Ay zaten kopamam burdan bütün stresleri beraber yaşadıkNereye gidiyorsun pardon burda kalacaksın
Darısı başınıza inşallahAy masallah kocaman bebek diyecektim tam ki zaten 10.haftaya girmissiniz
Orda seninle stres yaşamaz kimseAy zaten kopamam burdan bütün stresleri beraber yaşadık
İlacın zararı mi var ben 2 gündür prilam kullanıyorum çok rahatladimMide bulantısını da şak diye kesen tek şey torba yoğurt sabah aç karnına 2 kaşık mis ilaç almak istemeyenler için yazıyorum bugün sizi çok bilgilendirdim yeter
Teşekkür ederimÇok az kalmış
Gözünaydın cnm normalde nabzın yüksek midir? Benim normalde de arada çarpıntım olur hamilelikte daha da artıyor özellikle kahve tüketimini artırınca ya da uzun süre aç kalınca. Bence normaldir aşırı yükselmiyorsa nabzın
Zararı var mı hiç bilmiyorum ama almak istemeyen arkadaşlar vardı burda canım ben de kolay kolay almıyorum onlar almıyor diye yoksa bildiğim bişey yokİlacın zararı mi var ben 2 gündür prilam kullanıyorum çok rahatladim
Orda seninle stres yaşamaz kimseonlarınki daha büyük oldu boşver kal burda sürüden ayrılanı kurt kapar bak
Ya bunu ben de dusunuyorum. Ama doktor yazmadi zararli olsa diyorum sonra da. Ama yine de surundurmuyorsa icmiyorum ilaciİlacın zararı mi var ben 2 gündür prilam kullanıyorum çok rahatladim
Tabikiii kız ben de ekimde doğurucam inşallah ama burda takılmam lazım benim bebek küçük Ekim anneleri bana uymuyorruhum buraya ait ekimde de doğursam kasım annesiyim
Bizim seninle doktorları sorgulamamızYa bunu ben de dusunuyorum. Ama doktor yazmadi zararli olsa diyorum sonra da. Ama yine de surundurmuyorsa icmiyorum ilaci
Benin lekelenmem oldu ama çok çok acık pembe kahve karışık geldi kahverengi de diyemem progestan kullanıyorum ben lekeden sonra doktorum başlattıMerhaba kanaması olan arkadaşlar. Bugün benim 5+6 günüm. Sabah uyandığımda ceviz tanesi büyüklüğünde kanamam olmuş. Doktoruma yazdım ''gebeliğin erken dönemlerinde lekelenmeler olabiliyor, yoğunlaşırsa yine haber verin'' dedi. Yoğunlaşmadı ama su gibi çok silik kahverengi leke akıyor. Daha iyi anlamak için peçete koyuyorum çamaşırıma ve 40 dk da bir bakıyorum. Serçe parmağım kadar boyutta çok silik su gibi kahverengi leke akıyor. Tekrardan yazmadım doktoruma. Dün stresli bi gün geçirdim ondan mı oldu acaba diyorum. Baya tedirgin oldum. Sizin nasıl oldu kanama, ne derece oldu, ne renkti, ne kadar sürdü?
Bende öyle olabilirim ya 40ı beklemezler diye düşünüyorum sezaryen olduğu için teraziyi yakalayaydım iyidiTabikiii kız ben de ekimde doğurucam inşallah ama burda takılmam lazım benim bebek küçük Ekim anneleri bana uymuyor
Bu arada kızlarım lekelenmem 6. haftadan beri devam ediyor bu hafta için de rapor verdi yine dinleniyorum progestan kullanıyorum. Azaldı inşallah bu hafta bitecek. Moralimizi bozmuyoruzBen de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymışNisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Teraziyi yakalıcaz 15 18 20 ekimi manifestledimBende öyle olabilirim ya 40ı beklemezler diye düşünüyorum sezaryen olduğu için teraziyi yakalayaydım iyidi
Ayy maşallahBen de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymışNisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Benin lekelenmem oldu ama çok çok acık pembe kahve karışık geldi kahverengi de diyemem progestan kullanıyorum ben lekeden sonra doktorum başlattı
Birkaç haftaya olacak merak etmeAyy maşallahBiran evvel bende görmek istiyorum. Gözün aydın. Ne güzel artık ultrasonda görünür olmuş.
Boşver biz alıştık artık birbirimize. Hiçbir yere bırakmayızEveet kollarını da gösterdiinşallah hepimizin canım benimki ilerden gidiyor 9+4 olmuş. Ekim annelerine geçiş yapmam gerekiyor sanırım
Benim çok sürmedi 2 saat kadar sürdü ama 3 4 gün sonra yine geldi progestan kullanmıyordum devamlı şimdi devamlı kullanıyorum lekelenmem yok yaklaşık 4 5 gündürBen progestan fitil ve iğnesini transferden beri kullanıyorum. Ne kadar sürdü peki lekelenmen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?