Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende 5+1 görünüyorum enson cuma günü kan verdim 239,2 çıktı bana düşük geldi gecikmenin 5. Günüydü yarın sağlık ocağına tekrar gidecem inşallah sağlıkla ilerler
değerin güzel gelmiş canım neden endişe ediyorsun ki, geç döllenme de olabilir herşey normal de olabilir sen iyisini düşün ki bebişin de stres olmasın kesin iyi sonuçlar alırsın bu arada cuma test verdiysen bugün tekrar ver genelde 48 saat sonra veriliyor ama sen pazara denk gelmişsin bugün ver sonucu görünce için rahatlar

merhaba, bat a gelmişsin zaten bugün test versen betayı net görürsün sanki inşallah gönlüne göre sonuçlanır

Bende çıktım muayeneden ufak bir kese gözüktü çok şükür ama küçük olduğu için başka bir şey göremedik. 10 mart tekrar kontrole gelicem bakalım

Bende çıktım muayeneden ufak bir kese gözüktü çok şükür ama küçük olduğu için başka bir şey göremedik. 10 mart tekrar kontrole gelicem bakalım
bana doğrudan 14 martta gel dedi kalp atışı ve keseye birlikte bakıcak heralde bana biraz saçma geldi ama tamam dedim artık iki iki gitmeyceğim yol olarak da mesafesi var biraz. Ama bir yanım merak da ediyor yani :)

bana doğrudan 14 martta gel dedi kalp atışı ve keseye birlikte bakıcak heralde bana biraz saçma geldi ama tamam dedim artık iki iki gitmeyceğim yol olarak da mesafesi var biraz. Ama bir yanım merak da ediyor yani :)
Ya geriliyo insan ister istmez bebeği bi görsek hayırlısıyla

Tebrik ederim canım yine de kesen varr zamanla büyüyecektir endişelenmesağlıkla gelsin inşallahh

İnşallah vanım sende çifte mutluluk yaşarsın. Herşey gönlünce olsun

Selam kızlar yeni yeni öğreniyoruz sanırım gebelikleri benim 3. Gebelik olacak biraz sürpriz oldu doğum Kasım başı gibi görünüyor sezeryan olacağı için daha erken de olabilir tabi ki sizler ne durumdasınız

gecikmenin 10.günü 412 ile öğrendim geç döllenme olmuş hiçbir sorun yok merak etme
Çok teşekkür ederim. bu sitede bazı yerlerde okuduklarim beni çok korkuttu betanın yavaş yükselmesi azsa kimyasal dış gebelik falan oluyormuş daha mutlu olamadan en kötüsünü düşünmeye başladım . Neyse bugün doktora gittim tekrar kan verdim yarın sonuc çıkacak gecikmenin 8. Günü oluyor doktor diğer sonuca bakmadı bile bugünde kan aldı yarın bakarız dedi

Benimde bı netlesse Kasım 2 görünüyor

Çok teşekkür ederim olumlu yönde konuşmanız beni çok rahatlattı kan verdim bugün sağlık ocağı olduğu için yarın sonuç çıkar e nabizada çabuk düşmüyor bekliyecegim bende inşallah herşey güzel olur

hiç endişelenme bugünlerde ihtiyacımız olan en son şey endişe ve stres :)

Merhaba kızlar bende bugün muayene oldum kese gözükmedi henüz kan verdim sonuç bekliyorum. Adetin 28. Günü bugün rahim kalınlığını 10mm ölçtü bana biraz az geldi daha önce de düşüklerim oldu umarım bu sağlıkla ilerler. Kesesi gözükmeyen var mı ya da rahim kalınlığını bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…