Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla ilerlesin insallah bende hiç gitmedim doktora sadece evde test yaptım bekliyorum süreci bildiğim için biraz geç gideceğim
Hayırlı olsun benimde sürpriz gebelik
Yaaa öyle mi vardır Rabbimin bir bildiği bende sabah bi ağladım üzüldüm ama sonra kızdım kendime sağlıkla gelsin minisler kacinci bebeğin olacak

Amin bende testte pozitifi gördüm dün, kan sulandırı kullanıyorum hamileliklerimde sonuxa göre tekrar kullanacağım sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz. Bende ilk öğrendiğimde üzülmüştüm ilk bebem daha 25 aylık o yüzden biraz hazırlıksız yakalandım. Nasip diyelim artık kısmetimizde varsa gelir

Merhaba herkese, tup bebek tedavisiyle cuma gunu pozitifi aldim cok sukur dun beta tekrarladik, haftaya carsambaya doktor randevum var hayirlisiyla kese gorecegiz insallah dokuz gun beklemek gozumde buyuyor ama gidip tekrar kan vermek istemiyorum, zira ignelerden delik desik haldeyim zaten ultrasonda gormedigim ve tedaviyle gebelik elde ettigim icin rüya gibi geliyor, gercekligine inaniyorum hala. Kese ve kalp atisiyla bir nebze olsun rahatlarim insallah
4+5 im bugun uygulamaya gore de
umarim basliktaki hepimiz saglikla mutlulukla saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz

Yaaaa öyle mi benim de iki oğlum var küçük oğlum 2 bucuk yaşında bakalım nasıl olacak bizi neler bekliyor hayırlısıyla
Merhabalar hayırlı olsun insallah kalp artısını duyduktan sonra süreç hızlı ilerliyor hiç endişe etmeyin çok güzel günler sizi bekliyor sağlıkla kavuşun miniğinize çift embriyo mu
İlk değil cnm 3 kızım var ama 6 yaşında en küçüğüm
Yaaaaaa benim de iki oğlum var belki Rabbimin. Bir hediyesi sana bir oğlan bana bir kız hediye edecek mubarek günler de

Merhabalar hayırlı olsun insallah kalp artısını duyduktan sonra süreç hızlı ilerliyor hiç endişe etmeyin çok güzel günler sizi bekliyor sağlıkla kavuşun miniğinize çift embriyo mu
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ilk gebeligim o yuzden hem cok endiseli hem de cook mutlu ve heyecanliyim tek embriyo transfer oldum

Kızlar benim de ilk gebeliğim düşük oldu mu yıl sonunda tekrar hamile kaldım ilk muayenemde kese ve kalp atışı gördük ama lekelenmem başladı doktor istirahatle birlikte progestron başladı dualarınıza talibim

Amin inşaallah duamda o yönde sağlıklı Salih olurlar inşallah

iyi akşamlar hanımlar benim bat 3 şubat beta bugün 429 çıktı. Sanırım erken döllenme oldu zaten adetten sonre tek ilişki olmuştu o da 10. Gündü

Herkes normal demi biraz araştırdım ama geçer heralde bekleyip göreceğiz bakalım
Canim benim de uc gundur kuyruk sokumum agriyor sisti cok. Yanlis oturdugumda hep cosar zaten kemigim olmasi gerekenden uzunmus derime saplaniyor sanki hani, ama simdi yanlis pozisyonda oturmadigim halde boyle oldu kuyruk sokumu agrisini gebelikte cok daha ileri haftalarda olur derler ben de onu bilemedim tek bildigim bizlerin gebelikleri biraz daha sorunlu sanirim fazla yan etki yasiyoruz en basindan beri

Benim de kuyruk sokumu bölgesi gibi annem normal deri oluyormuş ilk dönemlerde böyle ağrılar ben de normal kabul etmeye çalışıyorum fazla uyku hali de basmaya başladı beni şikayetçi değilim hamdolsun bebişim benimle olduktan sonra bel ağrısını da çekeriz yani nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…