Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Tam gaz hamilelik adımları:
Diyetisyen ayarlandı ✅
Pilates ayarlandı (belediyenin ucuz :D) ✅
Çatlak kremi alındı ✅
Saygınlık ✅ (bu Twitter esprisi bilmeyene deli gibi gelicem)
Diyetisyen isini ben de bi sonraki komtrolde doktoruma sorucam ya, vallahi korkuyorum bu istahla obez gidicem doguma diye😅 iyi yapmissin canim, en onemlisi son madde zaten ajdjdjd

Bir tek bedava olursa ve kendi doktorum da benimle gelirse dusunurum bu teklifi su an icin ajsjdjdjdjd. O gun doktorumadiyorum ki hocam sizin yuzunu gormek bile beni rahatlatiyor endisem anksiyetem azaliyor🤣 ee napicaz her gun gel laflayalim madem diyor ajdjdjdjdj. Adamcagiz kasim ayindan beri benden bikti yeminle, dogurtunca oh cekecek 🤣
Bide o faktör var ben Gökalp hocamın gül yüzünü görmeden doğuramam dkdhdjhdhdhdhd çok alıştım ona gerçekten onsuz doğum yapmak zorunda bırakmasın allah😂 doktorumuzun fanatiği olmuşuz djdhdj

Aaa kiz demedin hic bize bilsem icerdim ajsjdjdjd
Azicik ilik dusa filan mi girsen, gecmezse git tabiki ama sana mental olarak geldiler bence bugun stresten basin tuttu ekstra
Oğluma dedim dinle bakalım diye abaja dinledi atıyo diyor nasıl atıyor diyorum bugum bugum bugum diye atıyormuş 🤣🤣🤣 evde herkesi çıldırttım

Çiçeğim alakası yok ya dün görüştüğümüz arkadaşımın bebeği hep 3 hafta önde gitti 37 haftalık doğurtmak zorunda kaldılar 5 kilo doğdu. Ve kız
ya şimdi de taktım acaba sıkıntı olur mu diye önden olması korktum ya😭 ben de 4.5 kilo doğmuşum ve geç doğmuşum sezaryen yapmak zorunda kalmışlar annemi 40 haftayı geçmişim 😁

Kız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zor 😂 görümcemler ısrar ediyor kanada vizesi halledelim hemen diye. Dedim yok benim riskli olabilir kan sulandırıcı kullanıyorum 😂 sakin sakin evimde yuvamda doğurayım bacım zaten daha 3 ayda yaşadığımız stresi görüyorsun dkdhjd
Kanada’dan bana da ben sana ortamı ayarlarım diyen arkadaşım var ama daha önce gittim gurbet şartlarından bunaldım hiç uğraşamam evin gibi olmuyor hiçbir yer🥹

Bide o faktör var ben Gökalp hocamın gül yüzünü görmeden doğuramam dkdhdjhdhdhdhd çok alıştım ona gerçekten onsuz doğum yapmak zorunda bırakmasın allah😂 doktorumuzun fanatiği olmuşuz djdhdj
Ahahahaha isin komigi esim de gercek bir fan 🤣 oyle bir bag kurduk ki artik alakasiz seyleri bile ona danisiyoruz filan, tedavi donemi esime psikiyatrist bile bulmustu ajdjdjdjdj

Diyetisyen isini ben de bi sonraki komtrolde doktoruma sorucam ya, vallahi korkuyorum bu istahla obez gidicem doguma diye😅 iyi yapmissin canim, en onemlisi son madde zaten ajdjdjd
Ay ben de korkuyorum ya. Diyetisyen için de çok kolay müşteriyim. Bulantı var mı yok, yemediğin yiyecek var mı yok, alerji yok, en basit listelerle oyalanabilecek bir 🤰🏻

Doktorum çok iyi bisey dedi maşallah subhanallah diye diye ölçtü bebeği😂 kan değerlerim çok iyiyidi benm ona bağladı
aa evet benim de hatta doktorum demişti ki hamileye göre değerlerin süpermiş d vitamini hariç iyi bari aynıyız😁 bana da maşallah demişti keseye gazlara rağmen🤣🤣

Benim sabır ektedir 🤣

Eklentiler

• 1000066217.webp
    1000066217.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 32
Kanada’dan bana da ben sana ortamı ayarlarım diyen arkadaşım var ama daha önce gittim gurbet şartlarından bunaldım hiç uğraşamam evin gibi olmuyor hiçbir yer🥹
Yani çocuğun istikbali için çok iyi olabilir belki ama ben bunca stresten sonra o kadar uzakta yanımda bitek eşimle doğum yapamam.. tecrübesizim bebek bakmayı bilmiyorum anneme kayınvalideme herkese ihtiyacım var. O yüzden kim ne derse desin ben burda doğurucam kendime güvenmediğimden🥹

aa evet benim de hatta doktorum demişti ki hamileye göre değerlerin süpermiş d vitamini hariç iyi bari aynıyız😁 bana da maşallah demişti keseye gazlara rağmen🤣🤣
İyi bisey askım sen niye kafaya taktın ki millet övünüyor bebeğinin iri gelişmesiyle 😂 zaten ilerleyen haftalarda bi geriler bi öne geçer dengede kalır yani sıkıntı yok. Kan değerleri iyi olunca bebek güzel besleniyor. Benim bütün vitamin değerleri üst sınırdaydı zaten bekliyorduk bebeğin hızlı gelişmesini🥹🧿

Back
X