Günaydınnn, Ben de öyle dün gece 3 defa uyandım asla tam dalamadım uykuyaa. İmkanı olanlar bizim yerimizede uyusun valla :)Bizi tarif ediyor kizlargunaydin herkese ilk kez gece boluk porcuk tam dalamadan uyudum cok mutsuzum oglen 11e kadar uyuyamadigim icin
Acaba bebek oluştuktan sonraki anomaliler mi?Yani bence de ngs fetal DNA yı da kapsıyor fetal dna da kromozom anomalilerine bakılıyor ee ngs de de bakıyorlar ben anlamadım bakalım soracağız
Günaydınlar, gece ben de 2 kez uyandım karnıma ağrı saplandı bıçak kesiği gibiBizi tarif ediyor kizlargunaydin herkese ilk kez gece boluk porcuk tam dalamadan uyudum cok mutsuzum oglen 11e kadar uyuyamadigim icin
Normal gibi sat'ına göre canımKızlar günaydın , şimdi doktordan çıktım Vajinal baktırdım kese çapı 17 mm dedi bebek oluşmaya başlamis dedi ama gorunmedi bi yuvarlak çember gibi bir görüntü vardı. bayram sonrası tekrar gelirsin dedi. Çok mu yavaş ilerliyor sizce
Evet ben oyle anladim o gun ama tam dilim donup izah edemedim, embriyolara ngs bakildi ama su an fetus gun be gun gelisirken de allah korusun demek ki bir hastalik olusturabiliyor gibi bunun izahi benceAcaba bebek oluştuktan sonraki anomaliler mi?
Kaç haftaliksin ?Kızlar günaydın , şimdi doktordan çıktım Vajinal baktırdım kese çapı 17 mm dedi bebek oluşmaya başlamis dedi ama gorunmedi bi yuvarlak çember gibi bir görüntü vardı. bayram sonrası tekrar gelirsin dedi. Çok mu yavaş ilerliyor sizce
Aaa hicbirimiz uyuyamamisiz dun geceGünaydınlar, gece ben de 2 kez uyandım karnıma ağrı saplandı bıçak kesiği gibisizde de oluyor mu ağrılar
Ne kadarlik gebeydiniz, ben hic oyle olcu sormamistim acikcasi o yuzden onu bilemem ama tam 6+0 da gordum ben kese bebek kalp atisi uclusunuKızlar günaydın , şimdi doktordan çıktım Vajinal baktırdım kese çapı 17 mm dedi bebek oluşmaya başlamis dedi ama gorunmedi bi yuvarlak çember gibi bir görüntü vardı. bayram sonrası tekrar gelirsin dedi. Çok mu yavaş ilerliyor sizce
Bende yarısına kola döküp diğer yarısına maden suyu koymuştum zararlı yararlı dengesi için tabi tadı iğrençti fkfkvmvvm
Canım benim de pazartesi öyleydi yuvarlak çember dediğin yolk kesesi olabilir miKızlar günaydın , şimdi doktordan çıktım Vajinal baktırdım kese çapı 17 mm dedi bebek oluşmaya başlamis dedi ama gorunmedi bi yuvarlak çember gibi bir görüntü vardı. bayram sonrası tekrar gelirsin dedi. Çok mu yavaş ilerliyor sizce
Gülşen Barçınlı ve Fatih Esen, gülşen hanım özel göztepede fatih bey de oradaydı ama muayenehaneye geçmiş.Kizlar İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi olan yok mu ay bi muayene ye 3500 diyorlar çok pahali geldi banadaha bunun testi vs si de var . Nasıl olacak bilmiyorum.
Acile git gündüz çok kaşınıyorum de bakmaları lazım canım gebesin sonuçta sıra alırsan da önceliğin var beklemek zorunda kalmazsın sıra veren personele bildirirsen öncelik girmeliDünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.
Valla yürüyüş istiyorum aslında ama kilo verme dedi doktor. Her kontrole gittiğimde tartıda gram gram eksiliyorumKızlar ben bugün tekrar yürüyüşe başlıyorum. İki haftadır zorunlu ara vermiştim. Kendime yürüyüş buddy arıyorum var mıdır birbirimizi gazlayacağımız hamiş
hadi bakalım senden güzel bir performans bbekliyorumBirazdan hazırlanıp kontrole gitcem ve bebişi gördükten sonra yepyeni bir sayfa açıyorum teyzesi
Ayy çok teşekkür ederim bi de orayla konuşayımGülşen Barçınlı ve Fatih Esen, gülşen hanım özel göztepede fatih bey de oradaydı ama muayenehaneye geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?