Kac kez izledim o diziyi bilmem, en vurucu olaylardan biridir benim icin deDuygusallık diyince; bugün yaprak dökümünde Cem'in cenazesi vardı. Gözyaşım pıtDün Leyla'da da çok duygulandım yaa ben böyle sulu göz değildimmm
Supersiniz ama sifirlamak buyuk iradeBen de bıraktım. Eşim hala içiyor. Belirli yasakları var şuandaiçtikten en az 15-20 dk sonra yanıma gelebilir. Dişlerini fırçalamak ve üzerindekini değiştirmek koşuluyla çünkü midem ağzımdan fırlayacak gibi oluyor 13 yıldır kullanıyordum..
Anne olunca gelen o ozguven ahahahahaBak bu gebelik işinden alnımızın akıyla bi mezun olalım her türlü büyük konuşmaya ve boyumdan büyük cümlelere varım skdjdkjdjd kurarızzz
Ben bağımlısı oldum yaa her sabah 11de ondan sebep işlerimi hemen bitiriyorumKac kez izledim o diziyi bilmem, en vurucu olaylardan biridir benim icin degunduzleri arada denk geliyorum esim kapat yine aglayacaksin bir seye kesin diyor ansjdjdjd
Ne rahatı ya makineden çıkmış sıkılmamış çamaşır gibiyim. Nereye asacaklar beni diye bekliyorum gerçektenGerçekten öyle asla asla öyle göründüğü gibi değil.. hamileliğimi çok rahat geçirdim diyenlere imrenerek bakıyorum. Çok büyük şans çünkü.
Allahım su gibi geçirsin bize bu zamanları da alalım kucağımıza sağlıklı şekilde. Yoksa bilmiyorum benim psikoloji yerlerde..
Bende böyleyim bu aralar 6+6 ya girdim ve aşırı mide bulantım başladı günde 3 kez kusuyorum böyle mi devam edecek çok merak ediyorum zor bi süreçmişBen hep halsizim. Evde gündelik işleri yapmak bile işkence şuan. Bulaşık makinesi boşaltıp yarım saat yatıyorum. Sonra kalkıp kirli bulaşıkları yerleştiriyorum. Tekrar yatıyorum. Sonra hadi yaparsın diyorum kendimi motive etmeye çalışıp çamaşır katılıyorum. Öyle büyük detaylı iş zaten yapamıyorum. Hem çabuk yoruluyorum hem de belim çok ağrıyor .Bütün gün böyle yata kalka geçiyor
NELER YAŞADIN YA kulağımda çınladı fanıyım şu kadının ya djdhdjhddhAnne olunca gelen o ozguven ahahahaha
Esime donup bazen NELER YASADIN YA gulben diyorumo da diyor ki bu hikayedeki gulben sensin cefakar karim benim ajdjdjdj
kuzum kendini zorlama. Strese sokma. İçgüdüsel bağlarının güçlenmesini bekle. Pöfür pöfür tüttürümüyorsun ya sonuçtaSupersiniz ama sifirlamak buyuk iradeben de sizin kadar ileri duzey tiksinmek istiyorum inanin vallahi
5 haftayi gectim gunde 1 iciyorum cok nadir icmedigim gun de oldu. Insallah o noktaya gelirim bir an evvelkuzum kendini zorlama. Strese sokma. İçgüdüsel bağlarının güçlenmesini bekle. Pöfür pöfür tüttürümüyorsun ya sonuçtasıklığını azaltıp saat arttır gün arttır derken sigaranı kır yarım çek keyifsiz ve tatsız bir hale getir kendine vakti geldiğinde de siler atarsın başarırsın
Müge anlı diyor ya bazılarına hiç uğramıyor hamilelik hopluyorlar zıplıyorlar bir portakal yutmuş gibi aynen onlar öyle djdjjdKiz dun 4-5 cm topukluyla 20 dk yurudum diye geldim bel fitikli gibi yattim ah uhlayarakbizi gebelik duvardan duvara vuruyor niye ya ahahahahaha
Hayırlısı sağlıklısı olsun insallahBenimde o haftada 11.5 mm kese ölçmüş
2 kızım 1 oğlum var bulantı üçünde de olmadı ama kızlarım çok fazla halsiz iştahsızdım ilk aylar ikisindede 10 ar kilo verdimoğlumda da herşey çok normal hiç hamile değilmişim gibi geçmişti bakalım bu son beşik ne olacak
Çok fazla oluyor hemde maalesefkızlar yemek yedikten sonra siz de rahatsız oluyo musunuz, mideme oturuyor sankii
Ben de çalıkuşuna başladım kafamı dağıtmak amaç ama ilk bölümden ağlattıBen bağımlısı oldum yaa her sabah 11de ondan sebep işlerimi hemen bitiriyorum
Aslında normal doğurmak istiyorum kısmet olursa nefes egzersizi vs etkili olur heralde benim hevesim var böyle şeylereBen hamile kalmadan once oyle seylere inanilmaz hevesliydim, su an genel halsizlik bitkinlikten mi yoksa her an kotu bir sey olur korkusundan mi bilmiyorum artik hic hevesim kalmadimesela cok kitap okuyan biriyimdir, bir tane bile gebelik annelik vs uzerine kitap almadim hala bende geri tepti simdilik bu tarz seyler. Halbuki cok istiyordum ya
beni de alırmısınız sat 14 şubat yarın kese görmeye gidecemMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım Z zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım R Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım
beni de alırmısınız sat 14 şubat yarın kese görmeye gidecem
beni de alırmısınız sat 14 şubat yarın kese görmeye gidecemMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım Z zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım R Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım
evet en son pazartesi verdim 1081 bir di yarın kese görmeye gidecem insallahHoşgeldinizsizi hatırladım beta takip ediyordunuz nedir son durum tekrar verdiniz mi test
Evet normal dogum icin ozellikle cok oneriliyor pelvik kaslarin simdiden calistirilmasi dogumu cok kolaylastiriyormusAslında normal doğurmak istiyorum kısmet olursa nefes egzersizi vs etkili olur heralde benim hevesim var böyle şeylere
Kızlar ??Kızlar benim tüm vücudum kaşınıyor ve sivilce gibi kabarcıklar çıktı heryerim de normal mi dr gebelikten değildir dedi cildiyle görün dedi kötü durumdayım sizce ne dir bu durum ?
Canim gormemisim ben kusura bakma, hic bilemedim stresten kurdesen gibi bir sey mi dokuyorsun acaba? Hamilelikte kasinti olurmus ama ileri donemde diye biliyorum sanirim daha erken onun icin. Bence de cildiyeye git bazen bu tarz dokuntuler karaciger enzimleriyle ve vitaminlerle alakali oluyor cunku. Jinekologun bilemez hani detayini. Ben streslenince gül dokmustum karnimdan, kortizonlu merhemi vardi gecmese ilac icicektim o donem meselaKızlar ??
Dünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.Canim gormemisim ben kusura bakma, hic bilemedim stresten kurdesen gibi bir sey mi dokuyorsun acaba? Hamilelikte kasinti olurmus ama ileri donemde diye biliyorum sanirim daha erken onun icin. Bence de cildiyeye git bazen bu tarz dokuntuler karaciger enzimleriyle ve vitaminlerle alakali oluyor cunku. Jinekologun bilemez hani detayini. Ben streslenince gül dokmustum karnimdan, kortizonlu merhemi vardi gecmese ilac icicektim o donem mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?