- 22 Kasım 2022
- 894
- 852
- 33
Bi tanıdığım ikinci çocuğuna hamileyken keşke hamilelik süreci olmasa direkt çocuğu verseler bana demişti. Bende içimden şabalak suratlıya bak hamile kalmış bide beğenmiyo demiştim allah affetsin. Sanırım onu artık anlıyorum djdhdjhdjd Kurt kışı geçirmeye başladı.. yediği ayazı unutmucakYani demiyim diyorum da, ikide ferahlayacagimizi varsayiyoruz ya, o gobek rahim buyudukce mideyi bagirsagi ittirip duracak, ic organlarin lokasyon savasi baslayacakmuhtemelen uykusuzluklar bel agrilari ayagini gorememe egilip corabini giyememe gibi seyler ucuncude eklenecek ayyyyy sistim bak yazarken
annem diyor ki yedinci aydan sonra geceleri sagimdan soluma donmek icin babani uyandirirdim, pilic cevirme misali o dondururdu beni
Kesinlikle öyle hayatım da çekiniyor insan işte bilinçli yapıyormuşuz gibi algılayan olur diyeBiz bu konuyu isledik nerdeydin sen dersi mi asmistin soyle bakiyimlinc kulturu hamile kadina son yapilacak sey olsun, herkes kendinden kendi bebeginden mesul gunun sonunda herkesin iradesi baska nefsi baska malesef. Kimse ozellikle cocugu zehirlemek icin icmez ki bu laneti
Bende yarısına kola döküp diğer yarısına maden suyu koymuştum zararlı yararlı dengesi için tabi tadı iğrençti fkfkvmvvmBana verseler her gün bir lt içerim ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri çok nadir alıyorum, maden suyuyla kendimi kandırıyordum şimdi ondan bile midem bulanıyoryetişin dostlar
Ahahahaha sabalak suratli cok iyiymisBi tanıdığım ikinci çocuğuna hamileyken keşke hamilelik süreci olmasa direkt çocuğu verseler bana demişti. Bende içimden şabalak suratlıya bak hamile kalmış bide beğenmiyo demiştim allah affetsin. Sanırım onu artık anlıyorum djdhdjhdjd Kurt kışı geçirmeye başladı.. yediği ayazı unutmucak
Bizim karnı büyümüş halimizi düşünemiyorum ya allah yardım etsin skdjdkjd
Ama soyle dusun sigara virali yapmiyoruz allah askina birer tane yakin diyeKesinlikle öyle hayatım da çekiniyor insan işte bilinçli yapıyormuşuz gibi algılayan olur diye
Ben tutuyorum canım, ilk hamileliğimde çok bulantım vardı tutamamıştım doktorum prilam vardi sahurda iç tut bişe olmaz dedi. Ama şuan tutamayacak bir bulantım yok.Oruç tutuyor musunuz kızlar doktor ilk üç ay son üç ay izin vermiyorum kimsenin tutmasına dedi ben bir hafta tuttum sadece
Ahahahaha sabalak suratli cok iyiymisolucemmmm. Neyse buyuk konustun ama bak iyi ki basina geldi bacim
Seda ablamın kelime dağarcığıma kattığı o vazgeçilmez kelime dkdjdkdjjdAaaaayyyy kurtarin allah senigebertti
Kokusundan nefret ederim evde asla içirmem . Ben içmeden içip gelen oldumu da söylenirim iğrenç kokuyorsun diye bu nasıl bağmlılık bende çözebilmiş değilim lanet olsun başladığım güne cidden dnfnfAma soyle dusun sigara virali yapmiyoruz allah askina birer tane yakin diyeben imkanim olsa ilk agzima surdugum gune donup sondururdum o mereti vallahi oyle sevmiyorum aslinda
Ay ben bir süre bu şekilde olmaya razıyım. Üçüncü gün hala tuvalete gidemedimYa bende işler tam tersi ilerliyor tüm gün bağırsaklarım çalışıyor. Hem wcye cıkıyorum hem gaz sancısı çekiyorum. Çok meyve tüketiyorum zeytinyağlı yemekler yiyorum bu yüzden oluyor sanırım. Ama hayat kalitem sıfır yani her an tuvalete cıkacak gibi olduğumdan dolayı bi yere gidemiyorum
Ben kullanirim bunu bayildim ahahahSeda ablamın kelime dağarcığıma kattığı o vazgeçilmez kelime dkdjdkdjjd
Bizde de asla icilmez annemden ne gorduysem kendi evimde de ayni kurallari koydugum icin evlenince ahshshdKokusundan nefret ederim evde asla içirmem . Ben içmeden içip gelen oldumu da söylenirim iğrenç kokuyorsun diye bu nasıl bağmlılık bende çözebilmiş değilim lanet olsun başladığım güne cidden dnfnf
Hemde nasıl kokuyor ya cidden parfümle falan daha beter oluyor . Ay az daha kötülersek tiksinip bırakcam heralde aklıma geldi bakBizde de asla icilmez annemden ne gorduysem kendi evimde de ayni kurallari koydugum icin evlenince ahshshd
Annemlerin kisin balkona cikma montlari var hususi onlari giyiyorlar sigaraya cikarken. Kokuyormus disarida giydikleri yoksa ahahahah
Su an mesela allah adi versen yine yakamamHemde nasıl kokuyor ya cidden parfümle falan daha beter oluyor . Ay az daha kötülersek tiksinip bırakcam heralde aklıma geldi bak
Haklısın kabız daha zor çok sancı yapıyodur. Activia nın kayısılı olanı varya gaz sancım olduğunda yiyorum çok iyi geliyor bi denesenAy ben bir süre bu şekilde olmaya razıyım. Üçüncü gün hala tuvalete gidemedim
Su an mesela allah adi versen yine yakamamartik bu duzene de alistigimi dusunuyorum ben de acikcasi. Ya meger ben ne kadar sigara kokuyormusum kocama cok uzuldum cidden
Bak bu gebelik işinden alnımızın akıyla bi mezun olalım her türlü büyük konuşmaya ve boyumdan büyük cümlelere varım skdjdkjdjd kurarızzzBen kullanirim bunu bayildim ahahah
Doguralim seda ablam gibi cocugumun dogumundan sonra disipline olmus bir kadin olarak diye baslayan cumeler de kurar miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?