• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Evet, yuzum sivilce doldu hergun sari sari sivilceler 😄 boynuma kadar sivilce doluyum.
Doktor nuba gore kiz demisti.

Kizlar ben aile hekimine geldim, dun cinsel ilski yasamistik sabah korunmadan, gun icinde 3 kere sari akintim oldu bugunde cok sık idrara cikiyorum. 1 saatte 7 8 kere ciktim yapiyorum yine geliyor. Keske korunsaydim ya of bide bunu la ugras
Geçer umarım yüzünn🥰

Ben gözlemledim ve ben bu sefer ki cinsiyeti böyle tahmin ettim ve doğru çıktı. İlki kızdı cidden güzelliğimi almıştı burnum falan büyümüştü, okuldakiler direk söyleyemedi ama ima etmişlerdi değişti yüzün diyerek 😂😂 bu sefer ki oğlan ve kesin 2 ayrı doktora göre yani, güzelleşmedim ama çirkinleşmedim de aynıyım 😂
Benimde o zaman erkek midir acaba😁😁

Bende tedavimden kalan omega 3 vardı ama ağzıma koyduğum an kokusu beni mahvediyordu içmiyordum ama doktor ilaç değiştirecek bu defa omegayı bile zorla yutuyorum boğulurum diye korkuyorum bana böyle folik asit gibi olacak ki her gün stressiz içeyim
Ben de ilk gün tadını tüm gün ağzımda hissetmiştim çok kötüydü ikinci gün gece uyumadan önce alıp uyumayı denedim iyi geldi öyle yağıyorum şimdi

Kızlarrr bu yemeklerden tiksinme yiyememe iştahsızlık bulantı olayı ne zaman geçecek ? 12+5 teyim. Ya iştahım açılsın varsın 30 kilo alayım ona bile razıyım çok sıkıldım şu durumdan . Çok az yiyebildiğim yemek var ve artık günlerdir böyle olduğu için çok sıkıldım bu durumdan. Bebeği de besleyemediğimi düşünüyorum çünkğ dediğim gibi yiywbildiğim çok az şey var. Domatesten bile tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok :KK43:( içimi döktüm kızlar ya
Bebeğim seni üzmek istemem ama dogurana kadar da sürebiliyor maalesef, ilk 20 hafta her an kustum, sonra kusmam azaldı bulantı devam doğana kadar, mide yanması da eşlik etti geceleri uykudan uyandıracak derecede zaten o bulantı ile sabahlara kadar uyumuyordum, zaman zaman ölmeyi bile diliyordum öleyim kurtulayim Allah’ım diye ama doğunca bıçak gibi kesiliyor sadece sabır dile sabır sabır sabır… başka yolu yok 🥲

Birde cinsiyet ti belli olmayan arkadaşlara bir önerim olucak bir video da gördüm bilirsiniz karnımiza baktığımızda yukarıdan aşağı kahve rengi bir ciZgi olur erkek ise çizgi yukarıdan aşağıya kadar kız ise göbek deliğinden aşağı yani erkekte tam çizgi kızda yarım oluyo anlatabildim inşallah 😊bunu ben fark ettim bende size de fikir olsun istedim

Birde cinsiyet ti belli olmayan arkadaşlara bir önerim olucak bir video da gördüm bilirsiniz karnımiza baktığımızda yukarıdan aşağı kahve rengi bir ciZgi olur erkek ise çizgi yukarıdan aşağıya kadar kız ise göbek deliğinden aşağı yani erkekte tam çizgi kızda yarım oluyo anlatabildim inşallah 😊bunu ben fark ettim bende size de fikir olsun istedim
Canım benim tam tersi cinsiyet erkek ama üst tarafta çizgi yok göbeğime kadar sadece çizgi 🤭

Back
X