Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bilinç alti tamamen o rüyayı bende gördüm 😂

Kuzum az az sık sık beslen mideni bastıracak şeyler ye bakalım

Hiç korkma olabilir böyle şeyler bende 6+2 iken gittim sadece kese vardı 3 hafta sonra gel dedi
Ama kalp atışı olustu bence son iki haftadır mide bulantıları oruç tutardım artık tutamiyorim midemden

Sade maden suyu yeşil elmayla sabahi zor ettim çok fenaydım bende ya

Aynennnn 🤣🤣 hayattaki sansim bak bide tatili 9 güne çıkardılar 2 sinde devlete gidecektim iptal olacak sanırım işin yoksa bekle 5 nisani😂
İnşallah canım. Hepimiz birbirimize dua edelim 🙏 Bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Peki sende yolk sac var mıydı? Bende yok.

Onu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem de 🙃
Aaa ne iyi ya guzellesmissin resmen 😃🌸 benim de normaldi gayet o yuzden su an cok sasiriyorum 31 yasinda bu kadar sivilce cikariyor olmama 🤣

Her hafta yeni kilit açılıyor valla bende 8. Haftaya 2 kala ağlama krizleri yaşıyorum. Yani bugün sabahtan beri keyifle ağlıyorum tadını cıkara cıkara
Cidden her hafta yeni kilit açılıyor ve çoğalarak devam ediyor komik tarafı üstüne kata kata ilerliyoruz yeterince panik ataklı bir grup değilmişiz gibi 🤣

sat 8 ocak benim ama 17 ocakta silik çizgiyle öğrendim geç döllenme olmuş doktorum 23 ocağa çekti son adet tarihimi ilk ultrasonda sat'a göre 6 buçuk ama ultrasona göre 4+5'di şu anda 10.haftama girdim her şey normalinde ilerliyor korkma 🌸
Ahhh inşallah bende 10 gün sonra güzel haber alırım. Birşey düşünmemeye çalışıyorum ama bizzat yaşayanlardan bunları duymakta iyi geliyor 💙

Aay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmış 😀
Bendensin 🤣 cildim yag kusuyor sanki paril paril t bolgem 🤣🤣

Ben ilkini kaybettim 6. Haftadaydım hiç bulantım olmadı, ikinci 7. Haftada başladı, bu 5 hepsi birbirinden farklı 🫨 sabah kalkınca benim de öyle yarım saat sonra tuzlu bir şeyler yiyebiliyorum bir saat sonra yine başlıyor bulantı ve yanma. Mesela 2. Gebelikte yanma hiç olmamıştı bulantı vardı bir de kola içiyordum çünkü kola bulantımı geçiriyordu 🤣🤣🤣🤣 şimdi yanma bulanma pahasına koladan uzak duruyorum tabi
Ne yazık ki bende 9. Haftaya kadar bekledim ama kese de bebek olmadı ilkinde ondan önce de 3 tane kimyasal yaşadım. Boş gebelikte cenazemiz vardı eve sürekli nohut yemeği getiriyorlardı onun kokusu çok kötü geliyordu ama haricinde bulantı kusma hiç olmamıştı. Ve bende kola bağımlısıyımmm🥺 çok aşırı canım istemediği sürece içmiyorum günde yarım bardağı bile geçirmemeye calisiyorum . Bide sigara var tabi çok zorluyor resmen savaşıyorum kendimle nasıl unutcam bilmiyorum sürekli aklım kola ve sigara da 😖

Kizlar dunku kereviz mevzusu gibi olmasin ispanak aldirdim ogurmezsem yemek yapicam 🤣 bu da zararli degildir di mi ?

Back
X