23 Nisan tarihine kadar görülmeyebilir karındanKızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Ayda çağırmak nedir arkadaşım ya ben de çatlarım yani sjsjsjsBenim doktor ayda cagırıyo ben 2 haftada bi devlete gidiyom shdjdjd bekleyemem
evet canım gittim gördüm büyümüş maşallah herşey yolunda dediSen naptın askimm gördün nüü bugundu senin sanki
ben şuanda her hafta gidiyorum canım yakın takip ediyor doktorum ama 4 gün sonra gideceğim bir daha çünkü sonra kongreye gidecekmiş biraz erken gitmiş olacağımYaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamızsiz kaçta bir gidiyorsunuz kontrole?
bana da bu usg de nedense kız hissi yüklendi sanki bilemiyorum kafalar karışıkKüçük adam diyesim geldi de qjaja benim cinsiyet şeylerime inanmayınmaşallah
Söylemedi mi cinsiyet yaa aramızda 3 gün var seninle çok bişey yok ki söylerdi aslındabana da bu usg de nedense kız hissi yüklendi sanki bilemiyorum kafalar karışıksen düşün aldın erkek bebek emziklerini kız geliyor
söylemedi bişey bende sormadım açıkçası haftaya salı gideceğim yine belki görünürSöylemedi mi cinsiyet yaa aramızda 3 gün var seninle çok bişey yok ki söylerdi aslında
Söyleyebilir evet o zaman valla benimki de sağda yatıyor ajajajsöylemedi bişey bende sormadım açıkçası haftaya salı gideceğim yine belki görünür
oh çok iyi oluyor böyle ya insan gördükçe içi rahatlıyor. benim tee haftaya cumartesi kontrolüm ense kalınlığı falan bakılacak fetal için kan vercezaynen yaa biz neler düşünüyoruz onlar yayıla yayıla yatıyor22 nisanda tekrar gideceğim doktorum kongreye gidiyormuş salı günü gel seni bidaha göreyim dedi hehehe 4 gün sonra görüş var yani
Of sorma bebsm bende catlıyom shsndndnd o yüzden 2 doktorum var ahdndjdAyda çağırmak nedir arkadaşım ya ben de çatlarım yani sjsjsjs
yok canım bişey söylemedi henüz ben de merak içindeyimoh çok iyi oluyor böyle ya insan gördükçe içi rahatlıyor. benim tee haftaya cumartesi kontrolüm ense kalınlığı falan bakılacak fetal için kan vercez
sana cinsiyetle ilgili bi tahminde bulundu mu?
iki doktora gidince kafa karışıklığı olmuyor muOf sorma bebsm bende catlıyom shsndndnd o yüzden 2 doktorum var ahdndjd
bence kız. bedeni yassı duruyorBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Çok şükürrrrr hep böyle gitsin bebsmmevet canım gittim gördüm büyümüş maşallah herşey yolunda dedi
Yok kız mis gibi shsjdjd zaten ikiside aynı şeyleri söylüyor herşey yolundaysa 2 doktorda iyi oluyo kuşumiki doktora gidince kafa karışıklığı olmuyor mu
usg de bana da kız hissi geldi çünkü yukarı doğru bi çıkıntı görünmüyor yatay gibi dimiiiibence kız. bedeni yassı duruyor
artısı bebişi çok görüş olmak ohh gel keyfim gel hahahaYok kız mis gibi shsjdjd zaten ikiside aynı şeyleri söylüyor herşey yolundaysa 2 doktorda iyi oluyo kuşum
Hshshdjdjd tabbiiiiartısı bebişi çok görüş olmak ohh gel keyfim gel hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?