Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kız bende tam tersi oldu kafamı koyduğum her yerde uyuyorum bir de size en overrated mide bulantısı hikayemi anlatayım dün fotoğraflarda bir şey ararken mutfağımın resmini gördüm ve öğürdüm sanırım bir daha o eve dönemicem

Ahahahahahaahahaha ay hic gulecegim yoktu ciddili overrated hem de ama cok iyi bayildim bu hikayenin sacmaligina
Uc gecedir uyuyamadigim icin gunduzleri her kanepe koltukta kayar oldum esim ustumu orterken filan uyaniyorum ajsjdjdj

Bencde bugun 8+3 oldum bulanti benim de oyle tek tesellim kusturmuyor olmasi. Her sey kokuyor bayildigim seylerden tiksiniyorum falan. Sekizinci haftayla bir uykularima bir sey oldu donup durmaktan sabahi ediyorum dun gece uykumdan bulantiyla uyandim soylenmisim hatirlamiyorum hamilelik boyle mi ya filan diye sabah esim anlatti

Kullanıp önerdiğiniz bi marka var mi bana devletin verdikleri midemi bulandiriyor
Canım benımkinde asla öyle bir sorun yok, biraz fiyatlı ama mutlaka tavsiye ederim. Hem doktorum söylemişti, hemde Prf Dr Ender saraçtan dinledim. Balık yağında kalitesiz ucuz bilmediğiniz markalardaki tüm ürünler, atık suyu çok olan denizlerdeki su üstündeki balıklardan yapılıyormuş. Markayı çok iyi araştırın diyordu. Ben bu markayı çok uzun yıllardır kullanıyordum. Somon collagenini de kullanıyordum, şimdi kestim sadece omega 3 devam ediyorum. 2. Trimesterda krill yağına geçeceğim.

Eklentiler

• IMG_7598.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_7597.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar aklıma gelmişken tavsiyem olsun, ben birde arı sütü kullanıyorum, stokladım googleda çok az bilgi var ama İngilizcesi Royal Jelly, ve aşırı makale var hamilelikle alakalı, İngiliz Kraliyet ailesinin tüm gebeliklerde en önem verdiği takviye diye geçiyor hatta bir yazıda. İsteyenler araştırskn belki bir faydam olur

Eklentiler

• IMG_7600.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 46
Tam anlamıyla tammm beni yazmışsın. Bulantı aşırı yorgunluk, ateş basması, aşırı uyku sorunu. Sabah zorla duş aldım, yorgunluktan öldüm kendimi attım bornozla yataga. Ne zaman düzelecek bilmiyorum. Bende bugün 8+0 oldum.

Perişan haldeyim gerçekten en yakın zamanda geçer inşallah

Merhaba arkadaşlar bayram nedeniyle malum yoldayız,pazartesi 5 haftalık olacağım .yaklaşık 4 buçuk saat süren bir yolculuk etkiler mi Allah korusun.

Bana da her yer kokuyo yüzüme klima vuruyo diye midem bulanıyor ilac içtiğim halde boyle. 1 gun iyiysem 2 gün yatiom aşırı uykum var 7 24 uyurum :) dun iş yerinde uyumuşum. Surekli ekmek makarna yiyorum midemi bastirsin diye.

Kayinvalidem caydanlikta cay kaynarken cikan buharindan ogururdum der hep hamileliklerinde yasadigi kusma bulantiyi anlatirken, ben de afedersiniz totomla gulerdim bu nasil bir hassasiyet diyebuyuk konustugum icin basima geldi sanirim. Bulasik makinesi bitince kapagini actim icinden ilk sicak buhari cikti perisan oldum ajajajaj

Kızlar yarın bayram ve ben hiç bişe yapamadım
bu nasıl hamilelik boyle yahu miğdem bulaniyor kusamiyorum halsizim sanirim kızlarıma durumu anlatacağım kimseye demesinler diye sakliyordum ama bu böyle olmayacak

iyi günler nasıl son durumunuz acaba doktor bana da kanama alanı var dedi de
benim kahve lekelenmem oluyordu 9 gündür progestan kullanıyorum, kahve lekelenme geçti ama içerde kanama alanı hala duruyor mu bilmiyorum…henüz kontrole gitmedim, nisanın 2.ci haftası gidicem inşallah geçmiştir doktorunuz progestan verdi mi? bolca dinlenin

Ben de arı sütü propolis bal karışımı kullanıyorum çok faydalı olduğu söylenmiştim güvendiğim biryerden aldım

Kızlar yarın bayram ve ben hiç bişe yapamadım
bu nasıl hamilelik boyle yahu miğdem bulaniyor kusamiyorum halsizim sanirim kızlarıma durumu anlatacağım kimseye demesinler diye sakliyordum ama bu böyle olmayacak
Ben de yapmadım şöyle bir ortalığı topladım eşim süpürüyor silecek ben de yemek yaparım artık zaten ailelerimiz burda değil gelen giden de olmaz yatış mode on

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…