- 18 Ağustos 2024
- 289
- 153
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.981
Arkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi hiç 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sırf bu hurafeler yüzünden erkek bebek bekliyordum, cunku ne midem bir kere bulandı, ne cildim bozuldu, ne de çirkinleştim. 4.ayim bitmek üzere 2 kilo aldım, normal bu da sanirim. Sonra öğrendik ki kız bebis geliyormuş, kısaca kız bebek annesi olarak çok şükür bi çirkinleşme durumum olmadi:) Yalan bence bu soylentilerArkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi hiç![]()
Bence de yalan bana hala bi güzellik gelmedi cilt bakım ürünlerimi rahatça kullanamadığım için daha da berbatlaştı yüzümArkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi hiç![]()
Yaaa sağlıcakla gelsin miniğiniz. Benim mide bulantım çok , çirkinleşme olmadı kilo da alamadım hiç bulantıdan dolayı henüz öğrenemedik cinsiyeti de bakalım ne olurBen sırf bu hurafeler yüzünden erkek bebek bekliyordum, cunku ne midem bir kere bulandı, ne cildim bozuldu, ne de çirkinleştim. 4.ayim bitmek üzere 2 kilo aldım, normal bu da sanirim. Sonra öğrendik ki kız bebis geliyormuş, kısaca kız bebek annesi olarak çok şükür bi çirkinleşme durumum olmadi:) Yalan bence bu soylentiler![]()
C vitaminini bıraktım ama hyl asit kullanıyorum. Çisem Çakır'ın bununla ilgili videoları var youtube'ta. İzlemeni öneririmBence de yalan bana hala bi güzellik gelmedi cilt bakım ürünlerimi rahatça kullanamadığım için daha da berbatlaştı yüzümthe purestin tonik c vitamini hyralonik asit kullanan var mı hamileliğinde korkuyorum kullanmaya her gün
Ben şöyle bir şey farkettim ama önceden yüzüme önem verirdim yıkama jeli olsun serum vesaire olsun bu dönemde makyaj yapmak bile içimden gelmemişti. Şuan cildim eskiye göre daha iyi sankiBence de yalan bana hala bi güzellik gelmedi cilt bakım ürünlerimi rahatça kullanamadığım için daha da berbatlaştı yüzümthe purestin tonik c vitamini hyralonik asit kullanan var mı hamileliğinde korkuyorum kullanmaya her gün
İki gün bakmazsam yüzüm daha da kötüye gidiyor tek yıkamak bana çözüm olmuyor bi de yüzümün rengi falan gitti banyo yapmaya bile halim kalmamış. Bugün Allah’a şükürler olsun ki bi tık rahatladımBen şöyle bir şey farkettim ama önceden yüzüme önem verirdim yıkama jeli olsun serum vesaire olsun bu dönemde makyaj yapmak bile içimden gelmemişti. Şuan cildim eskiye göre daha iyi sanki
Ben şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.Ben 60 bine anlaştım. Sadece doğum için yani içinde 1 gün kalma refakatçi ile sonra sarılık olursa onlar ücretsiz, erkek bebekse %10 sünnetten indirimli yararlanma gibi şeyler vardı. Peşin istediler yoksa olmaz dediler bizede.
Sağ olun, insallah sizinki de sağlıkla gelsin, bulantilar da bitsin:)Yaaa sağlıcakla gelsin miniğiniz. Benim mide bulantım çok , çirkinleşme olmadı kilo da alamadım hiç bulantıdan dolayı henüz öğrenemedik cinsiyeti de bakalım ne olur![]()
Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla çıkarsınızBen şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.
Çok geçmiş olsun. Progesteron başlatmışlardır, çok etkili inşaallah, dinlenin yoluna girer her şey.Ben şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.
Ben de mühendisim. Şuan masa başı çalışıyorum genellikle arada arazi oluyor ama bu aralar kendi tercihimle çıkmıyorum. ( çıkamıyorum). Zor yürüyorum gerçekten bu hamileliğim ikizlerden mi ne zorladı. Nispeten sakin sevdiğim bir çalışma ortamı var ama gerçekten bulantılarla bu iş çok zor. 10. haftadayım ben de yani bi tık azaldı ilaçlarla ama ruh gibiyim. Kimseye işe adapte olamıyorum. Zaman dolsa eve gitsem diye saat sayıyorum. Keşke en azından gebelik döneminde bi tık esnek çalışma olabilse. Ama zaten doğuracak bi süre yok diye böyle bir intiyasif yok :) ya da yöneticiden yöneticiye değişiyor. Allah yardımcımız olsun .Bende yerine göre masa başı yerine göre ayaktayım. Ama iş ortamım çok stresli, çok yoğun çünkü. Akademisyenim. Mesai 17 de bitse bile yapılacak işler yetişmediği için herkes evde ekstra çalışıyor başka türlü yetişmez zaten ve yetişmediği zaman çatışma çıkar. Kimse de hamile demez. Yapılacak işler asla bitmiyor hep bi deadline lı. Öğle araları bile sürekli toplantı yapıyoruz, yemeğe gitmiyorlar çoğu kez geçiştiriyorlar. Ben acıkırım dayanamam kesin. Herkes kolonya parfüm kokacak ben daha el sabununa ve çamaşır deterjanına dayanamıyorum öğürüyorum direk. Sınıflar 200 kişi, amfi küçücük pencereler havasız.ikinci dönem ders anlatacağım![]()
Evet, yuzum sivilce doldu hergun sari sari sivilcelerArkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi hiç![]()
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun umarım sağlıkla çıkarsınızbizi de haberdar edin süreçten acil şifalar dilerim
Çok teşekkür ederim. Ben içiyordum günde bir tane. Şimdi arttırırlar herhalde.Çok geçmiş olsun. Progesteron başlatmışlardır, çok etkili inşaallah, dinlenin yoluna girer her şey.
Geçmiş olsun inşallah sağ sağlim çıkarsınızBen şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.
Evet mutlu değilseniz zorMalesef toksik. Gebelik öncesi bile zorlanıyordum. Benim tam tersi kafam da dinlendi evde. Çok bunalmışım işte. Şu an herkesin psikolojisi bozulmuş durumda yoğun iş yükü yüzünden. Çünkü mesai saatlerinde bitmiyor işler![]()
Merhaba , ben geçen hafta gittim 12+2 ydim ama 13+1 çıktı bir hafta önden gidiyor. Bizim tarama testimizi yaptı. Normalde de 12 den sonra yapılıyor diye biliyorum.Kızlarrr ikili test hala yaptırmadı doktor geçen küçük daha dedi 12+4 de 14 de çağırdı haftaua gidicem çok mu geç ya herkes yaptırmış
Ben gözlemledim ve ben bu sefer ki cinsiyeti böyle tahmin ettim ve doğru çıktı. İlki kızdı cidden güzelliğimi almıştı burnum falan büyümüştü, okuldakiler direk söyleyemedi ama ima etmişlerdi değişti yüzün diyerekArkadaşlar hani derlerya bebek kızsa annenin güzelliğini alır erkekse güzelleştirir. Cinsiyeti belli olanlar böyle bir şey gözlemlediniz mi hiç![]()