Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Herkese hayırlı olsun transvajinal ultrason değil de normal ultrason ile kaçıncı haftada görebiliyoruz biliyor musunuz

Ah yaaa bazı kadınların çok şiddetli geçiyor ilk 3 ayı. İnşallah önümüzdeki haftalarda rahatlarsın çok geçmiş olsun

Umarım normaldir üşütmüş gibi regl olacakmış gibi ama geçmiyor olunca bir acabam oluştu içimi kemiriyor. Farketmeden yoruyor muyum kendimi acaba teşekkürler cevabınız için
Hep adet olacakmisim zannediyorum ben de, bir iki kez de lekelendigim icin tik kaldi hemen lavaboya gidip kontrol etme ihtiyacim oluyor sancilaninca elinizden geldigince daha sakin gecirmeye calisin gunlerinizi ilk trimesterda bence

Merhaba herkese umarım bayramınız güzel geçiyordur günlerdir yoğunluktan girip okuyamadım şimdi fırsat bulabildim bu bizim de ilk bayramımız oldu hatta ilk harçlığını bile aldı bebişko jdkd 9+3 olduk bugün ama hiçbir zaman bu kadar göbekli ve gergin hissetmemiştim kendimi görenler kaç aylık cinsiyeti belli mi diye bile sordu aile büyüklerimize söylediğimiz için herkes duymuştu hamile olduğumu göbeğimi sevip hayırlı olsun diyenler bile oldu ve tabiki bana kıyamayıp sen yapma etme biz yaparız sen otur dinlen diyenler de oldu biraz keyiflendim bu duruma ama nolursa olsun bulantılarımdan da ödün vermedim 2 defa kustum tek sıkıntımız şimdilik bu ve arada kasılmalar oluyor genel bi durum güncellemesi yapıyım dedim hepinize iyi tatiller diliyorum sağlıkla kalın

Bende dayanamayıp patik almıştım malum bide kış bebesi olucak cinsiyet belli olsun annesi ona dünyaları alacakta işte biraz daha sabır

Eklentiler

• IMG_3798.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlarrrr. Ay dün gece rüyamda karnım kocaman olmuştu , sabah uyanıp kendimi zayıf görünce boşluğa düştüm
Kaçıncı haftada büyümeye başlar acaba

Kızlar günaydın bişey takıldı aklıma size danışmak istedim kan sulandırıcı kulanan varmı ben ilk gebeliğimde 9. Haftada düşürdüm sonrasında kan pıhtılaşma testi verdim sonuç almaya gittiğimde kimliğim olmadığı için veremeyeceklerini söylediler bende doktora biraz ısrar ettim oda sadece düşük olucak boyutta değil değerleriniz dedi sizce tekrar gitmelimiyim sonuç almaya kullanan varsa nasıl kullanmaya başladığı hakkında bilgi verebilirmi

Benim de ilk bebeğimin 7 haftalık kalbi durdu. Sonra iki kez 5+2 civarlarında düşük yaptım. Böyle olunca pıhtılaşma testi istedi doktor, 3 tane genimde heterozigot pıhtılaşma çıktı. Yani yatkınlık sadece ama doktor bunu dikkate almak zorundayız dedi, cünkü bazı kadınlarda özellikle gebelik döneminde pıhtılaşma görülüyormuş. Sağlıklı bir gebelik elde edince direkt iğne başlıcaz dedi. Öncesinde de coraspin kullanmaya başlattı. Şuan 8+4 hamileyim. 4000lik oksapar ve 100lük corapin kullanıyorum

Ah yaaa bazı kadınların çok şiddetli geçiyor ilk 3 ayı. İnşallah önümüzdeki haftalarda rahatlarsın çok geçmiş olsun
Maalesef kızımda da böyle olmuştum. Her hamilelik bir değil diyenlere inanmıyorum artık çok fena Tongaya geldim de neyse bir An önce geçer inşallah delik deşik oldu Heryerim

Evet idrarımda enfeksiyon çıktı az varmış birde her gün kan alıyorlar ama kolumda yer kalmadı artık kanda çıkmıyor
Ay böyle bisey olamaz ya vücut uyum sağlamak için çırpınıyor resmen. Enfeksiyon da ağrı sızı yapar illaki. Valla allah yardımcın olsun ya kaç gün daha yatıracaklar acaba

Ay böyle bisey olamaz ya vücut uyum sağlamak için çırpınıyor resmen. Enfeksiyon da ağrı sızı yapar illaki. Valla allah yardımcın olsun ya kaç gün daha yatıracaklar acaba
Gerçekten öyle canım ne yapacağını şaşırdı vücudum artık. O kadar ilaçlara rağmen hala sabahları kusuyorum. Ben anlamadım bu işi.
Biraz kasık ağrım var rahmimin üst tarafı. Antibiyotik verdiler toz şeklinde. İnan hiç bilmiyorum allahtan pazartesi gecesi kayınvalidemler geldi Türkiye den biraz kafam rahatladı yoksa psikolojim gitmişti tamamen.
Allah kimseye yaşatmasın bu yaşadığım şeyi çook zor 4 kg vermişim 2 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…