- 25 Mayıs 2020
- 110
- 65
- 48
Offfff çok zor ya. Benim de 3-4 gündür mide bulantım çok arttı sürekli öğürme halindeyim ama tuzlu seyler yiyince geçiyor benmki. Ben bile bu kadar zorlanıyorsam seni düşünemiyorum gerçekten bi an önce geçsin inşallahGerçekten öyle canım ne yapacağını şaşırdı vücudum artık. O kadar ilaçlara rağmen hala sabahları kusuyorum. Ben anlamadım bu işi.
Biraz kasık ağrım var rahmimin üst tarafı. Antibiyotik verdiler toz şeklinde. İnan hiç bilmiyorum allahtan pazartesi gecesi kayınvalidemler geldi Türkiye den biraz kafam rahatladı yoksa psikolojim gitmişti tamamen.
Allah kimseye yaşatmasın bu yaşadığım şeyi çook zor 4 kg vermişim 2 haftada
Hamileliğin boyuncamı kullanacaksın sizce tekrar gitsem mi sonuç için ciddi bişey olsa ilaç almalısın demez miydi diğer gebeliklerindeBenim de ilk bebeğimin 7 haftalık kalbi durdu. Sonra iki kez 5+2 civarlarında düşük yaptım. Böyle olunca pıhtılaşma testi istedi doktor, 3 tane genimde heterozigot pıhtılaşma çıktı. Yani yatkınlık sadece ama doktor bunu dikkate almak zorundayız dedi, cünkü bazı kadınlarda özellikle gebelik döneminde pıhtılaşma görülüyormuş. Sağlıklı bir gebelik elde edince direkt iğne başlıcaz dedi. Öncesinde de coraspin kullanmaya başlattı. Şuan 8+4 hamileyim. 4000lik oksapar ve 100lük corapin kullanıyorum
Teşekkür ederimBeta 3 bini geçince görünüyor benim 5+6 da göründü
Ben olsam test sonucumu hastanede bırakmazdım alırdım. Farklı bir doktora daha gösterirdim. Süreç boyunca 10 farklı doktordan görüş aldım ben ve en içime sinenle devam ediyorum. Bunlar hassas konular gebelik kaybı çok zor biseyHamileliğin boyuncamı kullanacaksın sizce tekrar gitsem mi sonuç için ciddi bişey olsa ilaç almalısın demez miydi diğer gebeliklerinde
Bakabilir misinizMerhaba 7.haftam düşük riskim oldugunu kesenin çevresinde kanama gördüğünü söylemişti doktor.. ilaç verdi progestan onu kullanıyorum bugün bıraz ağrım var kanamam yok çok şükür ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum... Bu ağrı normal mi bir de aşırı bulantım var
Hahahah keşke o bizim ilk göz ağrımız bebişimizin de ablası bakalım nasıl anlaşacaklarKediyi alabilir miyiz
Şiddetli değilse normal uzanınca geçiyor mu?Bakabilir misiniz
Ağrı her gebelikte oluyor canım en erken belirtilerinden bi tanesiymiş. 8 haftanın başına kadar bende çok ağrı çektim. Bazen solda bazen sağ tarafta batma şeklinde oluyordu doktorum rahim büyüdüğü için ligament bağları gerilip ağrı yapıyor dedi. Çok şiddetli ve kanamayla olursa o zaman endişe verici olur hemen doktora gitmek gerekirBakabilir misiniz
Silik çizgi var muhtemelen gebesiniz ama keşke tedaviniz tamamlanınca deneseydiniz. Doktorun da dediği gibi t rahim gebelik için risk hamileyseniz yakından takip gerekir. Kan verip netleştirin ona göre ilerlersinizHerkese merhaba lütfenbana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
T rahim oldğunu bilmiyordum maalesef hsg çekildim ymurtlama günüm geçmişti doktor kontolü olduğumda tıp fakültesi olduğu için sürekli randevu olmuyor maalesef şuan çok tedirginim doktora söyledim t rahimsin diyince yumurtlama günlerimde ilişki oldu dedim o da dedi inşallah hamile kalırsın yakından takip ederiz vs dediSilik çizgi var muhtemelen gebesiniz ama keşke tedaviniz tamamlanınca deneseydiniz. Doktorun da dediği gibi t rahim gebelik için risk hamileyseniz yakından takip gerekir. Kan verip netleştirin ona göre ilerlersiniz
Kan verin en iyisi gebeyseniz hemen randevu alın önlem amaçlı bazı tedaviler uygulayabilir doktorunuzT rahim oldğunu bilmiyordum maalesef hsg çekildim ymurtlama günüm geçmişti doktor kontolü olduğumda tıp fakültesi olduğu için sürekli randevu olmuyor maalesef şuan çok tedirginim doktora söyledim t rahimsin diyince yumurtlama günlerimde ilişki oldu dedim o da dedi inşallah hamile kalırsın yakından takip ederiz vs dedi
Testin markası prodoctor yalancı pozitif çıkarma durumu yoktur dimi bu markayı biliyor musunuz şuan hastaneler bayram tatilinde diye pazartesi kan bereceğim regl olmazsam eğer kiKan verin en iyisi gebeyseniz hemen randevu alın önlem amaçlı bazı tedaviler uygulayabilir doktorunuz
Prodoctor kullanmadım bilgim de yok.Testin markası prodoctor yalancı pozitif çıkarma durumu yoktur dimi bu markayı biliyor musunuz şuan hastaneler bayram tatilinde diye pazartesi kan bereceğim regl olmazsam eğer ki
Canim merhaba sizi korkutmak istemem ama benzer surecleri ben de yasadim. Benim de kalp seklindeydi rahmim. Ve hamile kalma durumumda dusuk riskimin oldugunu, olur da kritik donemi atlatirsam bu sefer de erken dogum riskimin olabileceginden bahsedildi. Dolayisiyla direkt ameliyat oldum ben, uc aylik da bir iyilesme surecim oldu. Ondan sonra tamamen yapisiklik olmadan iyilestigimden emin olunmasi icin bir hsg daha cektirdim ve hamilelik planlamaya devam ettim. Umarim sizin icin hakkinizda en sagliklisi en hayirlisi olurHerkese merhaba lütfenbana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
Canım benim doktorumda aynısını söyledi ameliyattan sonra 3 ay ilaç tedavisi uygulayacağım dedi ama bu ay gebe kalma vs demedi hatta kalırsan iyi olur dedi anlamadım ameliyatsız hallederiz gebe kalırsan vs dediCanim merhaba sizi korkutmak istemem ama benzer surecleri ben de yasadim. Benim de kalp seklindeydi rahmim. Ve hamile kalma durumumda dusuk riskimin oldugunu, olur da kritik donemi atlatirsam bu sefer de erken dogum riskimin olabileceginden bahsedildi. Dolayisiyla direkt ameliyat oldum ben, uc aylik da bir iyilesme surecim oldu. Ondan sonra tamamen yapisiklik olmadan iyilestigimden emin olunmasi icin bir hsg daha cektirdim ve hamilelik planlamaya devam ettim. Umarim sizin icin hakkinizda en sagliklisi en hayirlisi olur
Canım senin ameliyatın nasıl geçri hastanede yatış yaprın mı çok ağrın oldu muCanim merhaba sizi korkutmak istemem ama benzer surecleri ben de yasadim. Benim de kalp seklindeydi rahmim. Ve hamile kalma durumumda dusuk riskimin oldugunu, olur da kritik donemi atlatirsam bu sefer de erken dogum riskimin olabileceginden bahsedildi. Dolayisiyla direkt ameliyat oldum ben, uc aylik da bir iyilesme surecim oldu. Ondan sonra tamamen yapisiklik olmadan iyilestigimden emin olunmasi icin bir hsg daha cektirdim ve hamilelik planlamaya devam ettim. Umarim sizin icin hakkinizda en sagliklisi en hayirlisi olur
Bu konuda cok bilgim yok ama sanırım böyle durumlarda bebeğin tutunduğu yer önemli diyor doktorlar. Yani iyi yere tutunursa 36-37 haftayı gören çok varmışHerkese merhaba lütfenbana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
İnşallah canım başka testimde yok şuan var mı yokmu çok merak ediyorumBu konuda cok bilgim yok ama sanırım böyle durumlarda bebeğin tutunduğu yer önemli diyor doktorlar. Yani iyi yere tutunursa 36-37 haftayı gören çok varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?