Ay evet çok mantıklı benimde 10 gün yatasım var işi gücü bırakıpBende sürekli ekşi elma yiyorum ve aşırııııı halsizim. Bugün işe çok zor gitmiştim baktım dayanamıyorum izin formu doldurdum bayram tatilini birleştirdim. Bikaç gün evde dilediğimce yatayım dedim
Ay bizim derdimiz biter mi ?Hayırlısıyla bir atlatsak üç ayı delirmeden sakinleşeceğiz sonrasında
Akşam yemeğinin bulaşığını 9 da yıkadım o derece elim kolum işe gitmiyor . İftara yarım saat kala uyumuşum eşim uyandırdı tok açın halinden ne anlar falan diyordu . Gel sen taşı doğur ben tutarım orucu dedimAy evet çok mantıklı benimde 10 gün yatasım var işi gücü bırakıpbende diyorum acaba izin mi girsem sonra daha halsiz kötüleşirsem kalsın şimdilik
Akşam yemeğinin bulaşığını 9 da yıkadım o derece elim kolum işe gitmiyor . İftara yarım saat kala uyumuşum eşim uyandırdı tok açın halinden ne anlar falan diyordu . Gel sen taşı doğur ben tutarım orucu dedim
Amin bir an önce doğumdan sonraki 3. Aya ışınlanmak istiyorumilk 3 ay böyle geçecek gibi. Hayırlısı ile atlatalım inşallah
Gerçekten yaa.. beta takip etmektense kilosunu boyunu falan takip edelim şurda.Amin bir an önce doğumdan sonraki 3. Aya ışınlanmak istiyorumHerşey geçmiş gitmiş tam sevmelik zamanları
İnşallah o günleri de göreceğiz . Bu sabırsızlık zorlasa da bi bakmışız büyümüşler .Gerçekten yaa.. beta takip etmektense kilosunu boyunu falan takip edelim şurda.
Vallahi benim bi önceki yıldan kalan iznim vardı ordan 4 gün girdim bayramla birleştirdim. Bende aslında daha kötü olursam diye bekletiyordum ama yok dayanamadım. Daha bu yılın izinleri de var. Alabiliyorsan al vallahi en azından perşembeden cıksan iki gün evde boş kalırsın bayram telaşıNa kadarAy evet çok mantıklı benimde 10 gün yatasım var işi gücü bırakıpbende diyorum acaba izin mi girsem sonra daha halsiz kötüleşirsem kalsın şimdilik
Yaaa bende doğumdan sonra bebekle tanıştığımız ilk anlara ışınlanmak istiyorumAmin bir an önce doğumdan sonraki 3. Aya ışınlanmak istiyorumHerşey geçmiş gitmiş tam sevmelik zamanları
Çok mantıklı arkadaşım bunu bi düşüneyimVallahi benim bi önceki yıldan kalan iznim vardı ordan 4 gün girdim bayramla birleştirdim. Bende aslında daha kötü olursam diye bekletiyordum ama yok dayanamadım. Daha bu yılın izinleri de var. Alabiliyorsan al vallahi en azından perşembeden cıksan iki gün evde boş kalırsın bayram telaşıNa kadar
Benim 4+3 beta 1142 .Kızlar bende 7 . Haftamda bugün kalp atışını duydum çok şükürbende katıldım aranıza
Benim de doğumdan sonra eve gelinen zaman .. Eşim 2 işte çalışıyor nerdeyse tüm gün yalnızım ailem uzakta . Artık tek kalmıcam yaşamın bir anlamı olcak sağlıkla alırsam inşallah. Beni de bu motive ediyorYaaa bende doğumdan sonra bebekle tanıştığımız ilk anlara ışınlanmak istiyorumbütün motivasyonum buuu
Adete 3 gün kala yapmıştım.negatifti daha yapmadimMerhaba test yaptınız mı?
Sabahtır ara ara regl sancısı gibi geliyor ama geri gidiyor bisey yok sürekli bakiyorumm yarın gecikmemin 3. Günu baska da hiçbir belirtim yok kask agriis falan batma oyle belirtilerim yokMerhaba test yaptınız mı?
Stres yapma önemli bişey değildir insaAllah ağrın sizin yoksa bol bol dinlen geçecektir. İnanın hala adet kanaması gibi kanamam var ve bu on gündür düşürürum artık diye beklemeye başladım ağrı yok sizi yok kanamam çok ne olacak bilemiyorum. Bildiğim bişey var stress oldukça kanamam artıyor rahat olduğum gün azalıyor.Amin canim allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah
Yaaa gercekten mi, doktorunuz ne diyor bu kanama icinStres yapma önemli bişey değildir insaAllah ağrın sizin yoksa bol bol dinlen geçecektir. İnanın hala adet kanaması gibi kanamam var ve bu on gündür düşürürum artık diye beklemeye başladım ağrı yok sizi yok kanamam çok ne olacak bilemiyorum. Bildiğim bişey var stress oldukça kanamam artıyor rahat olduğum gün azalıyor.
Doktorum her türlü muayeneyi yaptı kanamanın neden kaynaklandığını bulamadi. sabırla cuma gününü beliyorum eğer kesede hala bebek gorunmesse ilaclari bırakacağız hayırlısı yapacak bişey yok . Allah ne derse o olacak. En iyi rahat kalma anı bence dua anıYaaa gercekten mi, doktorunuz ne diyor bu kanama icinagriniz yokmus ama umarim gecici bir seydir bebise hicbir sey olmaz stres gercekten nasil bu kadar etkileyebiliyor yasadigimiz fiziksel yan etkileri bazen hala inanamiyorum. Resmen rahat kalmayi kotu dusunmeyi engellesek cok daha konforlu gebelikler yasiycaz ama nerde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?