Korkmayın ama betahcg verin düzenli 2 kat artış oluyorsa sağlıklıymış benim beyaz kremsi akıntım geliyordu birde ciddi anlamda alt kasık ağrım vardı birde aşırı ödemliydim . Korkmayın sakın ama ağrı falan hissederseniz beklemeyin olur mu Allah korusun başımız ağrısa doktorunuza sorunÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durumerken farkedilmesi senin açından çok iyi olmuş şuan bende bi ürperdim ara ara karın ağrısı vuruyor belirtilerin tam olarak neydi ?
Keseni gördüyse sıkıntı olmaz benim kese yanlış yerdeydi görüyorlar doktorlarBenim kesemi gördü öyle bir ihtimal yoktur heralde değil mi
Canım Allah acil şifalar versin inşallah engüzel zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur çok zor her anlamda benim de 3 eylülde 4 aylık kızımı aldırmak zorunda kaldım ama çok şükür rabbim tekrar nasip etti sadece dua etmek geliyor elden rabbim seni unutmasın inşallahKeseni gördüyse sıkıntı olmaz benim kese yanlış yerdeydi görüyorlar doktorlar
Çok şükür erken müdahale edilmiş. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur. Çok geçmiş olsun gerçekten.Betahcg belli bir seviyede dedi sağlıksız gebelik derken doktorun gözü önünde kanamam gelmeye başladı alttan muayene edicem hemen yat dedi riskli gebelik uzmanı vardı hastanede onuda çağırdı dış gebelik tüpte oluşmuş bebek rahinde değil dediler iç kanama yapmaya başlamış orda büyümeye çalılıyormuş bebek acil ameliyat dediler sedyeye aldılar sonrası yok . Uyandım tüpü erken teşhis olduğundan kurtarmışlar 2 gün daha geç gitsem tüpte patlayacakmış veya bebek oraya yapışacakmış
Aynı haftadayız canım inşallah bende yarın görebilirim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin5+3den selamlar10 martta kalp atışı için gidicem inşallah. İlk Tüp bebek denemsi ile gebe kaldım elhamdülillah
Eki Görüntüle 3552448
AminAynı haftadayız canım inşallah bende yarın görebilirim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah canım kalp atışınıda duyarsın inşallah. Bende yarın gidicem kontrole. 5.haftaya giriyorum yarın artık görülür inşallah keseAminvajinadan muayene oldum ben öyle göründü şükür içindeki bebek mi yolk sak mı bilemedm ama içi dolu
Sizde son adet tarihinden hesaplıyorsunuz değil mi yumurtlamaya göre mi yoksaMaşallah canım kalp atışınıda duyarsın inşallah. Bende yarın gidicem kontrole. 5.haftaya giriyorum yarın artık görülür inşallah kese
Benim tüp bebekle olduğu için hem transfere göre hem sat göre 5. Hafta çıkıyor.Sizde son adet tarihinden hesaplıyorsunuz değil mi yumurtlamaya göre mi yoksa
Çok geçmiş olsunArkadaşlar susamı göreyim diye erkenden aldım randevuyu verilmiş sadakam varmış dış gebelik oluşmış iç kanama geçiyormuşum hemen ameliyeta alındım tüpü alcaklardı zaten tek tüpüm vardı doktor tüpü erkenden gittiğim için kurtarmış . Karın ağrım ve akıntımda dış gebelik belirtisiymiş ..Dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın nolur
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin sağ sağlim kucağına versinCanım Allah acil şifalar versin inşallah engüzel zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur çok zor her anlamda benim de 3 eylülde 4 aylık kızımı aldırmak zorunda kaldım ama çok şükür rabbim tekrar nasip etti sadece dua etmek geliyor elden rabbim seni unutmasın inşallah
Tebrikler hamilesin canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Bende dün kan testiyle net öğrendim hamile olduğumuMerhaba arkadaşlar bat son 1 Şubat dün test yaptım çift çizgi sonra 2 tane daha yaptım çift çizgi yarın kan vericemAralık tüp bebek yaptırdım tutmadı aşılama tutmadı sonra kendiliğinden böyle bişiy oldu umarım hamileyimdir
Benim de ilk tüp bebek denemem canım beni ilk muayene olarak 14 martta çağırdılar heralde kese ve kalp atışını birlikte görecektir diye düşünüyorum inşallah öyle olur5+3den selamlar10 martta kalp atışı için gidicem inşallah. İlk Tüp bebek denemsi ile gebe kaldım elhamdülillah
Eki Görüntüle 3552448
Merhaba yukarıdaki tabloya herkes kendi bilgisini girebiliyor mu??Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Sanırım üyelerden biri seçilcek nasıl işliyor bilmiyorum. Editör otomatik grubu oluşturuyor sonra gruptan bir kişi gönüllüde oluyo sanırım ona söylüyoruz o yazıyo tabloyaMerhaba yukarıdaki tabloya herkes kendi bilgisini girebiliyor mu??
Merhaba yukarıdaki tabloya herkes kendi bilgisini girebiliyor mu??Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
anladım canım sağol daha zaman var grup solunca belirlenir heraldeSanırım üyelerden biri seçilcek nasıl işliyor bilmiyorum. Editör otomatik grubu oluşturuyor sonra gruptan bir kişi gönüllüde oluyo sanırım ona söylüyoruz o yazıyo tabloya
Aynen daha yeni çıkıyo piyasaya kasım anneleri :) aslında bizimde meçhul ekimede kayabiliriz bi kesinleşsinde herşeyMerhaba yukarıdaki tabloya herkes kendi bilgisini girebiliyor mu??
anladım canım sağol daha zaman var grup solunca belirlenir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?