Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bu kitap sepetimdeydi, gecen gun daha geri biraktim. Yorumlarda bir kac tane pespese, bilgilerin artik gunumuz icin pek de gecerli ve guncel olmadigi yaziyordu hatta uclu bir set yapmislar, o sekilde alacaktim.
Ben okudum bu kitabı kesinlikle çok faydalı bilgiler var mini bir ansiklopedi gibi düşün içindeki bilgiler teknoloji ile beraber değişebilecek bilgiler değil dolayısıyla günümüzde hala geçerliliği olan bilgiler diye düşünüyorum. Ben kendi adıma tavsiye ederim

Çok teşekkürler yorum için var mı başka kitap tavsiyeniz peki ?

Aa Ben de kitabı henüz okumadım ama gördüğüm olumlu yorumlardan sonra bugün sipariş vermiştim ben de
Bir bakin bakalim begenirseniz yazin bize de saniriim artik gebelik appleri vs derken bilgiye erisimimiz ekstra kolaylastigi icin insanlari kesmemis olabilir bu kitap

Yaaa oyle mi diyorsun, desene bu konuda da her konuda oldugu gibi herkesin ayri bir fikri var bilmiyorum ben de cok heves etmistim buna, ve pesinden gelen iki diger kitaba seri olarak baslamakti niyetim kronolojik olarak. Yeniden bakayim canim sen oyle diyorsan

Ben de pozitif haberini aldıktan sonra bu aralar bu konuda araştırma yapmaya başlayayım diyordum yavaş yavaş. Dikkatinizi çeken ve tavsiye edebileceğiniz kitaplar olursa buradan da paylaşırsanız çok sevinirim
Tabikii seve seve paylasirim siz de yazin olur mu bulursaniz yeni bir kitap vs

Yani ben beğendim hafta hafta bölüm bölüm detaylı anlatım var aklıma takıldıkça açığ bakabileceğin bir kitap bana göre

Benide eklermisiniz listeye sat 30 Ocak tahmini doğum: 6 kasım hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah ama şu bulantılar mide ağrısı çok kötü Allah herkese kolaylık versin

bebeginiz uykuyu cok sevecek kitapini almak istiyorum simdiden kolay uyku rutini oyrenmek icin ama daha diyil son aylara yaklasalimda insallah o zaman birazda arastiririm. oglumda bebekken zorlandim yatagini sallayarak uyuyordu ya da kucakta gezerek simdi ilk 3 ay nasil isterse oyle uyusun 3 ,4 ayindan sonra kendi uykuya dalsin sallamadan istiyorum bakalim insallah o zamanlara gelelim saglikla. simdi ki beklentim 12 haftaya gele bilmek her gun takvime bakiyorum

Hadi biraz kitaplardan bahsedelim cocuk gelişimi ve hamilelik süreci ile ilgili kitap almis miydiniz veya takip ettiğiniz youtube kanalı falan var mı?
Merhaba ben Dr. Banu Çiftçi nin kitabını aldım ve beğendim. internete evet derya deniz ama sakince keyifle okumanın tadı başka bence kitap okumayı da seven biriyseniz tavsiye ediyorum

Araştırıcam teşekkürlerr

Kesinlikle şu mübarek 12. Hafta gelse de kendimize gelsek, kendimi sürekli hasta hissediyorum keyfim yok her an kusacak mod koca ile bacı gardaş her kokudan tiksinme hiç hoş değil
Kocayla bacı gardaşlığı 12.haftada da olsa bozarız inşallah bana komple yasaklayacak diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…