Evet evet her seye katlanma modundayiz yeter ki saglikla buyusun minnoslarBenim de kuyruk sokumu bölgesi gibi annem normal deri oluyormuş ilk dönemlerde böyle ağrılar ben de normal kabul etmeye çalışıyorum fazla uyku hali de basmaya başladı beni şikayetçi değilim hamdolsun bebişim benimle olduktan sonra bel ağrısını da çekeriz yani nedir
Şimdi bu durumun bir önemi var mı benim de tek ilişki ve adetten 18. Günüydü ilginç tarafı da şuydu diğer çocuklarım da 3 4 ayda falan hamile kalabildim bunda tek atış tövbe bismillah bu nasıl biseydiriyi akşamlar hanımlar benim bat 3 şubat beta bugün 429 çıktı. Sanırım erken döllenme oldu zaten adetten sonre tek ilişki olmuştu o da 10. Gündü
Benim belim değil de bacaklarım ağrıyor. Bu arada oruç tutuyor musunuzKızlar bel ağrısı yaşayanınız varmı bugün epey ağrıdı belim benim
Saat 10da oksoparı vuruyorum sonrası bende pek olmıyor birazdan uyurum yine 12 de de ilaçlarım var on eşim uyandırıyor öyle alıyorumEvet evet her seye katlanma modundayiz yeter ki saglikla buyusun minnoslarbenim uyku hali transfer once progesterona basladigimdan beri devam. Esim diyor ki sen uyumuyorsun bayiliyorsun
Yok canım tutmuyorum uzun süre açlık ve susuzluk bebişleri strese sokar uzmanlar önermiyorBenim belim değil de bacaklarım ağrıyor. Bu arada oruç tutuyor musunuz
Yalnız olmadığımı bilmek de içimi rahatlattı bunu da atlatacağız inşallahBenimde bugün bel ağrım çok var
Oyle tabiki sorumluluk alacaklar mecburen,tum igneleri esim yapiyor benim deSaat 10da oksoparı vuruyorum sonrası bende pek olmıyor birazdan uyurum yine 12 de de ilaçlarım var on eşim uyandırıyor öyle alıyorumbu bir ortak çalışma neticede dimi ama
Benimde tek seferde oldu ilk kızıma 5 yılda kavuştum. erken döllenme demişimya tarihini tahmin edebiliyorum tek ilişki olduğu için o sebeple gereksiz bir ayrıntı vermişimŞimdi bu durumun bir önemi var mı benim de tek ilişki ve adetten 18. Günüydü ilginç tarafı da şuydu diğer çocuklarım da 3 4 ayda falan hamile kalabildim bunda tek atış tövbe bismillah bu nasıl biseydir
İnşallah ya bide arada içim bayılıyor açlık hissi geliyor. Göğüslerim de hala hassasYalnız olmadığımı bilmek de içimi rahatlattı bunu da atlatacağız inşallah
Anladım canım. Benim henüz 11 günlük falan yine de etkilenir mi acaba kararsızım da bu konudaYok canım tutmuyorum uzun süre açlık ve susuzluk bebişleri strese sokar uzmanlar önermiyor
Evet anladım dediğini sata göre 5 haftalık ama benim hesabıma göre 17 günlükBenimde tek seferde oldu ilk kızıma 5 yılda kavuştum. erken döllenme demişimya tarihini tahmin edebiliyorum tek ilişki olduğu için o sebeple gereksiz bir ayrıntı vermişim
Güzel belirtiler bunlarBen
İnşallah ya bide arada içim bayılıyor açlık hissi geliyor. Göğüslerim de hala hassas
Şahsen ben olsam tutmazdım tutunma aşamasında vücut oksijeni kan akışı herşey önemli diye biliyorum susuzluk gebelikte istenilen bir durum değil tabi tercih senindirAnladım canım. Benim henüz 11 günlük falan yine de etkilenir mi acaba kararsızım da bu konuda
Ben kendim yapıyorum iğneleri başkasına yaptırmaya korkardım heralde canım tatlıdırOyle tabiki sorumluluk alacaklar mecburen,tum igneleri esim yapiyor benim deadam yanlislikla hemsire olacak bu gidisle
beta baktirmadim hic keseyi gormeye gitdim. test de cikinca beklemedim cok. vajinal muayine yapdi ordan goruldu. haftaya yine gel dedi. bende kan pihtilasma sorunu cikmisdi 2 dusuk yapmisdim o yuzden cok beklemem olmazdi. simdi tedaviye basladikBen daha hiç hastaneye gidemedim beta kaç di keseyi gördünüz
benimde bacaklar agriyor. Dizlerden asagisi daha cokBenim belim değil de bacaklarım ağrıyor. Bu arada oruç tutuyor musunuz
Benim de mesela dün akşam bel ağrım hafif bacağıma doğru vurdu oluyor demekkibenimde bacaklar agriyor. Dizlerden asagisi daha cok
Bende hiç bir belirti yok arada kramp gibi giriyor kasiklarimakizlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu sizde? bende adet gunumden once vardi sonra kayboldu 2 gundur yine azda olsa vardi agri. bu gun yine yok. acaba normalmi
5+6'dayım hassasiyet yok ama çok büyüdükizlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu sizde? bende adet gunumden once vardi sonra kayboldu 2 gundur yine azda olsa vardi agri. bu gun yine yok. acaba normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?