Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Adet tarıhıme göre 6 haftalık ama bana göre 5 dıye dusunuyorum 21 nisana randevum var 3 gün önce degerım 1297.66 dı Kac haftalık bılmıyorum
21 nisana çok var. Şuan 5 haftalık olsa bile 21 nisanda kalp atışı duyulur. Çok erken gittiyseniz kese görünmemiş olabilir. Adet tarihinize göre 6 haftalıksa kese artık net görünür.

Kizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor 🥰
Oh cokneguzel rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bızede nasıp olsun guzel haberler

Kizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor 🥰
Gozun aydin canim🌸 nasildi minigin ultrasonda, iyice seciliyor mu vucudu 9.haftada onu merak ediyorum ben de🥰 kac cm olmus bir de bebisin

Arkadaşlar hiç dikkat etmedim kendime ve akıntıyla karışık kanama oluyor iki gündür doktor yerleşme kanaması olabilir duphaston kullan dedi nerdeyse 9 haftalık yerleşme kanamasi olabilir mi cidden bayram tatilinde çok yordum kendimi ama 😢😢😢

Gözün aydın canım böyle devam etsin inşallah 🥰

Arkadaşlar hiç dikkat etmedim kendime ve akıntıyla karışık kanama oluyor iki gündür doktor yerleşme kanaması olabilir duphaston kullan dedi nerdeyse 9 haftalık yerleşme kanamasi olabilir mi cidden bayram tatilinde çok yordum kendimi ama 😢😢😢
Ağrı var mı peki

Back
X