- 8 Ağustos 2024
- 150
- 67
- 13
- 37
Bilgi için teşekkür ederim bakalım bu hafta birşeyler olacak mı?evet bende bulanti 6 haftada oldu sonra kayb oldu bulanti 8 hafta sonra basladi ogurtu ve fazla tukuruk oluyor . karin agrisida oyle 8 hafta sonra basladi. en basindan yasadigim belirti istahsizlik goz kararmasi halsizlik
Arkadasimin midesi hassastır ona rağmen hamilelik süresince hic bulantısı olmadı. Kızı da masallah baya saçlı da doğmuştu olmayinca olmuyor:)
Gerçekten ya bende hep turşu ve tuzlu şeyler yemek istiyorum. Tatlı hiç sevmiyorumFasulyenin mevsimi gelmedi ya ondan almamistir dahabak bu kadar eksi aseriyoruz hepimizin ayni cinsiyet cikarsa ne gulucem var ya ekipte bir tane cani tatli ceken yok
Ne kadar güzel bir şekilde tanımlamış. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı mutlu huzurlu şekilde inşallah yavrularımızı kucağımıza alalım. Allah esirgesin. Korktuklarımıza uğratmasın inşallah. Annelik öyle bir duygu ki şimdiden başlıyor insana kaygılanmaya..36bucuk yaşındayım:) fetal dna icin bugun görüştük keşke uygun fiyatlı bir tahlil olsa herkese uygulayabilsek %99.9 dogru sonuç veriyor bize ama ikili testte ve ultrasonla burun ve ense kalınlığı ölçümü ile de elimizden geldiğince net bir sey soyleyebiliyoruz dedi. 12. Haftada burun ve ense kalınlığında bakicaz eğer gözümüze çarpan bir ölçü olursa da fetal dna isteyebilirim yine de bilginiz olsun dedi.
Bence net bi sonuç almak istediği için de öyle demiş olabilir.
Benim ilk hamileligimde tuzlu ve ekşi çekiyordu erkek oldu , yine öyle o yüzden yine erkek bekliyorum bakalım tutacak miGerçekten ya bende hep turşu ve tuzlu şeyler yemek istiyorum. Tatlı hiç sevmiyorumacaba hepimizde cinsiyyet aynı mı
benim doktorum istemsizce idrarını yapıyomuş gibi olur anlarsın diye tanımladı ama bu haftalarda oluyo mu bilmiyorumSu gelmesi nasıl oluyor benim bir bilgim yok.Yorumunuz üste gelsin diye yazdım.
Kendi cocugumun cinsiyetinden cok inan ki burayi merak ediyorum hepimiz kiz veya hepimiz erkek cikicaz benceGerçekten ya bende hep turşu ve tuzlu şeyler yemek istiyorum. Tatlı hiç sevmiyorumacaba hepimizde cinsiyyet aynı mı
Bizde eve ultrason cihazı mı alsak diye şakalaşıyoruz eşimle. Bu da iyiymiş
Karşıma çıkan ürün reklami :) evhamli kasim annesiyim diyince yapay zeka yapti yapacagini
Biz prilama geçtik topikçeMerhaba kızlaar bayadır yazmıyordum. Mide bulantısı ve halsizlikle savaşıyorum tavsiyesi olan var mı? Sizde durumlar nasıl
Ay ilaç ben de içiyorum da hafifletiyor tamamen geçmiyor benim yaaaBiz prilama geçtik topikçe
Canım Allah esirgesin ben daha ileriki haftalarda yaşamıştım bunu şu gelmesi böyle bildiğiniz altına kaçırma gibi bişey değil şöyle ki aniden yoğun bir su geliyor sen işediğini sanıyorsun ama kendini sıksan da durduramıyorsun öyle bişey rabbim kimseye erken haftada yaşatmasın düşünme bile böyle şeylerKızlar iyi akşamlar.
9.haftadayım. Sizce bu haftada su gelme gibi bi durum olur mu ya.
Eğer olursa biz bunu hisseder miyiz otururken?
olmasa da sorun olmaz insallah ki hic belirtisiz olan hamilelerde varBilgi için teşekkür ederim bakalım bu hafta birşeyler olacak mı?
Bazı kızlar gece 2 tane alıyor kuzum kesmiyor diye onun dışında beyaz leblebi ve yeşil elma iyi geliyor kraker deAy ilaç ben de içiyorum da hafifletiyor tamamen geçmiyor benim yaaa
Bu zamana kadar daha mide bulantım olmadı, in şe Allah hiç olmazMerhaba kızlaar bayadır yazmıyordum. Mide bulantısı ve halsizlikle savaşıyorum tavsiyesi olan var mı? Sizde durumlar nasıl
Onları da deniyim. Bu arada doktorum dedi ki diyetisyen kontrolüyle gidelim. Online diyetisyen öneriniz var mı?Bazı kızlar gece 2 tane alıyor kuzum kesmiyor diye onun dışında beyaz leblebi ve yeşil elma iyi geliyor kraker de
6. Haftaya girdiğim gün bir anda başladı inşallah böyle devam eder yaBu zamana kadar daha mide bulantım olmadı, in şe Allah hiç olmazbelirtim bir tek koku oldu bu haftamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?