Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Canım dün yazmıştım görmedin sanırım. Ben kalp atışın 8+4 de vajinal duydum. Karından duyulmadı. Geç döllenme olmuş
Nasıl dayandın? Bende kayinvalidem var. Birsey söylemedim ona. Gözlerim doluyor. Hormonlar beni aşağa çekiyor. İçime içime ağlıyorum. İnsanın herkese moral verip kendine verememesi ne saçma. Valla evime gitse de şöyle rahat rahat bir ağlasam durumundayım

Kola ve sigara bırakamadım dr çok uyarmasına rağmen bebeğimin gelişimi bu yüzden geriden geldi maalesef
doğduğunda kedi yavrusu kadar demişti ebeler
İlk iki kızım topaç gibi maşaAllah onlarda saftık sonradan bağimli oldum sigaraya, şimdi bırakamasamda azalttim inşaAllah hep beraber tiskinme gelirde birakiriz şu laneti

Ben bile bırakabildiysem günde bir paketten herkes bırakır inşallah tez vakitte sen de tamamen bırakırsın canım

Canım sen tam olarak kaç haftalıksın benim 6+1 de kese göründü bebek yoktu yarın 7+5 te gideceğim sakin kal stres iyi değil bebeğine

Canım sen tam olarak kaç haftalıksın benim 6+1 de kese göründü bebek yoktu yarın 7+5 te gideceğim sakin kal stres iyi değil bebeğine
Sata göre şuan 6+1 ultrasona göre 5+6 görünüyor. Bugün sadece kese vardı. Sende peki yolk sac var mıydı? Yarın mutlaka yaz bana. Merak ederim

aaa benim de yüzümde her gün yeni bir sivilce çıkıyor, ergenliğimde bu kadar sivilcem olmamıştı. güneş kremi yapıyordur diye düşünüyordum, bu da mı bebenin marifetiymiş yaaa uff asahsahh

Sata göre şuan 6+1 ultrasona göre 5+6 görünüyor. Bugün sadece kese vardı. Sende peki yolk sac var mıydı? Yarın mutlaka yaz bana. Merak ederim
sat'a göre 6+0'da sadece kese gördüm, karından baktı, kesenin boyu 14.5 mm'ydi. galiba karından bakıldığında kese ortalama 20 mm civarındaysa embriyo görülüyormuş.

Cidden her hafta yeni kilit açılıyor ve çoğalarak devam ediyor komik tarafı üstüne kata kata ilerliyoruz yeterince panik ataklı bir grup değilmişiz gibi
Ağlama krizi bana iyi geldi aşko ya öğürdüm böğürdüm üstüne şöyle güzel bi zeytinyağlı yedim. Şimdi çok sakinim sanki hiçbisey yaşanmamışcasına. Eşim de mesaj atmış aşkım sesin çıkmıyor temizlik yapmıyon demi diye. Bütün evi gözyaşlarımla yıkadım haberi yok skdjskdjdjdj

Kıyamam sanaaa canım benim hislerini o kadar iyi anlıyorum ki keşke bu kadar iyi anlamasam
merak etme hayatı kendine zehir ettiğinle kalacaksın. Kalp atışını duyduktan sonra boşu boşuna kendimi yıpratmışım diyeceksin ama işte hormonlar insanın yakasını bırakmıyor

Ay yalnız olmadığıma sevindim kendimi çok suçlu hissetsem de bende özellikle kayıplardan sonra çok içmeye başladım stres daha çok tetikledi . Günde bir tane iki tane içsem de aklım hep sigara da .

Ispanak bize en yararlı yeşil yapraklılardan hatta doğrayıp buzluğa attım ben kilitli poşetlerde yazın bulamam diye afiyet olsunn
Ya cok canim cekti bayadir yememisim su an pisiyor cok sukur pisirirken tiksinmiyorsam genelde aksam oturup yiyebiliyorum

Offf patladım mesajına agahshdjfjf demin bi markete gidip geleyim dedim önce asansör de sucuk kokusu aldım yolda gelirken de yemek kokusu eve gelinc de kendi elimin kokusundan miğdem bulandı poşet kokuyor diye ve ilk kusma gerçekleşti vatana millete hayırlı olsun ndndkfgmgm

aaa benim de yüzümde her gün yeni bir sivilce çıkıyor, ergenliğimde bu kadar sivilcem olmamıştı. güneş kremi yapıyordur diye düşünüyordum, bu da mı bebenin marifetiymiş yaaa uff asahsahh
Ben evden cikmadigim gunler sadece guzel yikayip tonikleyip nemlendiriyorum. Yani spf in gozenek tikamasi degil bu bambaska bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…