- 22 Kasım 2022
- 1.482
- 1.531
- 63
Kıvanç çok seviyorum ya, burcu da akrep olursa heybetli dirayetli bi evlat olur en istediğimmmKıvanç çok güçlü isim bayıldımkız isimlerinde biraz antin kuntincilik var ya.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıvanç çok seviyorum ya, burcu da akrep olursa heybetli dirayetli bi evlat olur en istediğimmmKıvanç çok güçlü isim bayıldımkız isimlerinde biraz antin kuntincilik var ya.
![]()
Hee tamam o zaman ay tam dusa giriyordum panik geldi ajdjdjdjd. Sac kurutma bana da cok zul geliyor dibini kurutup geciyorum artik uclari kendi kuruyor dalgali cok zstenAşkım ben lekeden değil ya çok şükür leke hiç olmadı ama duş alırken ayakta durmak, keselenmek, sonra ayı postu gibi saçlarımı kurutmak aman ya öffff. Çok zormecburiyetten yıkanıyorum yani iş olmasa evde olsam zorlamazdım kendimi hiç dkdbdjdjjd
Aşırı halsizim![]()
Erken yaptırmakta da bi problem yok, 10 hafta itibariyle yapılabiliyor ama ben açıkçası 12 haftayı görüp düzlüğe çıkmak istiyorum önceDimi ben de o şekilde biliyorum ama burada yazıları okuyunca kafam karıştı. Tamamdır doktorumu dinleyip 12.hafta gideyim ben de o zaman![]()
Yiğit, Demir, Ayaz sanki öyle gibi. Ama tabi genellemiyorumSelim var, Alparslan var akıllı uslu. Yiğitler çok yaramaz oluyor ya da ben hep öylesine denk geldim yiğit koyacaklar birkaç kez düşünsün![]()
Ay ben atlas ismini seviyorum son dönemlerde çok duyuldu ama güzel benceEvet arkadaşlar güzel erkek isimleri paylaşın ya, bir tane bile uzlaşabileceğimiz bir isim çıkmadı. Bir de çoğu isimler sülalelerde var zaten bizim, bir şey olmaz aynı isimde olması diyorum, ona da yok diyor canım kocam![]()
Hee ayyy tamam aniden tirsicaktim yoksaYa ben de transferden sonraki gün hemen duş aldım onda bi sıkıntı yok ama benim şuan mevcutta lekelenmem olduğu için duş alınca da geliyor yani onu demek istedim ben![]()
ya insallah Allah gonlune gore versin bizde tam tersi kiz olursa ben Nazli istiyorum bende 15 ,16 yaslarimdan seviyorum bu ismi oyle muhtesem otesi deyisik bir isim diyil ama seviyorum erkek olursa esim sececek tabii ki bende begenmeliyimBenim oğlum olursa kesin Kıvanç15 yaşımda karar verdim buna. Kız olursa babası koysun serbest
antin kuntin olmadığı sürece. Evladıma yavru kedi ismi de koydurmam yani
Yükselen de aslan olsun var ya kim tutar sizi sjdjsjsKıvanç çok seviyorum ya, burcu da akrep olursa heybetli dirayetli bi evlat olur en istediğimmm![]()
Her anne adayının gönlünde bi isim yatar yaaa yıllarca hayalini kurduğun isimle bebeğine seslenmek eminim harika bi duygudurya insallah Allah gonlune gore versin bizde tam tersi kiz olursa ben Nazli istiyorum bende 15 ,16 yaslarimdan seviyorum bu ismi oyle muhtesem otesi deyisik bir isim diyil ama seviyorum erkek olursa esim sececek tabii ki bende begenmeliyimbide ben Nazli dedikte sonra cocuga nazli tuzlu gazli derler diyor
biz oyle kiz buyuturuz ki ne kimse ona oyle diye bilir ne de o izin veirir dedim
nazli diye bir ark im vardi lisede, nazindan dolayi hepimiz illallah ettik kizla su an bir kisi gorusmuyor bizim donemdenya insallah Allah gonlune gore versin bizde tam tersi kiz olursa ben Nazli istiyorum bende 15 ,16 yaslarimdan seviyorum bu ismi oyle muhtesem otesi deyisik bir isim diyil ama seviyorum erkek olursa esim sececek tabii ki bende begenmeliyimbide ben Nazli dedikte sonra cocuga nazli tuzlu gazli derler diyor
biz oyle kiz buyuturuz ki ne kimse ona oyle diye bilir ne de o izin veirir dedim
kızzzz hürrem olurum ben o zaman skdjdkdjjdYükselen de aslan olsun var ya kim tutar sizi sjdjsjs
Nazlı diye akraba çocuğum var ben o ismi seviyorum o kızda. Bi kere bile de duymadım nazlı tuzlu diye bir şey:)) bu erkekler çok acayip yaya insallah Allah gonlune gore versin bizde tam tersi kiz olursa ben Nazli istiyorum bende 15 ,16 yaslarimdan seviyorum bu ismi oyle muhtesem otesi deyisik bir isim diyil ama seviyorum erkek olursa esim sececek tabii ki bende begenmeliyimbide ben Nazli dedikte sonra cocuga nazli tuzlu gazli derler diyor
Bende bugun saglik ocagindan aldim bi kutu pazartesi yazdiricam, sizinde varsa tanidik eczane alabilirsiniz, ben daha 7.haftadayimGünaydın tatlı Kasım anneleriii
10. Haftayla birlikte benim mide bulantısı ve kusmalar zirveye cıktı. Ama bilin bakalım bu saftirik çilek neyi unuttu.. ? Tabiki de doktorundan prilam istemeyi
Napıcaz ya ne zaman hafiflemeye başlar acaba bu kusma işi
Yatınca azaldı biliyomısun doktorun bir bildiği varmış ya zaten aslında hep çok minik minik oluyor ama sanırım eski tecrübelerden dolayı benim nokta bile görmeye tahammülüm yok o sebeple böyle etkileniyorumHee ayyy tamam aniden tirsicaktim yoksaseninkiler de azalip bitecek insallah canim az daha sabret
Arkadaşın seni kaldırmış duvara vurmuşya biz yeni sevgiliyken bir gun konu acildi ortamda, dedim ikimizin ismini birlestirince de mevcutta olan bir isim oluyor aaaaa filano gunku akilla romantik gelmisti iste ahdjdjdj. Bir arkadas bir anda boyle dedi, aaay o ne be oyle kafelerde cmt aksamlari gitar calip sarki soyleyen asla unlu olamayan popstar elemesinden geri cevrilen popcu ismi gibi
bunu demese bugun belki koyardim hani o ismi ben
![]()
Aynen benim planım da bu şekilde. Kısa süreli kafa karışıklığı yaşadım teşekkür ederim canimErken yaptırmakta da bi problem yok, 10 hafta itibariyle yapılabiliyor ama ben açıkçası 12 haftayı görüp düzlüğe çıkmak istiyorum önce![]()
Canikom rica ederim ne demekAynen benim planım da bu şekilde. Kısa süreli kafa karışıklığı yaşadım teşekkür ederim canim![]()