- 3 Nisan 2023
- 766
- 585
- 23
- 38
değerin güzel gelmiş canım neden endişe ediyorsun ki, geç döllenme de olabilir herşey normal de olabilir sen iyisini düşün ki bebişin de stres olmasınMerhaba bende 5+1 görünüyorum enson cuma günü kan verdim 239,2 çıktı bana düşük geldi gecikmenin 5. Günüydü yarın sağlık ocağına tekrar gidecem inşallah sağlıkla ilerler
merhaba, bat a gelmişsin zaten bugün test versen betayı net görürsün sanki inşallah gönlüne göre sonuçlanırmerhaba
sat:3 Şubat, bat: 3 Mart
Ama 2 Mart erken test sonucum silik çizgiyle pozitif. Birkaç tane majör belirtim vardı, ama yine de silik ve elimdeki son erken test olunca merakla yarın sabahı bekliyorum:) daha önce de kimyasal yaşadım o yüzden de temkinli gitmek istiyorum (bu temkinli halim yani)). İnş her şey yolunda giderse ben de kasım ayı için grubu takip edeceğim.
Bende çıktım muayeneden ufak bir kese gözüktü çok şükür ama küçük olduğu için başka bir şey göremedik. 10 mart tekrar kontrole gelicem bakalım5+ 5’ iz , kese yapısı güzel dedi hafiften yolk sac da gözüküyor dedi doktorumuz. Karın ultrasonla baktık gözükmedi vajinal ultrason ile gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gidcez tekrarinşallah sizde bir an önce keseyi görürsünüz
bana doğrudan 14 martta gel dedi kalp atışı ve keseye birlikte bakıcak heralde bana biraz saçma geldi ama tamam dedim artık iki iki gitmeyceğim yol olarak da mesafesi var biraz. Ama bir yanım merak da ediyor yani :)Bende çıktım muayeneden ufak bir kese gözüktü çok şükür ama küçük olduğu için başka bir şey göremedik. 10 mart tekrar kontrole gelicem bakalım
Ya geriliyo insan ister istmez bebeği bi görsek hayırlısıylabana doğrudan 14 martta gel dedi kalp atışı ve keseye birlikte bakıcak heralde bana biraz saçma geldi ama tamam dedim artık iki iki gitmeyceğim yol olarak da mesafesi var biraz. Ama bir yanım merak da ediyor yani :)
gecikmenin 10.günü 412 ile öğrendim geç döllenme olmuş hiçbir sorun yok merak etmeMerhaba bende 5+1 görünüyorum enson cuma günü kan verdim 239,2 çıktı bana düşük geldi gecikmenin 5. Günüydü yarın sağlık ocağına tekrar gidecem inşallah sağlıkla ilerler
Tebrik ederim canım yine de kesen varr zamanla büyüyecektir endişelenmebana doğrudan 14 martta gel dedi kalp atışı ve keseye birlikte bakıcak heralde bana biraz saçma geldi ama tamam dedim artık iki iki gitmeyceğim yol olarak da mesafesi var biraz. Ama bir yanım merak da ediyor yani :)
Yanlış kişiye cevapladımTebrik ederim canım yine de kesen varr zamanla büyüyecektir endişelenmesağlıkla gelsin inşallahh
İnşallah vanım sende çifte mutluluk yaşarsın. Herşey gönlünce olsunbana doğrudan 14 martta gel dedi kalp atışı ve keseye birlikte bakıcak heralde bana biraz saçma geldi ama tamam dedim artık iki iki gitmeyceğim yol olarak da mesafesi var biraz. Ama bir yanım merak da ediyor yani :)
Kandan önce bir test daha yapmak istedim. Daha belirgin ama yine de silik çizgi varmerhaba, bat a gelmişsin zaten bugün test versen betayı net görürsün sanki inşallah gönlüne göre sonuçlanır
Çok teşekkür ederim. bu sitede bazı yerlerde okuduklarim beni çok korkuttu betanın yavaş yükselmesi azsa kimyasal dış gebelik falan oluyormuş daha mutlu olamadan en kötüsünü düşünmeye başladım . Neyse bugün doktora gittim tekrar kan verdim yarın sonuc çıkacak gecikmenin 8. Günü oluyor doktor diğer sonuca bakmadı bile bugünde kan aldı yarın bakarız dedigecikmenin 10.günü 412 ile öğrendim geç döllenme olmuş hiçbir sorun yok merak etme
Benimde bı netlesse Kasım 2 görünüyorSelam kızlar yeni yeni öğreniyoruz sanırım gebelikleribenim 3. Gebelik olacak biraz sürpriz oldu doğum Kasım başı gibi görünüyor sezeryan olacağı için daha erken de olabilir tabi ki sizler ne durumdasınız
İnşallah tekrar kan verdim bakalımÖnemli olan artış hızı internette haftalara göre beta değerine bakarsan görürsün zaten gönlünü ferah tut bebiş de etkilenmesin
Çok teşekkür ederim olumlu yönde konuşmanız beni çok rahatlattı kan verdim bugün sağlık ocağı olduğu için yarın sonuç çıkar e nabizada çabuk düşmüyor bekliyecegim bende inşallah herşey güzel olurdeğerin güzel gelmiş canım neden endişe ediyorsun ki, geç döllenme de olabilir herşey normal de olabilir sen iyisini düşün ki bebişin de stres olmasınkesin iyi sonuçlar alırsın bu arada cuma test verdiysen bugün tekrar ver genelde 48 saat sonra veriliyor ama sen pazara denk gelmişsin bugün ver sonucu görünce için rahatlar
İnşallah tekrar kan verdim bakalım
Bunu okuduktan sonra baktım normal değerde görünüyor sağolunÖnemli olan artış hızı internette haftalara göre beta değerine bakarsan görürsün zaten gönlünü ferah tut bebiş de etkilenmesin
hiç endişelenme bugünlerde ihtiyacımız olan en son şey endişe ve stres :)Çok teşekkür ederim olumlu yönde konuşmanız beni çok rahatlattı kan verdim bugün sağlık ocağı olduğu için yarın sonuç çıkar e nabizada çabuk düşmüyor bekliyecegim bende inşallah herşey güzel olur
İlk Bebek mi bir kaç gune netleşir canımBenimde bı netlesse Kasım 2 görünüyor
Hayırlı olsun benimde sürpriz gebelikSelam kızlar yeni yeni öğreniyoruz sanırım gebelikleribenim 3. Gebelik olacak biraz sürpriz oldu doğum Kasım başı gibi görünüyor sezeryan olacağı için daha erken de olabilir tabi ki sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?