- 3 Nisan 2023
- 1.217
- 1.043
- 53
- 38
bilemiyorum kafam karıştı benim bugün teyit edeceğim doktorumdanAcaba bebek oluştuktan sonraki anomaliler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorum kafam karıştı benim bugün teyit edeceğim doktorumdanAcaba bebek oluştuktan sonraki anomaliler mi?
Gittim geldim benn yukarda yazdım hersey yolundahadi bakalım senden güzel bir performans bbekliyorumbenim de bugün 13.30 da kontrolüm var haberleşiriz
![]()
Hahha bak seninki erkek benim ki kızKontrolden çıktım kuş gibiyimm
Bebiş büyümüş. Sata göre 7+6 ultrasona göre 8+1. Çok şükür hersey yolunda, kalp atışı düzgün. Bi sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra olacak. Doktor sordu aylık mı gidelim 2 haftalık mı diye. Hemen 2 haftalık dedim eşime diyor ki sen ek iş yapmaya başla bu kız seni çökertecek
Ağrılar için de adet dönemin gelmiş rahat ol dedi
Ayyy içine mi doğduuuuHahha bak seninki erkek benim ki kız7 ay sonra demedi deme
![]()
Hadi gozun aydin sekercimKontrolden çıktım kuş gibiyimm
Bebiş büyümüş. Sata göre 7+6 ultrasona göre 8+1. Çok şükür hersey yolunda, kalp atışı düzgün. Bi sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra olacak. Doktor sordu aylık mı gidelim 2 haftalık mı diye. Hemen 2 haftalık dedim eşime diyor ki sen ek iş yapmaya başla bu kız seni çökertecek
Çok sevindim canım çoook benim de randevu dört gibi inşallah ben de güzel haberlerle gelirimGünaydın kızlar çıktım kontrolden 7+5 im ama 6+3 görünüyor ve çok şükür kalp atışı oluşmuşheyecandan soracaklarimi unutup usg resminide alamadan çıktım
![]()
Aylık nasıl dayanacağız iki hafta iyidirKontrolden çıktım kuş gibiyimm
Sen de benden birkaç gün önceydin zaten tamamdır normal o haldeAaa hicbirimiz uyuyamamisiz dun gecebenim kasik agrilarim haftasonu ve pzt saliydi cok yogun. Sukur iki gundur kesikdi şimdilik. Bu haftalik buyuycegi kadar buyudu heralde dedim rahmim kesem
![]()
benim de randevum öne çekildi 12.30 a erken gideceğim birazdan çıkarım yolum uzunGittim geldim benn yukarda yazdım hersey yolundahadi sende tatlış haberlerle gelll
Yok canım ben yapmıyorum vallahi. Azıcık ayakta kalayım ağrı başlıyor sanki. Psikolojik de olabilirKızlar kontrole gidenlerin gözü aydın içiniz rahatlamıştır iyice. Bende yarın gidicem inşallah. Benim uyku düzenim hiç kalmadı ya gece karın ağrısıyla uyanıyorum sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum bikaç kez. Nasıl bu kadar idrar üretebiliyorum hayret. Enerjimde yerlerde yaşayacak kadar hareket ediyorum ev Allaha emanet şuanSiz temizlik yapabiliyor musunuz.
Çok mu zayıfsın neden öyle dedi? Bana ilk üç ay verebilirsin demişti. Ay çok şaşırdımValla yürüyüş istiyorum aslında ama kilo verme dedi doktor. Her kontrole gittiğimde tartıda gram gram eksiliyorum![]()
Yok valla ne temizlik ne yemek hepsi eşimde hep sıkıntılarla boğuşuyorum karın ağrısı mide yanması bulantısı dün dokuzda yatmışım yediye kadar daha uyusam uyurdum da iş bekliyorKızlar kontrole gidenlerin gözü aydın içiniz rahatlamıştır iyice. Bende yarın gidicem inşallah. Benim uyku düzenim hiç kalmadı ya gece karın ağrısıyla uyanıyorum sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum bikaç kez. Nasıl bu kadar idrar üretebiliyorum hayret. Enerjimde yerlerde yaşayacak kadar hareket ediyorum ev Allaha emanet şuanSiz temizlik yapabiliyor musunuz.
Yemegimi yaptigima sukrediyorum, onu da surekli yapamiyorum. Annem getiriyor disari gidip yiyoruz oyle takviyelerle yuvarlanmacaKızlar kontrole gidenlerin gözü aydın içiniz rahatlamıştır iyice. Bende yarın gidicem inşallah. Benim uyku düzenim hiç kalmadı ya gece karın ağrısıyla uyanıyorum sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum bikaç kez. Nasıl bu kadar idrar üretebiliyorum hayret. Enerjimde yerlerde yaşayacak kadar hareket ediyorum ev Allaha emanet şuanSiz temizlik yapabiliyor musunuz.
Aynen bende sadece yemek ve bulaşık var. Tuvalet temizliğini eşime bıraktım o hallediyor. Süpürge işi riskli birdaha deneme bence ben onu da yapmıyorum. Çamaşırlar birikti oturduğum yerden ütülücem bugün artık. Camların da silinmesi lazım onu görmezden geliyorumYemegimi yaptigima sukrediyorum, onu da surekli yapamiyorum. Annem getiriyor disari gidip yiyoruz oyle takviyelerle yuvarlanmacatemizlik konusuna esim ve robot bakiyor, bir kez kendimi denemek icin evi supurdum, onda da iki saat uzanip yattim yordu bir daha yapmadim
en duzenli gunluk yapabildigim tek sey lavabo tuvalet ve mutfak tezgahi dezenfekte etmek
Bulasigi da kaldirmiyorum egilmemek icinAynen bende sadece yemek ve bulaşık var. Tuvalet temizliğini eşime bıraktım o hallediyor. Süpürge işi riskli birdaha deneme bence ben onu da yapmıyorum. Çamaşırlar birikti oturduğum yerden ütülücem bugün artık. Camların da silinmesi lazım onu görmezden geliyorum![]()
Evet mecburen camları görmüyorum artık bide benim camlar çok büyük boydan cam. Eşimde hayatta silmez. Belki kız kardeşime rüşvetle sildirebilirimBulasigi da kaldirmiyorum egilmemek icinutu yaptim ilk kez pazartesi, onda da lekelenince ona yordum bir daha kolayla yapmam
giyicegimiz seye buharli el utusu tutariz dedik bir muddet
ay cam silmek yapacagin son ev isi olsun hamileyken, doktorum hala da uzanma gerinme hareketlerini yasak diyor bana
![]()