Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
2 hafta geçti kese göreli çok merak ediyorum kalp atiyomu ne alemde acilde var mı böyle şeyler baksak geçen aylar kimyasalım olunca korkar oldum
Ben kanamam olduğu için Eskişehir şehir hastanesinin jinekoloji aciline gittim oradan kontrol ettiler kalp atışını duyduk ama sizin çoktan kalp atışını duymanız lazımdı gebelik haftasına göre niye duyamadınız?

Biraz gozlemle bakalim allah korusun canim dedigin sey baya ciddi bir sey illa baska bir belirtisi de olurdu. Ki sen hani dogum da yapmis birisin belki oradan da ayirt edersin su an panikle kiyaslayamamissindir belki de
Hiç suyum gelmedi ki önceki doğumlarımda

Canım üç günde iki katına çıkması gayet normal hiç sıkma canını.
Kiz o kadar al pazardakiler nispeten daha az katkilidir bence ben tursucudan aldim yani en azindan
Pazara daha az güveniyorum ben ya denetim vs olmadığı için. Bu akşam canımı baya bir şey çektirdiniz evime gidince acısını çıkartacağım
kızlar sucuk yiyebiliyo muyuz
Doktorum bana kasap sucuğu yiyebilirsin ancak demişti.

Merhaba 2022 Ekim annelerinden sonra 2. Hamilelikle 2025 Kasım annelerine giriş yapmaktan mutluluk duyuyorum. Herkesi tebrik ediyor ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. :)

lütfen listeye beni de ekler misiniz?

Yaş:31 2.çocuk kese:5+6 Sat:4 Şubat Tahmini doğum: 14.11.25

Günaydın kızlar heyecandan daha fazla uyuyamadım kalktım kontrole gideceğim bugün 15 gibi dualarınızı bekliyorum inşallah kanama alanı küçülmüştür ya da yok olmuştur risk gitmiş olsunn
Canım güzel haberlerle dön inşallahh Eminim küçülmüştür zaten. Şimdi tam kaç haftalıksın? Benim 9 hafta kontrolüm olmayacak 10. Haftada gidicem bi sonraki ctesi. Çook merak ediyorum ultrasonda nasıl görünüyor kontrolden cıkınca yaz hemen bize

Yazarım inşallah güzel şeyler de yazarım şöyle yürüyüş pilates yapan hamileler gibi olmak istiyorum yatmaktan sıkıldım iki haftadır yatıyorum şu an tam 8+3 üm canım

Yazarım inşallah güzel şeyler de yazarım şöyle yürüyüş pilates yapan hamileler gibi olmak istiyorum yatmaktan sıkıldım iki haftadır yatıyorum şu an tam 8+3 üm canım
İnstada görüyorum valla karnı burnunda kadınlar şıkır şıkır dans ediyor benim hamileliğin başından beri vücudum gevşedi daha 9 haftada hareketsizlikten skdjdjd

biraz yürüyeyim dedim lekelenme oldu yüüyüşü de kestik bırak dans etmeyi
Ben hiç lekelenme yaşamadım ama önceki durumlardan dolayı temkinliyim. Leke insanı tedirgin ediyor oturalım oturduğumuz yerde şunun şurasında riskli zamanların geçmesine ne kaldı sanki

Ben hiç lekelenme yaşamadım ama önceki durumlardan dolayı temkinliyim. Leke insanı tedirgin ediyor oturalım oturduğumuz yerde şunun şurasında riskli zamanların geçmesine ne kaldı sanki
mecburen oturdum zaten ayaklarımı uzattım yatıyorum eşim kalkmayı yasakladı temel ihtiyaçlarım için kalkabiliyorum ben de aynı şekilde önceki durumlardan dolayı endişelendim ama bu gerçekten lekelenme diğer türlüsünü de bildiğim için şükür diyorum az kaldı ya rahatlamamıza 3 hafta daha sabredeceğiz

Günaydın kızlar heyecandan daha fazla uyuyamadım kalktım kontrole gideceğim bugün 15 gibi dualarınızı bekliyorum inşallah kanama alanı küçülmüştür ya da yok olmuştur risk gitmiş olsunn
Saglıklı haberlerin gelsın ınsallah dualarımız senınle

12. Haftaya yaklaştıkça bana bir rahatlama geliyor. Çevremdeki sağlıklı ilerleyen hamilelikleri de görünce dedim ki amaaan çilek nasibi olan sorunsuz büyüyor işte.
Eşimin teyzesinin kızı hamileymiş yeni öğrendik, benimle tam aynı haftadaymış 8+5. Onun ilk gebeliği ve herşey yolunda gidiyor risklerden falan da haberi yok tabi bilmemek huzurdur diyorum her zaman. Neyse dün dedik ki kutlayalım, pasta falan aldık eşimin teyzesine gittik kuzenleri de çağırdık. Benim hamileliğimi bilmiyorlar henüz. İlk kaybımı biliyorlar sadece. Kendini kötü hissetmesin diye elimden geleni yaptım hep bebeğiyle alakalı konştum, ona hiç iş yaptırmadım. Ama baktım bebekle alakalı pek konuşmuyorlar bizim önceki durumdan dolayı hassasiyet göstermek istediler belki. Bi üzüldüm içim bi tuhaf oldu hamile olduğumu falan unuttum bi an. Bunu da neden anlattım bilmiyorum sabah sabah içime dert olmuş

Ayyy canım çilek kıyamam sana dert etme inşallah her şey yolunda bu bebişin çok güçlü bu arada kesinlikle cehalet mutluluk

Ayyy canım çilek kıyamam sana dert etme inşallah her şey yolunda bu bebişin çok güçlü bu arada kesinlikle cehalet mutluluk
Evett bu bebişim en başından beri beni hiç üzmedi herşey yolunda ilerledi. Rabbim devamını da sağlıkla nasip etsin inşallah güzel güzel büyüsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…