Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum erken farkedilmesi senin açından çok iyi olmuş şuan bende bi ürperdim ara ara karın ağrısı vuruyor belirtilerin tam olarak neydi ?
Korkmayın ama betahcg verin düzenli 2 kat artış oluyorsa sağlıklıymış benim beyaz kremsi akıntım geliyordu birde ciddi anlamda alt kasık ağrım vardı birde aşırı ödemliydim . Korkmayın sakın ama ağrı falan hissederseniz beklemeyin olur mu Allah korusun başımız ağrısa doktorunuza sorun Benim bebeğim gitti dualarım sizinle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Güzel haberler duyun inşallah ben hala hastanedeyim.

Keseni gördüyse sıkıntı olmaz benim kese yanlış yerdeydi görüyorlar doktorlar
Canım Allah acil şifalar versin inşallah engüzel zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur çok zor her anlamda benim de 3 eylülde 4 aylık kızımı aldırmak zorunda kaldım ama çok şükür rabbim tekrar nasip etti sadece dua etmek geliyor elden rabbim seni unutmasın inşallah

Çok şükür erken müdahale edilmiş. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur. Çok geçmiş olsun gerçekten.

gebelik belirtilerinizi yazabilirmisiniz?
5 gün geciktim ve aşırı kasık ağrım var merak ediyorum sizler neler yaşadınız?

2 yıl sonra yeniden bir anne gurubuna merhaba adetin 28. Gününde pozitifi gördüm salı günğde kan vericem kimler var herkese sağlıkla kavuşacağı bir gebelik dilerim

Amin vajinadan muayene oldum ben öyle göründü şükür içindeki bebek mi yolk sak mı bilemedm ama içi dolu
Maşallah canım kalp atışınıda duyarsın inşallah. Bende yarın gidicem kontrole. 5.haftaya giriyorum yarın artık görülür inşallah kese

Çok geçmiş olsun

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin sağ sağlim kucağına versin

Tebrikler hamilesin canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Bende dün kan testiyle net öğrendim hamile olduğumu

5+3den selamlar 10 martta kalp atışı için gidicem inşallah. İlk Tüp bebek denemsi ile gebe kaldım elhamdülillah
Eki Görüntüle 3552448
Benim de ilk tüp bebek denemem canım beni ilk muayene olarak 14 martta çağırdılar heralde kese ve kalp atışını birlikte görecektir diye düşünüyorum inşallah öyle olur

Merhaba yukarıdaki tabloya herkes kendi bilgisini girebiliyor mu??

Merhaba yukarıdaki tabloya herkes kendi bilgisini girebiliyor mu??
Sanırım üyelerden biri seçilcek nasıl işliyor bilmiyorum. Editör otomatik grubu oluşturuyor sonra gruptan bir kişi gönüllüde oluyo sanırım ona söylüyoruz o yazıyo tabloya
anladım canım sağol daha zaman var grup solunca belirlenir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…