Çoğu zarardır bence yaAyyy asla yemem bi daha o zaman
Zofer. Ben kullanıyorun malesefTam 8 haftaligiz canim bugun itibariyle
Bu arada kapidan cikarken KİLO ALMİYCAKSİN BİLİYOSUN Dİ Mİ dedi ahahaha. Soylemedim mi sana gecen muayenede diyordedim siz demeyince aserdikce yiyorum. Ben sana ne zaman kilo alcagini soylicem dedi
Bir de prilam icin vitamin bazli bir ilac korkma icmekten bulanti olunca dedi, z ile baslayan ilac icin pek onermiyorum hastayi cok zora sokmadigi surece dedi. Z li ilacin adini unuttum burada da konusulmustu.
Evet evet o da yazıyorduyaaa ben de almıştım yemeden bi bakıyım dedim kan sulandırıyormuş falan diye okudum komşuma vereceğim artık kerevizi
Kızımla aynıymış2021 doğumlu 4 yaşına girecek
Cok sagol tatlim benim darisi ilk kontrolde senin basina insallahYaaaaaa canikosuuu tebrik ederim çok sevindim ya ohh maşallahBu motivasyon 3 gün sorunsuz götürür seni
Fetal dna yı çok öneriyorlar ya %99 sonuc veriyormuş. Bizde yaptırıcaz onu.
Bu arada ultrasonda daha net göründü mü önceki haftalara göre şekli şemali değişmiş mi
Heh o sanirim ismi. Ya ama iste dedigim gibi senin cok ileri yapacak hir sey yok o durumda sanirim. Ben sadece bulaniyorum tiksiniyorum daha hic kusmadim bile hani. Oyle olunca kalkip onu icmene gerek yok dedi yaniZofer. Ben kullanıyorun malesef
Evet canım öyle tabi ki. Ben bugün sabah mesela biraz geç içtim ilacı. Normalde sabah namazından sonra 6 gibi içip yatıyordum. Bu sefer sabah 9 da içtim ama midem bulanarak içtim o yüzden sürekli çıkardım ve hep safra çıkıyor malesef. Sonra mecbur yarım daha içtim.Heh o sanirim ismi. Ya ama iste dedigim gibi senin cok ileri yapacak hir sey yok o durumda sanirim. Ben sadece bulaniyorum tiksiniyorum daha hic kusmadim bile hani. Oyle olunca kalkip onu icmene gerek yok dedi yani
İste seninki malesef hayat kaliteni cok etkileyen bir durumda oyuzden tabiki iceceksin icini ferah tut. Doktor benim durumumda icmenin gereksiz oldugunu soyledi. Hatta ben prilami da sirf ilac olarak dusunup icmiyor sabrediyordum. Onun icerigini acikladi korkmadan icebilirsin dedi iste. Saglikla buyusun bebisler yeter ki ya yasayacak omurleri olsun gerisi bosEvet canım öyle tabi ki. Ben bugün sabah mesela biraz geç içtim ilacı. Normalde sabah namazından sonra 6 gibi içip yatıyordum. Bu sefer sabah 9 da içtim ama midem bulanarak içtim o yüzden sürekli çıkardım ve hep safra çıkıyor malesef. Sonra mecbur yarım daha içtim.
Neyse sağlik olsun da inşallah. Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.
Kuzum benimkiler de gecen hafta bakildi hicbirinden anlamadigim icin,doktorum sorun yok demisti ben de hicbirinin detayini sormamistim acikcasi.Kızlar acil bakabilir misiniz bu sonuçlardan anlayan var mı
Bende bugün yemeğini pişirdim sonra yazını gördüm. Hiç bilmiyordum ya iyiki yazmışsın. Nasılsın iyi misin?Dünden beri kereviz salatası yiyordum. Zararlıymış ya bilmiyordum
Git ama sofra kaldirilicagi zaman telefondan birine kendini arattir, cok onemli gibi al telefonu balkona filan cikYine iftara devet etmiş eşimin tarafı bugüngeçen gün gittiğimizde bulaşık servis yardım etmek zorunda kaldım kimse bilmiyor söylemedik henüz bebeği ertesi gün lekelenmem olmuştu.. bana bir bahane bulun kızlar gitmemek için ne uydurayım ahsnfmfmvmv
IGG bağışıklığı, IGM aktif enfeksiyonu gösteriyorKızlar acil bakabilir misiniz bu sonuçlardan anlayan var mı
Ya kerevizin her turlusune bayilirim. Bu haber uzdu simdi. Neyseki kis bitiyor artik yemeyelim biz deBende bugün yemeğini pişirdim sonra yazını gördüm. Hiç bilmiyordum ya iyiki yazmışsın. Nasılsın iyi misin?
Ay bende hamile olduğumu hiç düşünmüyordum bu ay kesin adet olcam diyodum regl 3 gün gecikmesine rağmen ihtimal yoktur diye resmen 2 bağ maydonoz yemişimimdir o üç gün içindeRahim kasılmasına sebep oluyormuş. Çok şaşırdım sebzedir zararı olmaz diye düşündüm
Mantıklı hemen kız kardeşime yazıyorum . Araya bide akşam namazım geçmesini sıkıştırdım mı çay servisine kadar yırtarım gibi ahshdhdkdGit ama sofra kaldirilicagi zaman telefondan birine kendini arattir, cok onemli gibi al telefonu balkona filan cikzaten coktan biri onlugu takip bulasiklari kaldirmaya girismis olur sana da sagol canim sen otur derler o noktadan sonra.
Heh bak katmerli bahane oldu su anMantıklı hemen kız kardeşime yazıyorum . Araya bide akşam namazım geçmesini sıkıştırdım mı çay servisine kadar yırtarım gibi ahshdhdkd
Bütün yemek kocama kaldı iki üç gün yer artıkYa kerevizin her turlusune bayilirim. Bu haber uzdu simdi. Neyseki kis bitiyor artik yemeyelim biz de
Ahahahaha yedigine sukret, benim esim agzina surmuyor benim tam tersim. Sebze corbasinin icine ittiriyorum blend edince anlamiyor bazenBütün yemek kocama kaldı iki üç gün yer artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?