Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
İnşallah canım. Hepimiz birbirimize dua edelim Bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Peki sende yolk sac var mıydı? Bende yok.

Onu ben de duydum benim de cildimde zaten bir şey yoktu ama cilt tonum bile eşitlendi pasparlak acaba erkek mi diyorum zaten hep erkek hissediyorum ne kadar kız istesem de
Aaa ne iyi ya guzellesmissin resmen benim de normaldi gayet o yuzden su an cok sasiriyorum 31 yasinda bu kadar sivilce cikariyor olmama

Her hafta yeni kilit açılıyor valla bende 8. Haftaya 2 kala ağlama krizleri yaşıyorum. Yani bugün sabahtan beri keyifle ağlıyorum tadını cıkara cıkara
Cidden her hafta yeni kilit açılıyor ve çoğalarak devam ediyor komik tarafı üstüne kata kata ilerliyoruz yeterince panik ataklı bir grup değilmişiz gibi

Ahhh inşallah bende 10 gün sonra güzel haber alırım. Birşey düşünmemeye çalışıyorum ama bizzat yaşayanlardan bunları duymakta iyi geliyor

Aay aşırı sivilcelendim ben cildim yağlandı saçlarım kurudu ben erkek hissediyorum ama kız mı acaba valla kız olursa da mutlu olurum bi oğlum var bi de kız annesi olayım bakalım nasılmış
Bendensin cildim yag kusuyor sanki paril paril t bolgem

Ne yazık ki bende 9. Haftaya kadar bekledim ama kese de bebek olmadı ilkinde ondan önce de 3 tane kimyasal yaşadım. Boş gebelikte cenazemiz vardı eve sürekli nohut yemeği getiriyorlardı onun kokusu çok kötü geliyordu ama haricinde bulantı kusma hiç olmamıştı. Ve bende kola bağımlısıyımmm çok aşırı canım istemediği sürece içmiyorum günde yarım bardağı bile geçirmemeye calisiyorum . Bide sigara var tabi çok zorluyor resmen savaşıyorum kendimle nasıl unutcam bilmiyorum sürekli aklım kola ve sigara da

Kizlar dunku kereviz mevzusu gibi olmasin ispanak aldirdim ogurmezsem yemek yapicam bu da zararli degildir di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…