Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Günaydın çilekciim yazdırmasanda alsın eşin eczaneden bende yazdormamıstım ama aldm bebsmm , prilamsız geçmiyor cunku. Ama benm biraz. Daha azaldı

Teşekkür ederim canım. İnşallah benimki de öyledir. Gelecek hafta gel dedi. Dua edelim aynen progestan verdi sadece. Bakalım hayırlısı artık bu saatten sonra duadan başka yapacak bişey yok.

Bende Urladayım çok iyi anladım seni. Azıcık uğraşsınlar ya bizler neler çekiyoruz

Bana nokta gibi bişey gösterdi doktor ama kalp atışı için erken dedi. Salı günü bir daha gideceğim bakalım. Umarım sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Bende salı günü devlettekı doktoruma gıdıcem uzulme gec döllenme olmus bellıkı ama dıkkat et yat sürekli

Günaydın kızlar 10.hafta ilerlerken bende göğüs sızısı yeni başladı insan göğsü sızlayınca mutlu olur mu ben garip hallere giriyorum sevinçten ey Rabbim sen akıl sağlığımızı koru Amin

Kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyo yaşayan var mı bu durumu kel kalcam diye korkuyorum
Canım benim de dökülüyor yaklaşık 1 senedir tüp bebek tedavisinde ilaçlardan dolayı çok dökülmeye başladı şimdi de hormonlar sebebi ile devam ediyor ben de dvitaminime baktıracağım ayrıca demir eksikliği de çok etkiler saç dökülmesini bilgin olsun

Bende salı günü devlettekı doktoruma gıdıcem uzulme gec döllenme olmus bellıkı ama dıkkat et yat sürekli
Bende salı günü devletteki doktoruma gidicem. Çünkü ilk ona gitmiştik iki hafta önceydi 4-5 haftalık demişti dün de başka doktor 5 haftalık deyince sanırım problem var diye düşünmeye başladım. Bakalım devlet doktorum Salı günü ne diyecek. Orda çıkar artık geç döllenmemi yoksa sorunlu mu. Yatmaya çalışıyorum ama kızım küçük tam peşinde koşturduğum yaşta. Artık ne kadar yatabilirsem. Teşekkür ederim desteğin için. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi

Günaydın çilekciim yazdırmasanda alsın eşin eczaneden bende yazdormamıstım ama aldm bebsmm , prilamsız geçmiyor cunku. Ama benm biraz. Daha azaldı
Yaa reçetesiz alınabiliyor mu harika o zaman alalım bugün. Mide bomboş hala istifra etmeye calısıyor perişan etti beni

Ooo süt kanallarınız aktifleşiyor ponçik hanımmmm hayırlı uğurlu olsun, bol emzirmeli günler gelsin inşallahhh

Eger yumurtlamamı takıp etmeseydim bende Senın gıbı takardım kafama gec yumurtladıgımı bıldıgım ıcın rahatım devlette doktor son adet tarıhıne göre ılk oyle demıstır uzulme sıtres ıyı gelmıyor bence ne olacaksa oluyor olacakta kendım ıcınde dıyorum ne yasayacaksam yasjcam sıtres yapıp kendımı hasta etmemım bı anlamı yok bıseylerı yaşayınca üzülüp gorelım oncesınde degıl Sımdı olur saglıklı olur sonradan da bısey olabılır hepımız ıcın gecerlı yaşadığımız sürece hep risk var

Aynen öyle. Düşünmeye çalışıyorum bende. Bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim

Sağol çiçeğim bi kahvaltı yapıp çıkalım hem hava alırız hem ilacı alırız. Kız kafamdaki damarlar şişti resmen berbat bisey. Neyse bebitom iyi olsun da yerim onu
Aynennn onlar iyi olsun bizim bulantılar geçer nasılsa bizin burda hava fena kapalı, bende keremi alıp bi cıkmak istedim ama malesef

Bende Urladayım çok iyi anladım seni. Azıcık uğraşsınlar ya bizler neler çekiyoruz
Net izmire indi ahsnsjdjdjdj bende burda ulasamam kuşmm senle aynı kaderi yaşıyoruz biliyosn shsjdjdnd ya ne istedn kız merak ettm aşermem merak etme aşerirsemde yakınız yani kapını calarm ahsjsşdmeşmdr
Bu kadar imkansız ne istedin acaba merak ettim şu an ben genelde marketten ulaşılabilecek şeyler aşerdim
Kızlar karpuz istemiştim. Ben boşa telaş olmuşum adam akıllı. Hiç açık yer aramamış ki, direk restorana gitmiş, sık gittiğimiz bir yer, yolda aramış karpuzu hazırlatmış, hemen alır arabaya dönerim diye telefonu da arabada bırakmış, içeri girince de tanıdık masalar görmüş, bişiler içmiş muabbete dalmış, karpuz 2 saat sonra geldi bide restorandan demişler ki meyve tabagı yapalım mı

Pazartesi baktırcam değerlerime canım her tarafığımda bi avuç saç döküyorum resmen

Kızlar feci bas ağrısı yaşıyorum iki gündür. Dayanamayacağım galiba bir parol alsam sıkıntı olur mu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…