Ben kendı araştırmaların sonucu yaptırmaya karar verdim, bir merkezle görüştüm bile, doktorumla daha o konulara gelmedik ama tanıdıgım kadarıyla isteyeceğini tahmin ediyorum canım, bu arada en ideali 11 ve 12 hafta dediler, bebeğin DNA'sı anneye tam anlamıyla geçmiş oluyormuş.Kızlar fetal DNA testi yaptıracak olan var mı aranızda ? 10.hafta itibarıyla yaptırılabiliyormuş. Doktorum önerdi yaptırmayı . Size de söyledi mi var mı aklınızda bi yer
aaaa benımde rahim ters, iç karın geniş grup biz mi oluyormuşuz :) bu arada senın transfer rahat oldu mu canım, benım artık 4. transferde resmen bagırmıştım acıdan, 5. transferi genel anesteziyle yaptı doktorum, çok şükür tuttu işte, acıdan rahim kasıp tutmuyor olabilir demişti.Benim rahim onden gidiyo ajdjdjd bir de isin komigi benim rahmim ters, geride yani. Doktorum halk arasinda ic karni genis dedikleri grup sensin derdibenim cok daha gec bekleniyordu bu gobus, ama iste foto ortada ogle vakti goruyorsunuz
Maden suyunu normal suya karıştırın için kızlar, asidite oranı kayboluyor ama tüm minerali alıyorsunuz.düşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değilmaden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off
Evet bana da öyle söyledi kanama alanı yok şükür. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla bi gelselerdiRica ederim, yani o kahverengi leke için doktorum normal dedi kanama alanı da görmedi bende, ara ara olur kafana takma dedi. Siz de panik yapmayın hayırlısı olsun inşallah
2021 haziran anneleri topiğindeydim :)Kızımla aynıymış
Benim birşey yiyince geçiyor . Şimdilik hafif heralde özellikle ceviz haşlanmış yumurta ve pekmez tüketiyorum sabahları çok tuhaf ama ibulantıyı kesiyor denmeye calisin belki faydası olurEvet böyle başlıyor keşke başlamasa hayattan soğudum
Aaa benim asiri kolay oldu anlamamistim bileaaaa benımde rahim ters, iç karın geniş grup biz mi oluyormuşuz :) bu arada senın transfer rahat oldu mu canım, benım artık 4. transferde resmen bagırmıştım acıdan, 5. transferi genel anesteziyle yaptı doktorum, çok şükür tuttu işte, acıdan rahim kasıp tutmuyor olabilir demişti.
Bilinç alti tamamen o rüyayı bende gördümAy kızlar günaydın. Bugün rüyamda kanamam olmış
Ya varya hep burdan etkilendim ama gülesim geldi rüyamda görmeme
Kuzum az az sık sık beslen mideni bastıracak şeyler ye bakalımYaa napıcaz bilmem böyle durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice
Hiç korkma olabilir böyle şeyler bende 6+2 iken gittim sadece kese vardı 3 hafta sonra gel dediDoktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
Sade maden suyu yeşil elmayla sabahi zor ettim çok fenaydım bende yaçok teşekkürler canım, dün baya panikledim, bugün alıştım :)
Aynennnn
elenatal 1 kullanıyorum planlarken başlamıştım doktorum da çok iyi bir tercih olduğunu söylediMerhabalar, ben de bugün ilk doktor muayenesine gittim ve kalp atışını duydum. Herhangi bir sorun yok dedi. Gebelikte akıntı artar bol su iç dedi. Bir de keşke folk asit başlasaydın öğrenir öğrenmez dedi ama çok problem olur mu ondan emin değilim bir yanda da folik asit karşıtları varken. Sizler temiz içerikli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar?
sat 8 ocak benim ama 17 ocakta silik çizgiyle öğrendim geç döllenme olmuş doktorum 23 ocağa çekti son adet tarihimi ilk ultrasonda sat'a göre 6 buçuk ama ultrasona göre 4+5'di şu anda 10.haftama girdim her şey normalinde ilerliyor korkmaDoktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
10+0'dayım bugün inan 1 kere midem bulanmadı ve ben bunun için şükrediyorum belirti olmaması hiçbir şekilde sağlıksız olması demek değil merak etme doktorum da öyle söyledi 0 belirti ile devam ediyorumKızlar merhaba ben de bugün 5+0 dayım. Henüz doktora gitmedim bekliyorum şimdilik. Ama belirtilerim daha tam olarak başlamadı bu da içime dert oldu. Sadece midem bulanıyor çok fazla onun da oruçtan olduğunu düşünüyorum. Bir de tuvaletimi tutmuşum gibi kasık ağrım var özellikle sağ tarafta. Sizce normal midir ya çok düşünüyorum bunu anormallik var mı diye
Ay ne sanslisiniz masallah diyelim10+0'dayım bugün inan 1 kere midem bulanmadı ve ben bunun için şükrediyorum belirti olmaması hiçbir şekilde sağlıksız olması demek değil merak etme doktorum da öyle söyledi 0 belirti ile devam ediyorum
siz de o yüzden belirti olsun diye hiç canınızı sıkmayın bence böylesi çok daha iyiAy ne sanslisiniz masallah diyelim
Ben bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim kontrole bu Folik asiti yazdı canım bitmişti benimdeMerhabalar, ben de bugün ilk doktor muayenesine gittim ve kalp atışını duydum. Herhangi bir sorun yok dedi. Gebelikte akıntı artar bol su iç dedi. Bir de keşke folk asit başlasaydın öğrenir öğrenmez dedi ama çok problem olur mu ondan emin değilim bir yanda da folik asit karşıtları varken. Sizler temiz içerikli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar?
Her hafta yeni kilit açılıyor valla bende 8. Haftaya 2 kala ağlama krizleri yaşıyorum. Yani bugün sabahtan beri keyifle ağlıyorum tadını cıkara cıkaraKızlar altıncı haftaya girişle yeni belirti açıldı bende bel ağrısı sanki sırtımda 100 ton taşıyormuşum gibi ağrıyoriki dakika kahvaltı hazırlıyım dedim Ali rıza bey gibi yarım saattir sandalyede oturuyorum sjfkgmvmv
Yaa napıcaz bilmem böyle durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice
Canım dün yazmıştım görmedin sanırım. Ben kalp atışın 8+4 de vajinal duydum. Karından duyulmadı. Geç döllenme olmuşİnşallah görürüm. 10 gün çok zor geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?