Kızlarrr. Temizlik iş yemek vs rutin hayatınıza devam ediyor musunuz? Ben ailemden uzaktayım eşimle ikimiz her şeyi yapıyoruz, ayrıca çalışıyorum. Aslında üstesinden geliyorum ama tabi yorulunca belim vs ağrıyor ve öyle olunca endişelenşyorum bebeğe zarar gelir mi diye. Ama yapmadan da duramıyorum. Hoş yapan yok mecbur yapıyoruz yemek temizlik alışveriş şu bu . Ağır işleri eşim yapıyor ama hepsini de ona yıkamam. Yetişmezde zaten .
Siz ne kadar yapıyorsunuz?
Misal cuma memlekete gidicez, bugün işten geldim yemek yaptık yedik topladık . Evi süpürdük kirlenmişti. Kalktım valiz hazırladım mecbhr ütülenecekler vardı ütüledim hazırladım . Duş aldım saçımı yaptım yarın iş var çünkü

şimdi ise baya yorgun bitkin hissediyorum. Uzandım ama bebek etkilenir mi diye strese girdim bu kez.
Bi taraftanda diyorum ki eskiler çol daha ağır işler yapıyordu .
Ne kadar yapmayalım kendimizi yormayalım desekte gün içinde çpl fazla şeu çıkıyor . . Çalışınca da zaten kafadan 9 saat iş olıyor. Kalan zamanda da üç beş bi şey yaptık mı pert oluyor insan. Memleketten dönünce bebeğin eşyalarına girişmem gerekiyor artık. Yıkama ütüleme dolaplarını düzenleme vs vs . Yardım edicek kimsem yok bulundığım şehirde sadefe ben ve eşim yapabiliriz. O arada tabi işe de gideceğiz .
Aslında tüm bu anşattıklarım bana zor gelmiyor, daha doğrusu dayanırım idare ederm birwz bel ağrısı çeker birwz yorulurum bunlar problem değil. Sadece bebişi etkiliyor muyum bu şekilee, o beni strese sokuyor