- 3 Nisan 2023
- 1.244
- 1.070
- 63
- 38
Ben okudum bu kitabı kesinlikle çok faydalı bilgiler var mini bir ansiklopedi gibi düşün içindeki bilgiler teknoloji ile beraber değişebilecek bilgiler değil dolayısıyla günümüzde hala geçerliliği olan bilgiler diye düşünüyorum. Ben kendi adıma tavsiye ederimBu kitap sepetimdeydi, gecen gun daha geri biraktim. Yorumlarda bir kac tane pespese, bilgilerin artik gunumuz icin pek de gecerli ve guncel olmadigi yaziyorduhatta uclu bir set yapmislar, o sekilde alacaktim.
Çok teşekkürler yorum içinBen okudum bu kitabı kesinlikle çok faydalı bilgiler var mini bir ansiklopedi gibi düşün içindeki bilgiler teknoloji ile beraber değişebilecek bilgiler değil dolayısıyla günümüzde hala geçerliliği olan bilgiler diye düşünüyorum. Ben kendi adıma tavsiye ederim
Bir bakin bakalim begenirseniz yazin bize deAaBen de kitabı henüz okumadım ama gördüğüm olumlu yorumlardan sonra bugün sipariş vermiştim ben de
Yaaa oyle mi diyorsun, desene bu konuda da her konuda oldugu gibi herkesin ayri bir fikri varBen okudum bu kitabı kesinlikle çok faydalı bilgiler var mini bir ansiklopedi gibi düşün içindeki bilgiler teknoloji ile beraber değişebilecek bilgiler değil dolayısıyla günümüzde hala geçerliliği olan bilgiler diye düşünüyorum. Ben kendi adıma tavsiye ederim
Tabikii seve seve paylasirimBen de pozitif haberini aldıktan sonra bu aralar bu konuda araştırma yapmaya başlayayım diyordum yavaş yavaş. Dikkatinizi çeken ve tavsiye edebileceğiniz kitaplar olursa buradan da paylaşırsanız çok sevinirim
Listemde şuanda Doğmamış Çocuğun Gizli Yağamı ve Doğal Doğum kitapları var elimde okuyacağım Doğan Cüceloğlunun birkaç kitabı var çok detaylı araştırmadım henüzÇok teşekkürler yorum içinvar mı başka kitap tavsiyeniz peki ?
Yani ben beğendim hafta hafta bölüm bölüm detaylı anlatım var aklıma takıldıkça açığ bakabileceğin bir kitap bana göreYaaa oyle mi diyorsun, desene bu konuda da her konuda oldugu gibi herkesin ayri bir fikri varbilmiyorum ben de cok heves etmistim buna, ve pesinden gelen iki diger kitaba seri olarak baslamakti niyetim kronolojik olarak. Yeniden bakayim canim sen oyle diyorsan
Benim 1 aylık 43 kilo olduğum için midir nedir göbeğim azıcık çıktı ve benim de solum şişikKızlar 8 haftalık da karın çıkmaz dimi yagöbeğimin sol tarafı daha kabarık duruyor
Kiz onun linci mi olur askolsunLinç yemeyeceksem ben hiç kitap almayacağım internet daha derya deniz
Daha önce sezeryan yapanların gobusleri erken çıkıyorKızlar 8 haftalık da karın çıkmaz dimi yagöbeğimin sol tarafı daha kabarık duruyor
Ay bende o da yok ama gobek masallahDaha önce sezeryan yapanların gobusleri erken çıkıyorbenimde öyle
Merhaba ben Dr. Banu Çiftçi nin kitabını aldım ve beğendim.Hadi biraz kitaplardan bahsedelim cocuk gelişimi ve hamilelik süreci ile ilgili kitap almis miydiniz veya takip ettiğiniz youtube kanalı falan var mı?
Araştırıcam teşekkürlerrMedical Park İstinye Üniversite Hastanesi Gaziosmanpaşa’da doktorum. Defne Dağlar. İnanılmaz tatlı bir doktor. Ben hamilelik sürecimi de doğumu da onunla yapmayı planlıyorum bir aksilik olmadığı sürece. Tavsiye ederim
Kesinlikle şu mübarek 12. Hafta gelse de kendimize gelsek, kendimi sürekli hasta hissediyorum keyfim yok her an kusacak mod koca ile bacı gardaş her kokudan tiksinme hiç hoş değilHaklısın. Bence belirtilerimiz hafifleyecek artık 2.trimestıra yaklaşıyoruz. En rahat dönemmiş.
Oyşşş ben de alacağım ben deeeBir sey almama yeminimi bozdum, çocikimin ilk patikleri olmasin mi yahuuu
Kocayla bacı gardaşlığı 12.haftada da olsa bozarız inşallah bana komple yasaklayacak diye ödüm kopuyorKesinlikle şu mübarek 12. Hafta gelse de kendimize gelsek, kendimi sürekli hasta hissediyorum keyfim yok her an kusacak mod koca ile bacı gardaş her kokudan tiksinme hiç hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?