- 25 Mayıs 2020
- 101
- 63
- 48
Aynen ya bazen öyle bazen de durup dururken kanıyor. Bebişler bütün sistemimizi değiştirdiAfedersiniz sümkürürken hep peçeteye kanlar geliyor benim de
Ah yaaa bazı kadınların çok şiddetli geçiyor ilk 3 ayı. İnşallah önümüzdeki haftalarda rahatlarsın çok geçmiş olsunSsağol canım günde 6,7 defa kustum hep. Bulantı ilacı da fayda etmedi. Yani bi ara kusarken artık nefessiz kaldım ölüyorım sandım. O yüzden yatış verdi doktor değerlerim de düşmüş baya bulantı kesici ve vitamin veriyorlar dönüşümlü sürekli bi sabah bi akşam alıyorum. Çok çok halsizim mahvoldum ya
Hep adet olacakmisim zannediyorum ben de, bir iki kez de lekelendigim icin tik kaldi hemen lavaboya gidip kontrol etme ihtiyacim oluyor sancilanincaUmarım normaldir üşütmüş gibi regl olacakmış gibi ama geçmiyor olunca bir acabam oluştu içimi kemiriyor. Farketmeden yoruyor muyum kendimi acabateşekkürler cevabınız için
Kediyi alabilir miyizBende dayanamayıp patik almıştım malum bide kış bebesi olucakcinsiyet belli olsun annesi ona dünyaları alacakta işte biraz daha sabır
yeşil elma iyi geliyor mu ben de deniyimBende öyleyim az yesem de çok yesem de o mide hazmedemiyor maden suyu yeşil elma kanka oldu onlarsz asla
7+4 de karından görünüyordu benim.Herkese hayırlı olsuntransvajinal ultrason değil de normal ultrason ile kaçıncı haftada görebiliyoruz biliyor musunuz
Beta 3 bini geçince görünüyor benim 5+6 da göründüHerkese hayırlı olsuntransvajinal ultrason değil de normal ultrason ile kaçıncı haftada görebiliyoruz biliyor musunuz
Benim de ilk bebeğimin 7 haftalık kalbi durdu. Sonra iki kez 5+2 civarlarında düşük yaptım. Böyle olunca pıhtılaşma testi istedi doktor, 3 tane genimde heterozigot pıhtılaşma çıktı. Yani yatkınlık sadece ama doktor bunu dikkate almak zorundayız dedi, cünkü bazı kadınlarda özellikle gebelik döneminde pıhtılaşma görülüyormuş. Sağlıklı bir gebelik elde edince direkt iğne başlıcaz dedi. Öncesinde de coraspin kullanmaya başlattı. Şuan 8+4 hamileyim. 4000lik oksapar ve 100lük corapin kullanıyorumKızlar günaydın bişey takıldı aklıma size danışmak istedim kan sulandırıcı kulanan varmı ben ilk gebeliğimde 9. Haftada düşürdüm sonrasında kan pıhtılaşma testi verdim sonuç almaya gittiğimde kimliğim olmadığı için veremeyeceklerini söylediler bende doktora biraz ısrar ettim oda sadece düşük olucak boyutta değil değerleriniz dedi sizce tekrar gitmelimiyim sonuç almaya kullanan varsa nasıl kullanmaya başladığı hakkında bilgi verebilirmi
Maalesef kızımda da böyle olmuştum. Her hamilelik bir değil diyenlere inanmıyorum artık çok fena Tongaya geldim de neyse bir An önce geçer inşallah delik deşik oldu HeryerimAh yaaa bazı kadınların çok şiddetli geçiyor ilk 3 ayı. İnşallah önümüzdeki haftalarda rahatlarsın çok geçmiş olsun
Hala hastanede misinMaalesef kızımda da böyle olmuştum. Her hamilelik bir değil diyenlere inanmıyorum artık çok fena Tongaya geldim de neyse bir An önce geçer inşallah delik deşik oldu Heryerim
Evet idrarımda enfeksiyon çıktı az varmış birde her gün kan alıyorlar ama kolumda yer kalmadı artık kanda çıkmıyorHala hastanede misin
Ay böyle bisey olamaz ya vücut uyum sağlamak için çırpınıyor resmen. Enfeksiyon da ağrı sızı yapar illaki. Valla allah yardımcın olsun ya kaç gün daha yatıracaklar acabaEvet idrarımda enfeksiyon çıktı az varmış birde her gün kan alıyorlar ama kolumda yer kalmadı artık kanda çıkmıyor
Gerçekten öyle canım ne yapacağını şaşırdı vücudum artık. O kadar ilaçlara rağmen hala sabahları kusuyorum. Ben anlamadım bu işi.Ay böyle bisey olamaz ya vücut uyum sağlamak için çırpınıyor resmen. Enfeksiyon da ağrı sızı yapar illaki. Valla allah yardımcın olsun ya kaç gün daha yatıracaklar acaba
geçmiş olsun canımSelam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yarın doktora gidicem doktorum gel ilaç yazıcam dedi
Evet rahatlatıyor mideyiyeşil elma iyi geliyor mu ben de deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?