Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhaba kanaması olan arkadaşlar. Bugün benim 5+6 günüm. Sabah uyandığımda ceviz tanesi büyüklüğünde kanamam olmuş. Doktoruma yazdım ''gebeliğin erken dönemlerinde lekelenmeler olabiliyor, yoğunlaşırsa yine haber verin'' dedi. Yoğunlaşmadı ama su gibi çok silik kahverengi leke akıyor. Daha iyi anlamak için peçete koyuyorum çamaşırıma ve 40 dk da bir bakıyorum. Serçe parmağım kadar boyutta çok silik su gibi kahverengi leke akıyor. Tekrardan yazmadım doktoruma. Dün stresli bi gün geçirdim ondan mı oldu acaba diyorum. Baya tedirgin oldum. Sizin nasıl oldu kanama, ne derece oldu, ne renkti, ne kadar sürdü?

Teşekkür ederim normalde de çarpıntım olurdu evet ama bu kadar sık olmazdı. Nabzımı hiç ölçmedim ölçeyim bundan sonra

Benin lekelenmem oldu ama çok çok acık pembe kahve karışık geldi kahverengi de diyemem progestan kullanıyorum ben lekeden sonra doktorum başlattı

Bu arada kızlarım lekelenmem 6. haftadan beri devam ediyor bu hafta için de rapor verdi yine dinleniyorum progestan kullanıyorum. Azaldı inşallah bu hafta bitecek. Moralimizi bozmuyoruz benim gibi olanlar varsa üzülmesin diye yazıyorum

Ayy maşallah Biran evvel bende görmek istiyorum. Gözün aydın. Ne güzel artık ultrasonda görünür olmuş.

Benin lekelenmem oldu ama çok çok acık pembe kahve karışık geldi kahverengi de diyemem progestan kullanıyorum ben lekeden sonra doktorum başlattı

Ben progestan fitil ve iğnesini transferden beri kullanıyorum. Ne kadar sürdü peki lekelenmen ?

Ben progestan fitil ve iğnesini transferden beri kullanıyorum. Ne kadar sürdü peki lekelenmen ?
Benim çok sürmedi 2 saat kadar sürdü ama 3 4 gün sonra yine geldi progestan kullanmıyordum devamlı şimdi devamlı kullanıyorum lekelenmem yok yaklaşık 4 5 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…