- 1 Eylül 2019
- 614
- 744
- 103
Ben henüz bebek göremedim 6 haftada kese vardi 10 gün sonraya çağırdı inşaAllah bebeğim oluşmuştur duâ edin kızlarAyyy yollarım buraya da zamanımız da yakın seninle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz bebek göremedim 6 haftada kese vardi 10 gün sonraya çağırdı inşaAllah bebeğim oluşmuştur duâ edin kızlarAyyy yollarım buraya da zamanımız da yakın seninle![]()
İnşallah canım. Hepimiz birbirimize dua edelimBilinç alti tamamen o rüyayı bende gördüm
Kuzum az az sık sık beslen mideni bastıracak şeyler ye bakalım
Hiç korkma olabilir böyle şeyler bende 6+2 iken gittim sadece kese vardı 3 hafta sonra gel dedi
Ama kalp atışı olustu bence son iki haftadır mide bulantıları oruç tutardım artık tutamiyorim midemden
Sade maden suyu yeşil elmayla sabahi zor ettim çok fenaydım bende ya
Aynennnnhayattaki sansim bak bide tatili 9 güne çıkardılar 2 sinde devlete gidecektim iptal olacak sanırım işin yoksa bekle 5 nisani
![]()
Beni heyecalandırma çilekValla kız bebek östrojeni artırdığı için annede sivilcelenme ciltte bozulma yapıyor diyolllaaaa![]()
Çokta uyuyorsun bacım senin belirtiler hep kızBeni heyecalandırma çilek![]()
Hiç merak etme her şey yolunda inşallah güzel haberler bekliyoruzBen henüz bebek göremedim 6 haftada kese vardi 10 gün sonraya çağırdı inşaAllah bebeğim oluşmuştur duâ edin kızlar![]()
Ayy uyumakta mı kız doğru olabilir oğlum da hiç uykuya düşmemiştimÇokta uyuyorsun bacım senin belirtiler hep kıztabi sağlıkla gelsin de önceliğimiz o
![]()
Aaa ne iyi ya guzellesmissin resmenOnu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem de![]()
Cidden her hafta yeni kilit açılıyor ve çoğalarak devam ediyor komik tarafı üstüne kata kata ilerliyoruz yeterince panik ataklı bir grup değilmişiz gibiHer hafta yeni kilit açılıyor valla bende 8. Haftaya 2 kala ağlama krizleri yaşıyorum. Yani bugün sabahtan beri keyifle ağlıyorum tadını cıkara cıkara
Ahhh inşallah bende 10 gün sonra güzel haber alırım. Birşey düşünmemeye çalışıyorum ama bizzat yaşayanlardan bunları duymakta iyi geliyorsat 8 ocak benim ama 17 ocakta silik çizgiyle öğrendim geç döllenme olmuş doktorum 23 ocağa çekti son adet tarihimi ilk ultrasonda sat'a göre 6 buçuk ama ultrasona göre 4+5'di şu anda 10.haftama girdim her şey normalinde ilerliyor korkma![]()
Bu bende gecerli olamaz laboratuvar bebegi benimkiKızlar erken döllenme Erkek geç olanda kız oluyorhadi buda benden olsun iyi kafa yormalar bizlereee
![]()
BendensinAay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmış![]()
Aaaa uyku da miAyy uyumakta mı kız doğru olabilir oğlum da hiç uykuya düşmemiştim![]()
Erkekler çabuk gelişiyor kızlar yavaşBu bende gecerli olamaz laboratuvar bebegi benimki![]()
Ne yazık ki bende 9. Haftaya kadar bekledim ama kese de bebek olmadı ilkinde ondan önce de 3 tane kimyasal yaşadım. Boş gebelikte cenazemiz vardı eve sürekli nohut yemeği getiriyorlardı onun kokusu çok kötü geliyordu ama haricinde bulantı kusma hiç olmamıştı. Ve bende kola bağımlısıyımmmBen ilkini kaybettim 6. Haftadaydım hiç bulantım olmadı, ikinci 7. Haftada başladı, bu 5 hepsi birbirinden farklısabah kalkınca benim de öyle yarım saat sonra tuzlu bir şeyler yiyebiliyorum bir saat sonra yine başlıyor bulantı ve yanma. Mesela 2. Gebelikte yanma hiç olmamıştı bulantı vardı bir de kola içiyordum çünkü kola bulantımı geçiriyordu
şimdi yanma bulanma pahasına koladan uzak duruyorum tabi
Tam alti haftalikken duyduk kalbi hangi kategori oluyor acaba bu ahahahaErkekler çabuk gelişiyor kızlar yavaşkalp atışı erkenden duyuluyor erkekte
Erkek gibi geliyor seninki banaTam alti haftalikken duyduk kalbi hangi kategori oluyor acaba bu ahahaha
Ayyy cok heyecanli ya ikisine de havalara ucucam hic onemi yokErkek gibi geliyor seninki banaRabbim gönlündeki nasip etsin inşaAllah
![]()
Mevsim geçişiyle birleşmiştir belki nemli bölgede yaşıyorsan özellikleBendensincildim yag kusuyor sanki paril paril t bolgem
![]()