Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Duygusallık diyince; bugün yaprak dökümünde Cem'in cenazesi vardı. Gözyaşım pıt Dün Leyla'da da çok duygulandım yaa ben böyle sulu göz değildimmm
Kac kez izledim o diziyi bilmem, en vurucu olaylardan biridir benim icin de gunduzleri arada denk geliyorum esim kapat yine aglayacaksin bir seye kesin diyor ansjdjdjd

Supersiniz ama sifirlamak buyuk irade ben de sizin kadar ileri duzey tiksinmek istiyorum inanin vallahi

Bak bu gebelik işinden alnımızın akıyla bi mezun olalım her türlü büyük konuşmaya ve boyumdan büyük cümlelere varım skdjdkjdjd kurarızzz
Anne olunca gelen o ozguven ahahahaha
Esime donup bazen NELER YASADIN YA gulben diyorum o da diyor ki bu hikayedeki gulben sensin cefakar karim benim ajdjdjdj

Ne rahatı ya makineden çıkmış sıkılmamış çamaşır gibiyim. Nereye asacaklar beni diye bekliyorum gerçekten ruh hali dalgalanmaları , bulantılar , bir anda kapanan ı phone gibi 4 saat ayılamama bayram sonrası terapistime randevu aldım ben olmayacak yoksa bu şekilde

Bende böyleyim bu aralar 6+6 ya girdim ve aşırı mide bulantım başladı günde 3 kez kusuyorum böyle mi devam edecek çok merak ediyorum zor bi süreçmiş

Supersiniz ama sifirlamak buyuk irade ben de sizin kadar ileri duzey tiksinmek istiyorum inanin vallahi
kuzum kendini zorlama. Strese sokma. İçgüdüsel bağlarının güçlenmesini bekle. Pöfür pöfür tüttürümüyorsun ya sonuçta sıklığını azaltıp saat arttır gün arttır derken sigaranı kır yarım çek keyifsiz ve tatsız bir hale getir kendine vakti geldiğinde de siler atarsın başarırsın

5 haftayi gectim gunde 1 iciyorum cok nadir icmedigim gun de oldu. Insallah o noktaya gelirim bir an evvel kendimi sıkınca hic birakamazmisim gibi gerildigimi fark ettim o yuzden bir sure daha boyle gider gibi tiksinme gelmezse ekstra

Hayırlısı sağlıklısı olsun insallah
kızlar yemek yedikten sonra siz de rahatsız oluyo musunuz, mideme oturuyor sankii
Çok fazla oluyor hemde maalesef

Aslında normal doğurmak istiyorum kısmet olursa nefes egzersizi vs etkili olur heralde benim hevesim var böyle şeylere

beni de alırmısınız sat 14 şubat yarın kese görmeye gidecem

beni de alırmısınız sat 14 şubat yarın kese görmeye gidecem
Hoşgeldiniz sizi hatırladım beta takip ediyordunuz nedir son durum tekrar verdiniz mi test
evet en son pazartesi verdim 1081 bir di yarın kese görmeye gidecem insallah

Aslında normal doğurmak istiyorum kısmet olursa nefes egzersizi vs etkili olur heralde benim hevesim var böyle şeylere
Evet normal dogum icin ozellikle cok oneriliyor pelvik kaslarin simdiden calistirilmasi dogumu cok kolaylastiriyormus

Canim gormemisim ben kusura bakma, hic bilemedim stresten kurdesen gibi bir sey mi dokuyorsun acaba? Hamilelikte kasinti olurmus ama ileri donemde diye biliyorum sanirim daha erken onun icin. Bence de cildiyeye git bazen bu tarz dokuntuler karaciger enzimleriyle ve vitaminlerle alakali oluyor cunku. Jinekologun bilemez hani detayini. Ben streslenince gül dokmustum karnimdan, kortizonlu merhemi vardi gecmese ilac icicektim o donem mesela

Dünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…