Bu konuda cok bilgim yok ama sanırım böyle durumlarda bebeğin tutunduğu yer önemli diyor doktorlar. Yani iyi yere tutunursa 36-37 haftayı gören çok varmış
Bendede bogaz reflusu var 2 gundur sakiz cignemenin iyi geldini farkettim heran agzimda isterseniz sizde deneyinyeşil elma iyi geliyor mu ben de deniyim
Uzandigim yerde de oluyor bazen böyle gerilme gibi bir ağrı ama sürekli degil ara sıra geliyorŞiddetli değilse normal uzanınca geçiyor mu?
Canım benim doktorumda aynısını söyledi ameliyattan sonra 3 ay ilaç tedavisi uygulayacağım dedi ama bu ay gebe kalma vs demedi hatta kalırsan iyi olur dedi anlamadım ameliyatsız hallederiz gebe kalırsan vs dedi
Ameliyatim cok basarili ve kolay gecmisti cok sukur. Ilk gun odaya cikarilinca agri kesicilerin etkisi gidince bir cok zorlandim, inanilmaz sancilar cektim ama yine igne yaptilar hemen duzeldim. Tedbiren o geceyi hastanede gecirdim aslinda doktorum eve de donebilirsin demisti. Bir on gun kadar minik minik kanamalarim oldu ama agrim hic olmadi cok konforluydu o anlamda. Sonrasindaki hsg de cok guzel temiz gelmisti cok sukur. Rahimdeki bu sekil anomalilerinin duzeltilmesi bir nevi kurtaj proseduru gibi dusun demisti doktorum. O yuzden kimin yaptigi ne derece kazindigi vs cok muhim allah korusun sonrasinda bir sorun cikarmamasi icin. Iyilesirken de bazen yapisiklik olmamasi icin spiral konuyor. Bana gerek duymadi doktorum ama uc ay ilac icip regl oldum ve hamile kalmam yasakti.Canım senin ameliyatın nasıl geçri hastanede yatış yaprın mı çok ağrın oldu mu
Bence hemen doktor takibine başla beta baktır. En net bilgiyi doktorun verirOvulasyon testim vardı az önce yaptım böyle çıktı canım
Rahmin büyüyor ondandır canım korkma benim de olduUzandigim yerde de oluyor bazen böyle gerilme gibi bir ağrı ama sürekli degil ara sıra geliyor
ben kullaniyorum canim. 2 kaybimiz oldu. sonrasinda test yaptirdik. heterezigot cikti hamilelik oncesi 3 ay kan sulandirici ilac yazdi doktor ama biz 1 yildan fazla uzatdik ara verdik gebelik dusunenen kadar ilaci kullandim simdi hamileyim ilaci durdurdu. iyneye basladik. kendin bilirsin ama bence sonuclarini al kendinde bak doktorda baksin hem gorduyun zaman icinde rahat ederKızlar günaydın bişey takıldı aklıma size danışmak istedim kan sulandırıcı kulanan varmı ben ilk gebeliğimde 9. Haftada düşürdüm sonrasında kan pıhtılaşma testi verdim sonuç almaya gittiğimde kimliğim olmadığı için veremeyeceklerini söylediler bende doktora biraz ısrar ettim oda sadece düşük olucak boyutta değil değerleriniz dedi sizce tekrar gitmelimiyim sonuç almaya kullanan varsa nasıl kullanmaya başladığı hakkında bilgi verebilirmi
Bide beni düşün bir ay oldu cumartesi gideceğimKizlar bugun muayeneye gideli tam bir hafta oldu, kaldi bir haftailk kez haftasinda gitmiyorum meraktan catliyorum napiyor bebisim kac cm oldu vs diye
Seninki ermişlik duzeyinde bir sabirBide beni düşün bir ay oldu cumartesi gideceğim
Hahahah galiba ya bir de sistem de randevum gorunmedi ya iki hafta önce almıştım kalbime iniyordu neyse ki beklersen randevusuz baksrimSeninki ermişlik duzeyinde bir sabirucuncu cocuk sabri bu
Iki hafta daha beklersen cocuk dogacak ajdjdjdjHahahah galiba ya bir de sistem de randevum gorunmedi ya iki hafta önce almıştım kalbime iniyordu neyse ki beklersen randevusuz baksrim
Dedi doktorum haftasonlari full dolu kadın iki hafta daha bekleyemezdim
Direk gidip cinsiyetin öğrenirdim galibaIki hafta daha beklersen cocuk dogacak ajdjdjdj
Harika olurdu ama bakDirek gidip cinsiyetin öğrenirdim galiba
benimde ilk gebeliğim 3 haftadır gitmiyorum 15 gün sonra gideceğim kafayı yicem meraktan artıkKizlar bugun muayeneye gideli tam bir hafta oldu, kaldi bir haftailk kez haftasinda gitmiyorum meraktan catliyorum napiyor bebisim kac cm oldu vs diye
Canim cok gecmis olsun, beterinden korusunselam canım kızlar nasılsınız , ben dün minik bir lekelenme yaşadım gece nasıl geçti bir ben bir allah biliyor. yoğun değildi ama yine de bende eski travmaları tetiklemeye yetti. Neyseki sonuç olarak BEBİŞİM GAYET SAĞLIKLIYMIŞkanama alanı falan da görmedi doktorum. minik yürüyüşleri falan bırakıp istirahat edeceksin dedi şuan için coraspin içme bir süre keselim coraspin kanamayı tetikleyebiliyor oksoparı kullanmaya devam et onun bir zararı olmaz dedi. Tüp bebek doktorum progestan dexi 10 nisanda bırakmamı söylemişti ama şuan takipli doktorum bir süre daha devam edeceğiz dedi. aslında cumartesi gidecektim doktora ama bugün acil olarak gittik gördük haftası ile uyumlu büyüyor şükür tam 9+0 çıktı kesesi şekli herşeyi gayet iyi merak edip endişelenme stres istemiyorum dedi.
Aaaayyy cok iyi dayanmissinbenimde ilk gebeliğim 3 haftadır gitmiyorum 15 gün sonra gideceğim kafayı yicem meraktan artık
yok canım çok olmadı aslında peçeteye silince geldi pembelik sadece günlük pedime sadece minik kahverengi leke gelmişti ama çok endişelendim daha önce çok lekelenme yaşadığım için olsa gerek. ama olabilir dedi doktorum dinleneceksin dedi 12.hafta kritik dedi. 13. haftada da perinatologa gideceğim kontrol için detaylı bakıyorlar ya öncesine dayanan bir riskin olduğundan 13. haftada perinatologun seni görmesi iyi olacak dedi. Prof.Dr.Recep Has'a gideceğim alanında çok başarılı.Canim cok gecmis olsun, beterinden korusunsukur her sey yolundaymis pazartesi aksami benim de akintima bir seferlik yine pembelenme geldi, yorulduguma bagladim acikcasi. Dun dinlendim bol bol o yuzden. Iki kez oldu ikisinde fittir fittir gezdigimde olunca ona yordum direkt. Bu seferki de yine tek sefer peceteye gelince doktoruma bile sormadim acikcasi. Senin cok mu oldu da doktora gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?