- 22 Kasım 2022
- 894
- 852
- 33
O bazen bana da oluyor ya acaba gerçekten midem mi bulanıyor yoksa tribe mi girdim düşüncesiÇok rahatladım ya burada bazı doktorlar bulantı olması iyi diyorlarmış benim de bulantı olmadı hiç psikolojik olarak bugün kaşar peynirden tiksindim ama yalancıktan mı yaptım bilmiyorum
Dogru diyorsun orasi oyleAslında bizim şu an hamileliğin getirdiği her şeye sevmemiz lazım boşver cildiii hamileyiiiiz
Neeeeee oyle bir sey de mi varTamam artık yüzde yüz kız seninki dkdjdjjd
O aşerme konusunda da oluyor zaten normalde de pis boğaz olup canım bir şeyler çektiği için aşeriyor muyum anlamıyorumO bazen bana da oluyor ya acaba gerçekten midem mi bulanıyor yoksa tribe mi girdim düşüncesi
Google a yaz bak kız bebek sivilcelenme yapıyormuşNeeeeee oyle bir sey de mi varanam bu cinsiyet tayini konusunda ne cok sey varmis ben her gun yeni bir kiz mi erkek mi belirteci ogreniyorum ajdjdjd
Onu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem deNeeeeee oyle bir sey de mi varanam bu cinsiyet tayini konusunda ne cok sey varmis ben her gun yeni bir kiz mi erkek mi belirteci ogreniyorum ajdjdjd
Canım doktorum kan alacak o şekilde onlar yollayacakmış laboratuvaraİkiliyi üçlüyü yapınca gerek yok dedi. Siz yaptırdınız mı peki ve nerede yaptırdınız ?
Kızlar erken döllenme Erkek geç olanda kız oluyorOnu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem de
Aay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmışGoogle a yaz bak kız bebek sivilcelenme yapıyormuş
Hadiiii bakalımm geçi anladım da erken döllenmeyi nasıl anlıycazKızlar erken döllenme Erkek geç olanda kız oluyorhadi buda benden olsun iyi kafa yormalar bizlereee
Usg de ileri çıkıyor günlerHadiiii bakalımm geçi anladım da erken döllenmeyi nasıl anlıycaz
Geçi doktor söylüyor da erkeni nereden anlarızKızlar erken döllenme Erkek geç olanda kız oluyorhadi buda benden olsun iyi kafa yormalar bizlereee
Yarın kontrolüm var ben bir sorayım merak ettim bizimkiniUsg de ileri çıkıyor günler
Benim 3 gün oynuyor tam aradayım o zamanUsg de ileri çıkıyor günler
Yarın sabah benimde var kontrolüm usg göntsünü al bakalimYarın kontrolüm var ben bir sorayım merak ettim bizimkini
Benim oğlumda 3 gün ileri gidiyordu hepBenim 3 gün oynuyor tam aradayım o zaman
Ayyy yollarım buraya da zamanımız da yakın seninleYarın sabah benimde var kontrolüm usg göntsünü al bakalim
Valla kız bebek östrojeni artırdığı için annede sivilcelenme ciltte bozulma yapıyor diyolllaaaaAay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?