Merhaba canım bende keseyi gördükten sonra başlamıştı. Kalp atışları başladıktan sonra 6.haftada bulantı kesilmişti hâlâ rahatsız edecek şekilde bir bulantım yok.6+4 de kalp atışlarını duymuştum 7+4 de kontrole gitmiştim yine bir problem yoktu. Belirtiler kişiye göre değişiyor tek değilsinMerhaba! Arkadaşlar ben tekıyım aranızda benım mide bulantım yok henuz keseyı gormedık erkenmı acaba
Gözün aydın canım. O zaman bir sonraki muayeneler çok heyecanlı geçecek. Belki birçoğumuz cinsiyet öğrenmiş olacağızKizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor
Ay masallah suphanallah cok belli basi vucuduHareketleri gozlemlenebiliyordu. Baya belirginlesmis o noktacik halinden eser yok şimdi:)
Eee baya bebek görüntüsü oluşmuş. MaşallahHareketleri gozlemlenebiliyordu. Baya belirginlesmis o noktacik halinden eser yok şimdi:)
Keseyı degerınız kactı gördüğümüzdeMerhaba canım bende keseyi gördükten sonra başlamıştı. Kalp atışları başladıktan sonra 6.haftada bulantı kesilmişti hâlâ rahatsız edecek şekilde bir bulantım yok.6+4 de kalp atışlarını duymuştum 7+4 de kontrole gitmiştim yine bir problem yoktu. Belirtiler kişiye göre değişiyor tek değilsin
Her sabah 1 yumurta yememiz gerekiyor ama bende yumurtadan tiksindim artık. 5-6 tane salatalık yedim. Salatalık mideme iyi geliyor. Neredeyse yarım kilo yiyorumGece 11 saat uyumusum ya. Esim merak edip kaldirmaya geldi sabah iyi misin diyeallahim cocugum da uykuyu sevsin anasi gibi insallah yalniz bugun kahvalti burnumdan geldi ogure ogure, esimin de tum istahini kacirdim yazik ahahaha
Betaya takılmayın. Herkes 3000 lerde görünür diyor ve çoğu da görüyor gerçekten ama benim 9000 lerde bile transvajinal ultrasonla zar zor kese göründü. Her bebeğin gelişimi farklı. Büyük ihtimal keseyi görürsünüz bugün. Rahatlayın biraz. Güzel haberlerle bekliyoruzKeseyı degerınız kactı gördüğümüzde
Benim yemek düzenim çok saçma şuan. Dengeli ya da faydalı beslenme gibi bir düzen yok. Sadece beslenebilmeye çalışıyorumBenim de bulantılarım yeni başladı birkaç gündür progestanı ağızdan almaya başladığımdan mıdır bilmiyorum ne yiyeceğimi şaşırdım ne yiyorsunuz kızlar siz genelde her şey tiksinç geliyor
Değerim kaçtı hiç bilmiyorum ben bir kez bhcg baktırmıştım doktor ikinci kontrol istememişti. 8 Martta gebeliği 693 le öğrendim, 13 Martta kese için çağırmıştı o gün görmüştük.Keseyı degerınız kactı gördüğümüzde
Ben artik pes ettim besin degeri hesaplamaktanHer sabah 1 yumurta yememiz gerekiyor ama bende yumurtadan tiksindim artık. 5-6 tane salatalık yedim. Salatalık mideme iyi geliyor. Neredeyse yarım kilo yiyorumSevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum. Yediklerimize dikkat etmemiz lazım ama ben birsey yersem şükrediyorum
Ben artik pes ettim besin degeri hesaplamaktandoyuyordam sukrediyorum dedigin gibi yumurtadan aylardir baydim zaten tedaviye basladigimdan beri gidakliycam az kaldi ajdjdjfj. Et balik bayilirim, gecen gun somon yerken yine ogurdum dun esime dedim ben dumduz makarna yogurt yicem sen keyfine bak
Bütün tatilim zehir oldu vallaKesinlikle kullan canım. Çok rahatlatıyor. Hiç eziyet çekmeye gerek yokmuş
Gebelikten önce o kadar iyi besleniyordum ki şuan kendime inanamıyorum beypazarı kurusu yoldaşım oldu makarna ekmek peynir ayran limonata midemi ne bulandırmıyorsa onu yiyorum yumurtaya bayılırdım kahvesiz günüm geçmezdi o kadar tiksindim ki eşim kahve demlerken mutfakta duramıyorumBen artik pes ettim besin degeri hesaplamaktandoyuyordam sukrediyorum dedigin gibi yumurtadan aylardir baydim zaten tedaviye basladigimdan beri gidakliycam az kaldi ajdjdjfj. Et balik bayilirim, gecen gun somon yerken yine ogurdum dun esime dedim ben dumduz makarna yogurt yicem sen keyfine bak
Hayir bir de oglen diyorum ki aksam sunu yiyelim mi mesela, aksam oluyor bakisiyoruz o yemekleO kadar aynıyız ki.. Doktor makarna, ekmek işte kısacası karbonhidrat yok diyor. Bende sadece karbonhidrat türü gıdaları yiyebiliyorum. Dokunmayın bana dedim en sonunda. Öyle liste vermekle falan olmuyor. Yiyemiyorum herşeyi. Bir rahat bıraksınlar dimi ama
Surekli yesil zeytin yiyorum, dun gece en son uyumadan bir 30 tane yemisim ahahah. Boyle sacma sapan seyler yiyim hep onun pesindeyimGebelikten önce o kadar iyi besleniyordum ki şuan kendime inanamıyorum beypazarı kurusu yoldaşım oldu makarna ekmek peynir ayran limonata midemi ne bulandırmıyorsa onu yiyorum yumurtaya bayılırdım kahvesiz günüm geçmezdi o kadar tiksindim ki eşim kahve demlerken mutfakta duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?