Gerçi doğru dünyaları da yemedim de. Biraz kasıklarım ağrıyor nette de öyle görünce kafama takıldıHic alakası yok boş yere üzülme millet alkol alıyor hic bir seycik olmuyor.bilmeden yemişsin geçmiş gitmiş.Boyle durumlarda bol su için diyorlar.
o kadar hatırlamıyorum ki ilk gebeliğimdeki çoğu şeyi :) firmadan firmaya değişiyordur. dolar olduğunu hatırlıyorum yurtdışı firmasıKaç yılında taptınız ücreti hakkında bilginiz varmı
gebze'deyimhangi ildesiniz peki
17 subat. Ovulasyon tam belli değil ama 6 mart ve sonrası olabilir.Sat neydi sizinbi de ovulasyon günü belli mi benim de 29 kasim görünüyor
Ayyy asla yemem bi daha o zamanRahim kasılmasına sebep oluyormuş. Çok şaşırdım sebzedir zararı olmaz diye düşündüm
Ay doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedimsimlumina kuzum naptın
Oh maşallah kuzum kaç haftalık olmuş gözün aydınAy doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedimanca donuse gectik yaziyorum
Cok sukur her sey yolunda, minigim 1.45 cm olmus kalbi gümgüm pek sekerdiher sey nasil olmasi gerekiyorsa bu hafta icin tam olarak oyle senin bebegin de dedi doktorum. Leke icin de bugune kadar lekelenmedigin icin panik olman normal, tup bebek gebelerinde cok sık leke olur hic korkma dedi. Sadece olursa yine bize haber ver ve takip et dedi. İliski yasagimizi kaldirdi, ama yerinizde olsam 10.haftaya kadar disimi sıkardim diyor leke gelir agrin olur sen gerilirsin o yuzden dedi. Biliyorum cok uzun suredir yasakladim size ama sizin iyiliginiz icin diyor bayram donusu 9 nisanda gel artik dedi
Bu arada hemsireme sordum 10.haftada fetal dna icin kan verecekmisim, embriyonun genetikli olmasinin onunla bir alakasi yok dedi. Fetal dna da cok cok fazla hastaliga bakiliyor, sizin genetik testinizde sadece kromozomlarin duzgun dizilip dizilmemesine bagli hastaliklara bakilmis oldu dedi. Yani yeterli degil, 2/3/4 lu taramalar da cok yetersiz doktor bey imkani olan herkese muhakkak fetal dna oneriyor dedi. Durumlar boyle yani cok sukur bugunume
Tam 8 haftaligiz canim bugun itibariyleOh maşallah kuzum kaç haftalık olmuş gözün aydın
yaaa ben de almıştım yemeden bi bakıyım dedim kan sulandırıyormuş falan diye okudum komşuma vereceğim artık kereviziRahim kasılmasına sebep oluyormuş. Çok şaşırdım sebzedir zararı olmaz diye düşündüm
Çok sevindim canım hadi gözün aydınAy doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedimanca donuse gectik yaziyorum
Cok sukur her sey yolunda, minigim 1.45 cm olmus kalbi gümgüm pek sekerdiher sey nasil olmasi gerekiyorsa bu hafta icin tam olarak oyle senin bebegin de dedi doktorum. Leke icin de bugune kadar lekelenmedigin icin panik olman normal, tup bebek gebelerinde cok sık leke olur hic korkma dedi. Sadece olursa yine bize haber ver ve takip et dedi. İliski yasagimizi kaldirdi, ama yerinizde olsam 10.haftaya kadar disimi sıkardim diyor leke gelir agrin olur sen gerilirsin o yuzden dedi. Biliyorum cok uzun suredir yasakladim size ama sizin iyiliginiz icin diyor bayram donusu 9 nisanda gel artik dedi
Bu arada hemsireme sordum 10.haftada fetal dna icin kan verecekmisim, embriyonun genetikli olmasinin onunla bir alakasi yok dedi. Fetal dna da cok cok fazla hastaliga bakiliyor, sizin genetik testinizde sadece kromozomlarin duzgun dizilip dizilmemesine bagli hastaliklara bakilmis oldu dedi. Yani yeterli degil, 2/3/4 lu taramalar da cok yetersiz doktor bey imkani olan herkese muhakkak fetal dna oneriyor dedi. Durumlar boyle yani cok sukur bugunume
Amin canim cok sagolÇok sevindim canım hadi gözün aydınrahatla artık biraz no stressss
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım ben de cuma gideceğim tüp bebek doktoruma bu fetal dna işini ben de bi sorayım bakayım bana hiç böyle bişey söylememişlerdi şaşırdımAy doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedimanca donuse gectik yaziyorum
Yaa sorma bana hele bir ay sonraya verdi nerdeyse randevu, bir haftaya bende kapısını çalmazsam iyidir dbsndn nasıl dayanıcam saçmaladı iyiceAmin canim cok sagoldarisi hepimizin basina insallah hep boyle guzel mujdeli haberlerimizi verelim buradan birbirimize yalniz iki hafta uzun geldi, alismisim haftada bir gitmeye hemsirem diyor ki ikinci trimesterda ayda bir cagiricaz alisin dedim ben dayanamam gelirim kapiniza dayanirim ajdjdjd
2021 doğumlu 4 yaşına girecekSenin kızın kaç yaşındaydı kuzum
Cok sagol canim cuma da senden guzel haberler duyariz yine insallahherşeyin yolunda olmasına sevindim canım ben de cuma gideceğim tüp bebek doktoruma bu fetal dna işini ben de bi sorayım bakayım bana hiç böyle bişey söylememişlerdi şaşırdım
Benim bir de artik 10.hafta sonrasi muayenelerim ucretli olmaya baslayacak. Simdi tup bebek paketime dahildi hep bunlar. Zirt pirt gitmemin onune bir tek para odeyecek olmam gecebilir maksimum ajdjdjdjdYaa sorma bana hele bir ay sonraya verdi nerdeyse randevu, bir haftaya bende kapısını çalmazsam iyidir dbsndn nasıl dayanıcam saçmaladı iyice
İnanır mısın sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu. Kaç gündür hiç ağrımamıştı ama dün yaptığım temizlik sebep oldu bence. Doktora yazdım normaldir takma kafaya dedi.Bugün benim de ağrım var belim de bazen kasıklarım da bazen böbreklerim de umarım sorun yoktur ya
Yaaaaaa canikosuuu tebrik ederim çok sevindim ya ohh maşallahAy doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedimanca donuse gectik yaziyorum
Belim ağrıyor bugün kuzum yaa progestan kullanırken ağrımıyordu 2 gündür kullanmıyordum az önce kullandım artık iftara davetliyiz böyle ağrıyla zor olurİnanır mısın sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu. Kaç gündür hiç ağrımamıştı ama dün yaptığım temizlik sebep oldu bence. Doktora yazdım normaldir takma kafaya dedi.
Böbreklerin ağrıyorsa önüne 1 lt su al hızlıca iç bitir arka arkaya çişin gelecek o ağrıyı rahatlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?