- 3 Nisan 2023
- 1.311
- 1.110
- 63
- 38
dışardayken öyle uslu olurlar sen bir de evde gör hahahaErkek çocukla oyun oynamak o kadar zevkli ki çok zeki oluyorlar ve centilmenYan odadaki bi çalışma arkadaşımın 6 yaşında oğlu var beni çok sever her geldiğinde koşarak boynuma sarılır öper. Resimler çiziyoruz, kağıttan uçak yapıp yarışıyoruz, spor yapıyoruz. Alıp bağrıma basasım geliyor öyle güzel bi çocuk ki annesi babası çok şanslı
Ayyy ogreniriz artik napalimmmErkek çocukla oyun oynamak o kadar zevkli ki çok zeki oluyorlar ve centilmenYan odadaki bi çalışma arkadaşımın 6 yaşında oğlu var beni çok sever her geldiğinde koşarak boynuma sarılır öper. Resimler çiziyoruz, kağıttan uçak yapıp yarışıyoruz, spor yapıyoruz. Alıp bağrıma basasım geliyor öyle güzel bi çocuk ki annesi babası çok şanslı
hadi inşallah aldık kabul ettik öyle de olduAyyy ogreniriz artik napalimmmgen oyle paşa gibi ogluslara bayiliyorum ya, esimi de hep ailesi oyle anlatir boyle pasa gibi oturur yer icer kendi kendine oynarmis belki babasina ceker diyorum
Hos benim teyzeminki 8 yasinda ve sozde kizerkek çocuklarına değişik bir enerji yükleniyor gerçekten de benim iki tane yeğenim var ordan biliyorum hahahah
Bu çocuk tam öyle ya bide ailesi çok güzel yetiştirmiş. Bigün sabah erken geldi ben daha makyaj falan yapmamıştım. Ayy çikin yakalandım sana dedim. Gitmiş babasına video çektirmiş, diyor ki benim cilekcanavarim her zaman güzeldir, dişleri beyazdır, saçları ışıl ışıldırAyyy ogreniriz artik napalimmmgen oyle paşa gibi ogluslara bayiliyorum ya, esimi de hep ailesi oyle anlatir boyle pasa gibi oturur yer icer kendi kendine oynarmis belki babasina ceker diyorum
Ben çok seviyorum yaaa erkek neşesi diye bisey var yerim yerimmm dkdjdjdhdhdışardayken öyle uslu olurlar sen bir de evde gör hahaha
Ya oyle ogluslara bayiliyorum iste eriyorum hatta kizdan beter seker oluyor sekeri de yaniBu çocuk tam öyle ya bide ailesi çok güzel yetiştirmiş. Bigün sabah erken geldi ben daha makyaj falan yapmamıştım. Ayy çikin yakalandım sana dedim. Gitmiş babasına video çektirmiş, diyor ki benim cilekcanavarim her zaman güzeldir, dişleri beyazdır, saçları ışıl ışıldır
Ama mesela çok yakınımın bi kızı var o da 6 yaşında. Aman allahım 1 saat vakit geçir ananı ağlatır dkdjdkjdjdjdjd
Hiç belli olmuyor yani kızlar daha fena sjdhsjhshs
Gösterirse kesin söyler genel de erkek bebek erken gösteriyordoktorum özel de perinatolog belki söyler ozamann
Eşim de öyle diyor ama 3 hafta daha dayanabilir miyim bilmiyorum yaDirekt cinsiyeti ogrenince bombayi patlat
İşte o yüzden ben hiç kız olsun daha şeker olur demiyorum yani belli olmuyor.Ya oyle ogluslara bayiliyorum iste eriyorum hatta kizdan beter seker oluyor sekeri de yanitatli dillilik benim en buyuk zaafim cocukta bebekte o seytan tuyuyle beni kolesi yapabilir ajsjdjdj
Biz bir bayram teyzemlerden donuste kafamiz tuttu birer majezik ictik annem babam kocam bentepe sersem olduk bayilcaktik
Ya cocugun bir yaradilisi oluyor o kesin ama yetistirmek de cok muhim kesinlikle. Benim en sevmedigim sey o simariklik had bilmemekİşte o yüzden ben hiç kız olsun daha şeker olur demiyorum yani belli olmuyor.
Hep dua ediyorum çok kibar çok nahif güzel ruhlu bi çocuğum olsun şımarık olmasın diyeO majeziklerden ben kaç tane içtim bilemezsin tövbe yarabbim çocuk değil sabırölçer yani benim bahsettiğim de dkdjkdjdjdjdjd
Şimdi kardeşi oldu onu nasıl hırsla itip kakıyor yazık üzülüyorum
Cenemiz hep dusuk bizimAy ne kadar konuşmuşsunuz kızlar 20 sayfa birikmiş maşallah djdjdj
Hayır maalesef, sata göre 5+6 ultrasona göre 5+1 di, pcos var bende geç döllenme mi acaba diye ona yoruyorum ben de. Cuma ultrasona göre de 6+2 olacak umarım cuma duyarım o umutla gideceğim. Siz de bana haber verin duyarsanız. İnşallah güzel haberler alırsınızKalp atışını duydunuz mu peki 5+6 da ?
benim yarın randevum 6 haftalık olcam
Vallahi bizde hep disiplinli yetiştirmekten bahsediyoruz ama bakalım huyu suyu nasıl olacakYa cocugun bir yaradilisi oluyor o kesin ama yetistirmek de cok muhim kesinlikle. Benim en sevmedigim sey o simariklik had bilmemekoyle cocuklari gorunce sok oluyorum biz annemizin kasi kalkinca anlardik durmamiz gerektigini yeni nesil fazla folik asitten kuduruk ve azicik simarik esim de hep disiplinli yetistiricem diyor, kafamiza cikmaz umarim ya
Senin kontrol ne zaman kuzumAy bu haberleri duyunca çok mutlu oluyorum ya Allahım nazardan esirgesinEl kol sallamasını yerim onun yaaaa minik bıdık
Candır ya severim erkek neşesierkek cocuk iyidir kizlar sadece bazen fazla adrenalin yasatir
Benim 12 nisanda yaa haftalık gitmiyoruz artık. Meraktan deliriciyymmmSenin kontrol ne zaman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?