Saglikla gelsin insallah canimevet canim buyudu simdi kardes istiyor. 2 dusuk oldu ondan sonra simdi insallah saglikla kavusuruz. oglum daha bilmiyor bisey ama senin karninda bebek var diyor hiss ediyor. daha ben test etmeden bilmeden bile karninda bebek var diyip kafasini karnima koymustu ondan 10 gun sonra testde cikti
Yaa geçmişler olsun uzun sürmez inşallah doktoruna haber verdin miÇok halsizim grip oldum bayramın ilk gününde başladi burunlarim dolu dolu çok sinir oldum ya ne yapcam ben
evet canım hiç bişey istemiyo sonra uzun süre açlık olunca yediklerim de fazla geliyo bi de bayram mağlum biraz yeme düzenim bozuldu bidaha dikkat etcem, bi geçse bu akşam zorladı birazBen de ozellikle bulantimin olmadigi gunler yuksek performans yedigimde yasadim hep dikkat ettim deaz az sık sık yemeyi bu sebeple oneriyorlar sanirim
gecmis olsun. bana doktorum bol bol su icmeyi c vitamini almayi soylemisti sen yine doktoruna sor istersen. suyu cok ic bir ayagin tuvaletde kalsin o derece demisti su ya da sicak biseyler iyi gelir sicak corbaÇok halsizim grip oldum bayramın ilk gününde başladi burunlarim dolu dolu çok sinir oldum ya ne yapcam ben
Sağol kuzum yazmadım bişey kalp dinlicem daha ya gidemedim tatildelerdir şimdi 9 günYaa geçmişler olsun uzun sürmez inşallah doktoruna haber verdin mi
Tamam o zaman ben meyvelere abanayım hemen 1tane yemiştim sabahgecmis olsun. bana doktorum bol bol su icmeyi c vitamini almayi soylemisti sen yine doktoruna sor istersen. suyu cok ic bir ayagin tuvaletde kalsin o derece demisti su ya da sicak biseyler iyi gelir sicak corba
Ayyy tamamen şişkinlik ödem deseydin gerçekten hamilelik de x2 oluyorAy bende o da yok ama gobek masallahbugun annemler kahveye geldi, iki gun gorusmedik yine buyumus civciv gobegin diyor ajdjdjdp
Bende öyleyim az yesem de çok yesem de o mide hazmedemiyor maden suyu yeşil elma kanka oldu onlarsz aslakızlar iyi akşamlar herkeseyemekten sonra çok fazla hazımsızlık oluyo sizde de var mı, midem ağzımda sanki geçirmek için uyguladığınız bi yöntem var mı
Ya benim de canım çok istedi ama asla tatlı yiyemiyorumBen gurbetteyim kızlar baklavanın diyarı Antep’te canım evde yapılan cevizli baklava çekiyor yiyemedim tüm bayram ya buradaki ev baklavası diye satılanlar bile profeyşınıl hazır baklava gibi
Canim ilk haftalarda olmustu benim, normalmis gebelikte ama oyle oluk oluk degildi haniKızlar benim sürekli burnum kanıyor sizde de bu durum var mı
Solda mı yerleşti acepKızlar sol tarafımda dolgunluk hissi var bugün yoğun şekilde sizde de varmı. Bazen yürürken bazen tam otururken sol kasıkta hafif bir batma gibi birşey oluyor. Yumurtlama dönemi hani bir tarafta dolgunluk hissedilir ya ona benzer bişey. Sizde hissediyor musunuz yoksa bende sıkıntı mı var sizce ?
Bilmiyorum kiSolda mı yerleşti acep
7+0 haftaya sali randevumBen de daha duyamadımcuma günü 6+1 olacak o gün gidicem inşallah duyarım ya. Sizin kaçıncı gün şu an
Bende ayni haftaya gel dedi5+6 di bende bayram sonrası na aldim garanti oldun dedimAynı bende öyle bir kere gittim henüz kese vardı 3 hafta sonra gel dedi araya bayram falan girdi derken 9 haftalık oldum kalp sesini cumartesi duyucam
Kuzum geçmiş olsun iyisindir insallah sevindim
Herseyin yolunda olmasına
Belirtileriniz neydiiSelam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yarın doktora gidicem doktorum gel ilaç yazıcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?