Geçtimi acaba bende yıllardır kabızlık çekiyorum denemediğim şey kalmadıCanim selam, doktoruna danisarak duphalac surub kullanabilirsin. Tedaviyle mi dogal gebe misin bilmiyorum ama biz tedavi gebelerinde agir hormon kullanimina bagli kabizlik olabilir denmisti. Sukur henuz yasamadim ama surubu yine de temin etmistim ne olur ne olmaz diyerek
merhaba hoşgeldiniz :) hepimiz çok yeniyizAy çok teşekkür ederim çok duygulandım merhaba herkese
Teşekkür ederiz güzel dileklerin içinasdasdws gel bak Kasım anneleri burada, kafana takılan şeyleri buradan takip edebilirsin, ayrıca tecrübeli anneler de sana yardım edebilir
Hepiniz için güzel bı süreç olmasını diliyorum kızlar
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun Kasım annesi oliyorsunuz sanırımAy çok teşekkür ederim çok duygulandım merhaba herkese
Benimde 29 Ocak satGec döllenme var o yüzden sat ile gün uyumlu değil 23 ocak dedik doktor :)
Gitmişken minik kalbini de duyarsınız insallahBeni de test sonucumdan itibaren 14.gün çağırdı o da tam 6+0 a denk geliyor bakalım bekleyip göreceğiz 14 martta
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun Kasım annesi oliyorsunuz sanırım
tekrar kan istediler mi sizden?Merhaba dün kan verdim 70 çıktı, iki hafta sonra tekrar gideceğim keseyi görmek için. Daha önce de 80 görmüştüm ve kimyasalla sonuçlanmıştı. Şimdi öyle bekliyorum biraz durgun biraz huzurlu:))
Ama doktor folik asit dışında bir şey sormadı da başka değerlerime de bakmadı. Sonra mı yapılan şeyler bunlar?
Yok istemediler ama ben cuma günü asm’ye gidip vermeyi düşünüyorum takip için.tekrar kan istediler mi sizden?
En azından artışı görmüş olursunuzYok istemediler ama ben cuma günü asm’ye gidip vermeyi düşünüyorum takip için.
Merhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?Merhaba çok uzun zamandır takip ediyordum buraları sanırım gebeyim betahcg 51 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim arada bir değer dedi inşallah katlanır.
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizeMerhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?
İnşallah süreç güzel ilerler tutunur bebişinTeşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizedualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?