- 16 Mart 2025
- 170
- 218
- 18
- 38
Nasıl dayandın? Bende kayinvalidem var. Birsey söylemedim ona. Gözlerim doluyor. Hormonlar beni aşağa çekiyor. İçime içime ağlıyorum. İnsanın herkese moral verip kendine verememesi ne saçma. Valla evime gitse de şöyle rahat rahat bir ağlasam durumundayımCanım dün yazmıştım görmedin sanırım. Ben kalp atışın 8+4 de vajinal duydum. Karından duyulmadı. Geç döllenme olmuş
Ispanak bize en yararlı yeşil yapraklılardan hatta doğrayıp buzluğa attım ben kilitli poşetlerde yazın bulamam diye afiyet olsunnKizlar dunku kereviz mevzusu gibi olmasin ispanak aldirdim ogurmezsem yemek yapicambu da zararli degildir di mi ?
Kola ve sigara bırakamadım dr çok uyarmasına rağmen bebeğimin gelişimi bu yüzden geriden geldi maalesefNe yazık ki bende 9. Haftaya kadar bekledim ama kese de bebek olmadı ilkinde ondan önce de 3 tane kimyasal yaşadım. Boş gebelikte cenazemiz vardı eve sürekli nohut yemeği getiriyorlardı onun kokusu çok kötü geliyordu ama haricinde bulantı kusma hiç olmamıştı. Ve bende kola bağımlısıyımmmçok aşırı canım istemediği sürece içmiyorum günde yarım bardağı bile geçirmemeye calisiyorum . Bide sigara var tabi çok zorluyor resmen savaşıyorum kendimle nasıl unutcam bilmiyorum sürekli aklım kola ve sigara da
Ben bile bırakabildiysem günde bir paketten herkes bırakır inşallah tez vakitte sen de tamamen bırakırsın canımKola ve sigara bırakamadım dr çok uyarmasına rağmen bebeğimin gelişimi bu yüzden geriden geldi maalesef
doğduğunda kedi yavrusu kadar demişti ebeler
İlk iki kızım topaç gibi maşaAllah onlarda saftık sonradan bağimli oldum sigaraya, şimdi bırakamasamda azalttim inşaAllah hep beraber tiskinme gelirde birakiriz şu laneti
Canım sen tam olarak kaç haftalıksın benim 6+1 de kese göründü bebek yoktu yarın 7+5 te gideceğim sakin kal stres iyi değil bebeğineNasıl dayandın? Bende kayinvalidem var. Birsey söylemedim ona. Gözlerim doluyor. Hormonlar beni aşağa çekiyor. İçime içime ağlıyorum. İnsanın herkese moral verip kendine verememesi ne saçma. Valla evime gitse de şöyle rahat rahat bir ağlasam durumundayım
Ispanağın zamanı geçti kız ne ıspanağıKizlar dunku kereviz mevzusu gibi olmasin ispanak aldirdim ogurmezsem yemek yapicambu da zararli degildir di mi ?
İnşaAllah canimBen bile bırakabildiysem günde bir paketten herkes bırakır inşallah tez vakitte sen de tamamen bırakırsın canım
Sata göre şuan 6+1 ultrasona göre 5+6 görünüyor. Bugün sadece kese vardı. Sende peki yolk sac var mıydı? Yarın mutlaka yaz bana. Merak ederimCanım sen tam olarak kaç haftalıksın benim 6+1 de kese göründü bebek yoktu yarın 7+5 te gideceğim sakin kal stres iyi değil bebeğine
Ya inşallah normaldir üm rahat etmiyor10+0'dayım bugün inan 1 kere midem bulanmadı ve ben bunun için şükrediyorum belirti olmaması hiçbir şekilde sağlıksız olması demek değil merak etme doktorum da öyle söyledi 0 belirti ile devam ediyorum
aaa benim de yüzümde her gün yeni bir sivilce çıkıyor, ergenliğimde bu kadar sivilcem olmamıştı. güneş kremi yapıyordur diye düşünüyordum, bu da mı bebenin marifetiymiş yaaa uff asahsahhKizlar benim cildim cok bozuldu, hani uzulunecek son sey belki ama aynalara kusmeye basladim. Tum yuzum sivilce. Alnim ergenlige dun girmisim gibi ajdjdjdjd. Bunun bir gecme suresi var mi acaba yoksa tum gebelik boyle mi olacak meraktayim. Dun artik doktora utanip sivilcem cikiyor cok diyemedim, her sey bitmis de o kalmis gibiama yani hormonal oldugu cok belli pitir pitir butun yuzum. Her gun en az iki yeni sivilceyle gune basliyorum
Bende bebek bile yoktu henüzİnşallah canım. Hepimiz birbirimize dua edelimBu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Peki sende yolk sac var mıydı? Bende yok.
sat'a göre 6+0'da sadece kese gördüm, karından baktı, kesenin boyu 14.5 mm'ydi. galiba karından bakıldığında kese ortalama 20 mm civarındaysa embriyo görülüyormuş.Sata göre şuan 6+1 ultrasona göre 5+6 görünüyor. Bugün sadece kese vardı. Sende peki yolk sac var mıydı? Yarın mutlaka yaz bana. Merak ederim
Bende de sadece kese vardı canımSata göre şuan 6+1 ultrasona göre 5+6 görünüyor. Bugün sadece kese vardı. Sende peki yolk sac var mıydı? Yarın mutlaka yaz bana. Merak ederim
Ağlama krizi bana iyi geldi aşko ya öğürdüm böğürdüm üstüne şöyle güzel bi zeytinyağlı yedim. Şimdi çok sakinim sanki hiçbisey yaşanmamışcasına. Eşim de mesaj atmış aşkım sesin çıkmıyor temizlik yapmıyon demi diye. Bütün evi gözyaşlarımla yıkadım haberi yok skdjskdjdjdjCidden her hafta yeni kilit açılıyor ve çoğalarak devam ediyor komik tarafı üstüne kata kata ilerliyoruz yeterince panik ataklı bir grup değilmişiz gibi
Kıyamam sanaaa canım benim hislerini o kadar iyi anlıyorum ki keşke bu kadar iyi anlamasamNasıl dayandın? Bende kayinvalidem var. Birsey söylemedim ona. Gözlerim doluyor. Hormonlar beni aşağa çekiyor. İçime içime ağlıyorum. İnsanın herkese moral verip kendine verememesi ne saçma. Valla evime gitse de şöyle rahat rahat bir ağlasam durumundayım
Ay yalnız olmadığıma sevindim kendimi çok suçlu hissetsem de bende özellikle kayıplardan sonra çok içmeye başladım stres daha çok tetikledi . Günde bir tane iki tane içsem de aklım hep sigara da .Kola ve sigara bırakamadım dr çok uyarmasına rağmen bebeğimin gelişimi bu yüzden geriden geldi maalesef
doğduğunda kedi yavrusu kadar demişti ebeler
İlk iki kızım topaç gibi maşaAllah onlarda saftık sonradan bağimli oldum sigaraya, şimdi bırakamasamda azalttim inşaAllah hep beraber tiskinme gelirde birakiriz şu laneti
Ya cok canim cekti bayadir yememisim su an pisiyor cok sukur pisirirken tiksinmiyorsam genelde aksam oturup yiyebiliyorumIspanak bize en yararlı yeşil yapraklılardan hatta doğrayıp buzluğa attım ben kilitli poşetlerde yazın bulamam diye afiyet olsunn
Offf patladım mesajına agahshdjfjf demin bi markete gidip geleyim dedim önce asansör de sucuk kokusu aldım yolda gelirken de yemek kokusu eve gelinc de kendi elimin kokusundan miğdem bulandı poşet kokuyor diye ve ilk kusma gerçekleşti vatana millete hayırlı olsun ndndkfgmgmAğlama krizi bana iyi geldi aşko ya öğürdüm böğürdüm üstüne şöyle güzel bi zeytinyağlı yedim. Şimdi çok sakinim sanki hiçbisey yaşanmamışcasına. Eşim de mesaj atmış aşkım sesin çıkmıyor temizlik yapmıyon demi diye. Bütün evi gözyaşlarımla yıkadım haberi yok skdjskdjdjdj
Ben evden cikmadigim gunler sadece guzel yikayip tonikleyip nemlendiriyorum. Yani spf in gozenek tikamasi degil bu bambaska bisiaaa benim de yüzümde her gün yeni bir sivilce çıkıyor, ergenliğimde bu kadar sivilcem olmamıştı. güneş kremi yapıyordur diye düşünüyordum, bu da mı bebenin marifetiymiş yaaa uff asahsahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?