Bence beyler cok guzel cam siliyor, ben hep buyuk fransiz camlarimi esime sildiriyorum yillardirEvet mecburen camları görmüyorum artık bide benim camlar çok büyük boydan cam. Eşimde hayatta silmez. Belki kız kardeşime rüşvetle sildirebilirim
Ay evet canikom ya bi sonraki kontrol iki hafta sonra olduğu için anksiyete krizine girmemeye karar verdim yoksa zaman geçmezHadi gozun aydin sekercimbebisler buyuyor cok sukur
Teyze olmak kolay mı herkes üstüne düşeni yapacakBence beyler cok guzel cam siliyor, ben hep buyuk fransiz camlarimi esime sildiriyorum yillardirbiraz gazla yapamayacaklari is yok bence iyi yikayip yaglamak lazim ahjdjdjdfj. Ama kardesin de iyi bir secenek, bir tatli&kahve ikramina hamile ablasina hayir diyemez
1 aylık kontrol boyunca 4 kilo vermişim her geldiğinde eksiliyor artık eksilmesin dedi. 55kiloydum bugün 51 cıktım. İki hafta sonra geldiğinde kilo vermiş görürsem kızarım bunu koru bari dedi ne bileyim. Zaten zayıf olduğum için heralde 50nin altına düşmemi istemiyorÇok mu zayıfsın neden öyle dedi? Bana ilk üç ay verebilirsin demişti. Ay çok şaşırdım
Sabah esime diyorum ki safak 12Ay evet canikom ya bi sonraki kontrol iki hafta sonra olduğu için anksiyete krizine girmemeye karar verdim yoksa zaman geçmezbiberon falan bakalım biz artık djdhdjdh
Bebe büskivisi süt 60 kilo bile olursun1 aylık kontrol boyunca 4 kilo vermişim her geldiğinde eksiliyor artık eksilmesin dedi. 55kiloydum bugün 51 cıktım. İki hafta sonra geldiğinde kilo vermiş görürsem kızarım bunu koru bari dedi ne bileyim. Zaten zayıf olduğum için heralde 50nin altına düşmemi istemiyor
Ya evet zaten 5. Aydan önce alısveriş yapmayın diyorlar da uğur getirsin diye küçük parça bisey alınabilir. Bilemedim gerçi bende. Ama çekim yasasına da inanıyorum yani inanarak bebeğinin kullanacağı bi malzeme alıp hergün ona bakarsan kullanmak mutlaka nasip olur diye düşünüyorumSabah esime diyorum ki safak 12ilk kez iki hafta ara vermis olucaz ya zorlanicaz kesin ya canim inanilmaz patiktir emzikdir boyle sembolik seyler almak istiyor ama bir yanim hala korkuyor sanirim
Daha önce spor yaparken kullanmıştım bunu baya işe yarıyor gerçekten. Ya bence ben tatlı yiyemediğim için kilo veriyorum. Normalde tatlıya aşırı düşkündüm hergün mutlaka koca porsiyon tatlı yiyordumBebe büskivisi süt 60 kilo bile olursun
Bende bebek odası bakıyorum ya evimin bir odası boş duruyor çamaşır odası olarak kullanıyorum orayı bebek odası olarak dizayn hayalleri kuruyorum. Ama tek birşey almadım daha Allah korusun içimde korku var hâlâ.Ay evet canikom ya bi sonraki kontrol iki hafta sonra olduğu için anksiyete krizine girmemeye karar verdim yoksa zaman geçmezbiberon falan bakalım biz artık djdhdjdh
Bunlar hepsi geçici şeyler kızlar yaşarken hiç öyle gelmiyor insana ama geçiyor. Sabretmemiz lazımNe rahatı ya makineden çıkmış sıkılmamış çamaşır gibiyim. Nereye asacaklar beni diye bekliyorum gerçektenruh hali dalgalanmaları , bulantılar , bir anda kapanan ı phone gibi 4 saat ayılamama bayram sonrası terapistime randevu aldım ben olmayacak yoksa bu şekilde
Evet evet bende öyleyim bakma yani elim gitmez bisey almaya. Fetal dna sonucundan sonra alırım amaBende bebek odası bakıyorum ya evimin bir odası boş duruyor çamaşır odası olarak kullanıyorum orayı bebek odası olarak dizayn hayalleri kuruyorum. Ama tek birşey almadım daha Allah korusun içimde korku var hâlâ.
Aylık randevu verseydi bile ben iki hafta sonra kapısını aşındırırdımAylık nasıl dayanacağız iki hafta iyidir
Valla hep hayal kurup inanarak geldik bu gunlere, o ise ben de inananlardanimYa evet zaten 5. Aydan önce alısveriş yapmayın diyorlar da uğur getirsin diye küçük parça bisey alınabilir. Bilemedim gerçi bende. Ama çekim yasasına da inanıyorum yani inanarak bebeğinin kullanacağı bi malzeme alıp hergün ona bakarsan kullanmak mutlaka nasip olur diye düşünüyorum
Yaaa benim deBende bebek odası bakıyorum ya evimin bir odası boş duruyor çamaşır odası olarak kullanıyorum orayı bebek odası olarak dizayn hayalleri kuruyorum. Ama tek birşey almadım daha Allah korusun içimde korku var hâlâ.
O enerjisizlik bende de var dün akşam aşkitom da sitem ettti iki kelime konusmuyorsun diyeValla hep hayal kurup inanarak geldik bu gunlere, o ise ben de inananlardanimkalkip odasina mobilya yaptirmadigimiz surece simdilik sorun yok ajdjfjf. Ben battaniye oruyordum simdi ona da kolum kalkmiyor
Ya insan yapmak istiyor ama sanki vücut izin vermiyor. Fıs bi halde uzanıyorum sürekliİş miş hakgetire elimi kaldıracak halim yok. Herşeyi eşim yapıyor geçen hafta çok iyiydim yapıyordum ama şuan yemek kokularına hiç birşeye tahammülüm yok.
Mimar mısın ne kadar güzel. O zaman bize de fikir verirsin bakalım merak ediyorum bebek odanızı. 30lu haftalara gelince artık hazırlamaya başlarız paylaşırız burda inşallahYaaa benim deyillardir adi camasir odasi kaldi, artik esime diyorum ki agzimizi bebek odasina mi alistirsak ben bir de mimar oldugum icin mobilya dekorasyon islerine ekstra merakliyim didik didik ugrasirim
Merhaba ben de bugün doktora gittim geç döllenme kesem 3.44 mm nasıl ilerlerdi sizinKızlar bazıları erken bazıları geç yumurtlama oluyor o yüzden kese boyutları herkeste farklı çıkıyor benim geç döllenme kesem 5+0 da 3 mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?