Ben de daha duyamadımTabloya baktim kalp atisini duymayan 6 7 kisi falan kalmisiz. Ben randevuyu baya uzun bi tarihe almisim haftaya saliya kontrol
Ayşe Öner’in Hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını almıştım ben. Gülnihal bülbül/Doğal Doğum bu kitap da çok güzel tavsiye ediyorumHadi biraz kitaplardan bahsedelim cocuk gelişimi ve hamilelik süreci ile ilgili kitap almis miydiniz veya takip ettiğiniz youtube kanalı falan var mı?
Çok geçmiş olsuninşallah bir an evvel toparlarsınız.
Canim cok cok gecmis olsun acil sifalar insallahserum iyi gelir hic uzulme kizina kavusursun bir an evvel insallah dualarim seninle
Geçmiş olsun canım mide bulantısı sebebi ile mi çok sıvı kaybın oldu hay Allah ya en kısa sürede toparlarsın inşallah canım
çok geçmiş olsun! bir an önce toparlayıp eve dönersiniz umarım
cok sukur bebekte sende iyisin. peki nasil oldu sivi kaybi oldu nerden anladinizTeşekkür ederim kızlar. Çok sıvı kaybı oldu o yüzden serum takviyesi yapıyorlar. Bu arada bebeğin kalp atışlarını da duyduk. Çok şükür o iyi.
Ayy çok sevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun tekrardanTeşekkür ederim kızlar. Çok sıvı kaybı oldu o yüzden serum takviyesi yapıyorlar. Bu arada bebeğin kalp atışlarını da duyduk. Çok şükür o iyi.
Kızlar istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım. Doktorunu tavsiye edebilecek olan veya düşündüklerime giden var mı? Şu ana kadar baktıklarım esenler medipol (damla yasemin yenliç kaya), bahçelievler medipol ( sema yılmaz, reyhan has) rami hastanesi ( nehir bayram), türkiye hastanesi (aslı coşkun şevket, aslıhan ergül, şifa ayşe savaş), güngören meltem (nuray günay), bilge hastanesi (gülçin babayeva). Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabiliri
Aynı bende öyle bir kere gittim henüz kese vardı 3 hafta sonra gel dedi araya bayram falan girdi derken 9 haftalık oldum kalp sesini cumartesi duyucamTabloya baktim kalp atisini duymayan 6 7 kisi falan kalmisiz. Ben randevuyu baya uzun bi tarihe almisim haftaya saliya kontrol
Kuzum geçmiş olsun iyisindir insallah sevindimTeşekkür ederim kızlar. Çok sıvı kaybı oldu o yüzden serum takviyesi yapıyorlar. Bu arada bebeğin kalp atışlarını da duyduk. Çok şükür o iyi.
Gece uyumadan önce iç canımKızlar prilam kullanan var mı sabah bir tane içtim uyuştum resmen kafamı kaldıramıyorum böyle yan etki yaşayan var mj
Canım çok geçmiş olsun ishal mi oldun sorun neydi?Kızlar ben dün gece acillik oldum. Yatış verdiler çok sıvı kaybettiğim için. Serum takviyesi yapıyorlar şuan. Benim için dua edermisiniz bi an önce kızıma evime kavuşayım
Tabloya baktim kalp atisini duymayan 6 7 kisi falan kalmisiz. Ben randevuyu baya uzun bi tarihe almisim haftaya saliya kontrol
‘Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler’ (Yazarları: Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway)Hadi biraz kitaplardan bahsedelim cocuk gelişimi ve hamilelik süreci ile ilgili kitap almis miydiniz veya takip ettiğiniz youtube kanalı falan var mı?
Bu kitap sepetimdeydi, gecen gun daha geri biraktim. Yorumlarda bir kac tane pespese, bilgilerin artik gunumuz icin pek de gecerli ve guncel olmadigi yaziyordu‘Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler’ (Yazarları: Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway)
Merhabalar sizin aldığınız ve tavsiye ettiğiniz kitaplar var mı peki ? Ben de burada okuyunca sepete ekledim ama yorumdan sonra kararsız kaldımBu kitap sepetimdeydi, gecen gun daha geri biraktim. Yorumlarda bir kac tane pespese, bilgilerin artik gunumuz icin pek de gecerli ve guncel olmadigi yaziyorduhatta uclu bir set yapmislar, o sekilde alacaktim.
Ya yaniltmak istemem siziMerhabalar sizin aldığınız ve tavsiye ettiğiniz kitaplar var mı peki ? Ben de burada okuyunca sepete ekledim ama yorumdan sonra kararsız kaldım
Ben de pozitif haberini aldıktan sonra bu aralar bu konuda araştırma yapmaya başlayayım diyordum yavaş yavaş. Dikkatinizi çeken ve tavsiye edebileceğiniz kitaplar olursa buradan da paylaşırsanız çok sevinirimYa yaniltmak istemem sizioneren arkadas memnun kaldi ki onerdi diye dusundum ben de hatta. Hala arastiriyorum alternatif kaynak acikcasi, cunku boyle birbirinin benzeri genelgecer 10 kitap okumanin bir faydasi olmayacak sanki. Bu kitap icin herkes bir tane kitap okunacaksa basucu kitabi gibi bu olmali demisti, o gunden beri hep bunu almak niyetindeydim ben de
AaBu kitap sepetimdeydi, gecen gun daha geri biraktim. Yorumlarda bir kac tane pespese, bilgilerin artik gunumuz icin pek de gecerli ve guncel olmadigi yaziyorduhatta uclu bir set yapmislar, o sekilde alacaktim.
Evet genelde bu konu ile ilgili araştırınca ilk sırada çıkan kitaplardanAaBen de kitabı henüz okumadım ama gördüğüm olumlu yorumlardan sonra bugün sipariş vermiştim ben de
TabiiEvet genelde bu konu ile ilgili araştırınca ilk sırada çıkan kitaplardanokuduktan sonra buraya da yazar mısınız düşüncelerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?