Bana gecen hafta izin cikti, ama izni verirken yerinizde olsam 10.haftayi beklerim dedi doktorcugumKocayla bacı gardaşlığı 12.haftada da olsa bozarız inşallah bana komple yasaklayacak diye ödüm kopuyor
İçine kurt düşürmüş bir kere uzatılır mecburBana gecen hafta izin cikti, ama izni verirken yerinizde olsam 10.haftayi beklerim dedi doktorcugumoyle olunca haftaya uzattik abi kardesligimizi ajdjfjfj
Aynenİçine kurt düşürmüş bir kere uzatılır mecbur
Bizim de aynı her kontrolde yasak diye hatırlatıyor doktorumuz ben kafadan 12.haftaya kadar yasak koymuştum zaten öğrenir öğrenmezKocayla bacı gardaşlığı 12.haftada da olsa bozarız inşallah bana komple yasaklayacak diye ödüm kopuyor
oyyy minnos ya teyzelerinin kuzusuBir sey almama yeminimi bozdum, çocikimin ilk patikleri olmasin mi yahuuu
Ayyy amin insallah canimoyyy minnos ya teyzelerinin kuzusuinsallah giydirip fotosunuda atarsin
ben trendyol sepetimi doldurdum hem erkek hem kiz giysileriylesecerkende oyle ciddiyetle seciyorum ki sanki cinsiyyetini biliyorumda erkeyede kizada ciddiyetle seciyorum
bizde yasak demedide ben kendim yasakladimBana gecen hafta izin cikti, ama izni verirken yerinizde olsam 10.haftayi beklerim dedi doktorcugumoyle olunca haftaya uzattik abi kardesligimizi ajdjfjfj
kiz evet oyle hele tokalar , yazlik elbiselerde cikiyor cok tatliAyyy amin insallah canimben hala cok ürkek davraniyorum o konularda, yoksa icimden simdiden odasini bile döşemek gecmiyor degil djdjjfjfjf. Ben de ama senin gibi bakarken hep kiz ve erkek seceneklerini bir arada bakiyorum, ama magazaya filan girince istemsiz kiz kiyafetlerine yoneliyorum cok sekerler
Benim tüp baby oldugundan yasak sanirimbizde yasak demedide ben kendim yasakladim
Ay o kadar guzel fistolu firfirli seyler var ki yakiz evet oyle hele tokalar , yazlik elbiselerde cikiyor cok tatli
birazcik enerjim var onuda yurumeye yemek yapmaya harciyorum simidlikBenim tüp baby oldugundan yasak sanirim
Telefonlarin dusuk pil güç modu gibiyizbirazcik enerjim var onuda yurumeye yemek yapmaya harciyorum simidlik
erkekler az masrafli. benim bir oglum var 7 yasinda 1 canta almistik kucukken kac yil kullandi cocuk zaten hepsi ayniAy o kadar guzel fistolu firfirli seyler var ki yahani o giysiler icin iki uc kiz dogurasi gelir insanin ajjdjd. Yazik oglan giysileri cok basic mavi yesil tonlari uzerine dinazor araba tren baskisi yap gec fiks menu
Erkeklerin en iyi yanlarindan biri oerkekler az masrafli. benim bir oglum var 7 yasinda 1 canta almistik kucukken kac yil kullandi cocuk zaten hepsi ayni
Canim cok yedigimde ben de oyle oluyorum afedersin her an cikaracak gibi girtlagimda gibi. Cok yemezsem iyiyim ama. Sen de aclikla anlamadan fazla mi yiyorsun acabakızlar iyi akşamlar herkeseyemekten sonra çok fazla hazımsızlık oluyo sizde de var mı, midem ağzımda sanki geçirmek için uyguladığınız bi yöntem var mı
bence de öyle oluyo, fazla geliyo sanırım yediklerim belki tam doymadan bırakmak lazımCanim cok yedigimde ben de oyle oluyorum afedersin her an cikaracak gibi girtlagimda gibi. Cok yemezsem iyiyim ama. Sen de aclikla anlamadan fazla mi yiyorsun acaba
evet canim buyudu simdi kardes istiyor. 2 dusuk oldu ondan sonra simdi insallah saglikla kavusuruz. oglum daha bilmiyor bisey ama senin karninda bebek var diyor hiss ediyor. daha ben test etmeden bilmeden bile karninda bebek var diyip kafasini karnima koymustu ondan 10 gun sonra testde ciktiErkeklerin en iyi yanlarindan biri obenim kuzenim 3 yasindayken bile magazalarda bu toka şu ayakkabi diye tepinirdi ajsjdjdjdj. Masallah canim sen buyutmussun bile oglun kocaman olmus
Ben de ozellikle bulantimin olmadigi gunler yuksek performans yedigimde yasadim hep dikkat ettim debence de öyle oluyo, fazla geliyo sanırım yediklerim belki tam doymadan bırakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?