aslında orda bir sıkıntı yok yavruma suç atamam bak şimdiZamanla tamamen kurur biter zaten yat yatabildiğin kadar. Bebeğin gürül gürül büyürken senin sabrını sınıyor
Benimki de belimi ortadan ikiye ayırmak istiyor ama ben pes etmemm hareketsiz yatıyorum o ağrı geçecek![]()
Ay nasıl her şeyi akrep oldu ya benim burç bilgim burç ve yükselenle sınırlı olduğu için şaşırdım aklım karıştıValla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacakkinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler
![]()
Çok şükür canım bitecek Allah’ın izniyle cuma günü gittiğimde idrar tahlili de yaptıracağım bi bakılsın enfeksiyon falan olmasın diyeBak ben iki kez akintiya karismis renk farkliliginda bile bebegim dusuyor sanip olucektim korkudan, senin endiseni cooook iyi anliyorum o yuzden kiyaslayamiyorum bile eski korkularindan oturu. Ama cok sukur kesenle bebeginle alakali degil endise edilecek riskli bir sey bulunmadi, sadece fiziksel olarak cok kisitlanmis oldun ki bunalmakta cok haklisinama bak yatinca nasil azalmis hoyle boyle bitecek allahin izniyle
![]()
Benim yükselenim akrep, eskiden o kadar sadist severdim ki baktım baş edemiyorum ayrılıp ızdırap çektirirdim kendimeValla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacakkinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler
![]()
kendi sevmedi ilk basta o yuzden bisey cikarmaya calisiyorNazlı diye akraba çocuğum var ben o ismi seviyorum o kızda. Bi kere bile de duymadım nazlı tuzlu diye bir şey:)) bu erkekler çok acayip ya![]()
Benim esimin sulale de erkek cogunluklu, kiz olursa esim kadar kayinvalidem filan da cosacakkiz olsundabenim esim tarafin hic kiz cocugu olmuyor kenderide erkek kardes torunlarda hep erkek zaten bizde kiz olursa ilk kiz olucak adi nazli olmasada kendi yuzde yuz nazli olur
ya da erkek gibi olur erkeklerin icinde
![]()