Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Her hafta yeni kilit açılıyor valla bende 8. Haftaya 2 kala ağlama krizleri yaşıyorum. Yani bugün sabahtan beri keyifle ağlıyorum tadını cıkara cıkara
Hhahahha beni dün gece 3 e kadar bırakmadı ağlama perileri salya sümük hıçkırarak hemde halbuki ağlayacak bir durum yok ortada sabah uyanınca şişmiş gözlerle uyandım🤣🤣 bide aynada baktım arada kendime ağlarken güzelmiyim diyeee bu bebe bana yan etki yaptı

Bende 6+0 bugün . Sabah uyanınca gece sanki çok aşırı baharatlı şeyler yemişim de sabah mide yanması ve bulantısıyla uyanmışım gibi kalktım ama gece hiç bişey yemedim . Acaba böyle bişey mi yada böyle mi başlıyor çünkü daha önceki gebeliklerimde bulantı yaşamadım ve bulantının drlar sağlıklı olduğunu söylüyor kusmadığım için biraz evhamlıyım bu konuda
Ben ilkini kaybettim 6. Haftadaydım hiç bulantım olmadı, ikinci 7. Haftada başladı, bu 5 hepsi birbirinden farklı 🫨 sabah kalkınca benim de öyle yarım saat sonra tuzlu bir şeyler yiyebiliyorum bir saat sonra yine başlıyor bulantı ve yanma. Mesela 2. Gebelikte yanma hiç olmamıştı bulantı vardı bir de kola içiyordum çünkü kola bulantımı geçiriyordu 🤣🤣🤣🤣 şimdi yanma bulanma pahasına koladan uzak duruyorum tabi

Hhahahha beni dün gece 3 e kadar bırakmadı ağlama perileri salya sümük hıçkırarak hemde halbuki ağlayacak bir durum yok ortada sabah uyanınca şişmiş gözlerle uyandım🤣🤣 bide aynada baktım arada kendime ağlarken güzelmiyim diyeee bu bebe bana yan etki yaptı
Bende hem öğürüyorum hem ağlıyorum kafam şişti resmen face ıd tanımıyor 😁

Kizlar benim cildim cok bozuldu, hani uzulunecek son sey belki ama aynalara kusmeye basladim. Tum yuzum sivilce. Alnim ergenlige dun girmisim gibi ajdjdjdjd. Bunun bir gecme suresi var mi acaba yoksa tum gebelik boyle mi olacak meraktayim. Dun artik doktora utanip sivilcem cikiyor cok diyemedim, her sey bitmis de o kalmis gibi🤣 ama yani hormonal oldugu cok belli pitir pitir butun yuzum. Her gun en az iki yeni sivilceyle gune basliyorum

Kizlar benim cildim cok bozuldu, hani uzulunecek son sey belki ama aynalara kusmeye basladim. Tum yuzum sivilce. Alnim ergenlige dun girmisim gibi ajdjdjdjd. Bunun bir gecme suresi var mi acaba yoksa tum gebelik boyle mi olacak meraktayim. Dun artik doktora utanip sivilcem cikiyor cok diyemedim, her sey bitmis de o kalmis gibi🤣 ama yani hormonal oldugu cok belli pitir pitir butun yuzum. Her gun en az iki yeni sivilceyle gune basliyorum
Kuruyemiş yiyor musun çok

Merhabalar, ben de bugün ilk doktor muayenesine gittim ve kalp atışını duydum. Herhangi bir sorun yok dedi. Gebelikte akıntı artar bol su iç dedi. Bir de keşke folk asit başlasaydın öğrenir öğrenmez dedi ama çok problem olur mu ondan emin değilim bir yanda da folik asit karşıtları varken. Sizler temiz içerikli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar?
Aksine asyalı genlerimiz folik asite daha çok ihtiyaç duyuyor, akşam unutmazsam kitaptan ilgili bölümü atarım buraya. En çok 3-4. haftalarda lazım hatta çoğu kadın bu haftalarda gebe olduğunu dahi bilmiyor. Beslenmen iyiyse canını sıkma ama kanda baktılar mı folat ne durumda.
Ben venatura kullanıyorum

Ya varya normalde hep aman günler çok çabuk geçiyor vah vah bu ay nasıl geçti diye dert yanardım. Anasını satayım şu mart ayı bitmek bilmedi sanki 6 aydır mart. Fetalin sonucunu beklerken de duvarlara çentik falan atcaz heralde deli deli dkfjdkjdjd
Ay aynenn hamile olduğumu martta öğrendim aylar geçti sanki hala marttayız ajsjdjdj

Hamilelikte ilk üç ay korkunç geçiyor ya, ama sonra tamamen adapte oluyorsun her şeyinle diren az kaldı 😂😂

Aaa benim asiri kolay oldu anlamamistim bile🙈 hatta o ictigim suyu bile icmeme gerek yokmus hemsire gidip bosaltabilirsin bir kismini zaten retrovert uterussun demisti 🤣 hatta transferin cok kolay olmasini ona baglamistim ben senin tam aksine
Evet evet uterus retrovert bende ezberledim artık ahahahahhaha ay ne bilgilerle donanımlandık yaa, ne detaylar ögrendim şu yıllar içinde ahh ahhh, dün şirkette çalışanlardan biri gelip eşime hamileliğini bildirmiş, 10 haftalıkmış, yeni ögrendim bende çok şaşırdım falan demiş, eşimde diyor hiçte bir garipliği devamsız günü falan yoktu . Dedim herkes ben mi, neler yaşadık, kız vıjt diye hamile kalmış, bugün geldim kızla konuştum , yemin ederim başka bir kafa ( maşallah tabi ) rahaaat dünyadan bir haber relax, içimden dedim bizim bir Kasım anneleri grubumuz var daha 10. haftayı bile görmedik ama neler yaşıyoruz :))))))

Evet evet uterus retrovert bende ezberledim artık ahahahahhaha ay ne bilgilerle donanımlandık yaa, ne detaylar ögrendim şu yıllar içinde ahh ahhh, dün şirkette çalışanlardan biri gelip eşime hamileliğini bildirmiş, 10 haftalıkmış, yeni ögrendim bende çok şaşırdım falan demiş, eşimde diyor hiçte bir garipliği devamsız günü falan yoktu . Dedim herkes ben mi, neler yaşadık, kız vıjt diye hamile kalmış, bugün geldim kızla konuştum , yemin ederim başka bir kafa ( maşallah tabi ) rahaaat dünyadan bir haber relax, içimden dedim bizim bir Kasım anneleri grubumuz var daha 10. haftayı bile görmedik ama neler yaşıyoruz :))))))
Hayatta en ozendigim insan tipi olucak hamileligini fark etmeden haftalar gecirenler 🤣🙈 cok isterdim oyle olmayi, o kafada olmayi. Esim bile artik o kadar gereksiz jinekolojik bilgiye sahip ki guluyoruz aglanacak halimize🤣

10+0'dayım bugün inan 1 kere midem bulanmadı ve ben bunun için şükrediyorum belirti olmaması hiçbir şekilde sağlıksız olması demek değil merak etme doktorum da öyle söyledi 0 belirti ile devam ediyorum
Çok rahatladım ya burada bazı doktorlar bulantı olması iyi diyorlarmış benim de bulantı olmadı hiç psikolojik olarak bugün kaşar peynirden tiksindim ama yalancıktan mı yaptım bilmiyorum 😂😂

Hamilelikte ilk üç ay korkunç geçiyor ya, ama sonra tamamen adapte oluyorsun her şeyinle diren az kaldı 😂😂
Bir ay daha disler sıkılacak belli oldu ajdjdjdjd. Dün esim poncik gibi oldun deyip yanaklarimi seviyordu aglamaya basladim sensin sisman diye ahahahahaha

Aslında bizim şu an hamileliğin getirdiği her şeye sevmemiz lazım boşver cildiii hamileyiiiiz🤣🤣

Tamam artık yüzde yüz kız seninki dkdjdjjd

Back
X