Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Benim oğlum 2-3 ay sadece o yatakta uyumuştu. Anne rahmindeki gibi hissediyorlarmış. Anne yanı beşiğine bile juno baby ile koyardım. Umarım siz de faydalanırsınız.
Zeki bey işinin ehlidir. Yeri çiftehavuzlarda. Gayet detaylı açıklar, güven verir, ultrason görüntülerini de anında mail atması pek hoşuma gidiyor :) benim doktorum bakıyor ama bu hamileliğimde Zeki Bey’e de görünmem gerekti ve devam ettim.

Sabunla yıkamıyorsunuz di mi? İyice kurulayın ve hava aldırın. Sadece pamuklu iç çamaşırları giymelisiniz. Probiyotik desteği alabilirsiniz. Vajina için özel probiyotik hap da var ama hamilelikte uygun mu bilmiyorum. Kefir, yoğurt gibi gıdalarla da destekleyebilirsiniz.

Size çok geçmiş olsun. Denemeyi isterim hiç duymadım daha önce görmedim de Nereden alabilirim trednyol linki varsa paylaşır mısınız

Yok özellikle kuru tutuyorum iç çamaşırlarını ön yıkamalı olarak ayrıca atarım her zaman ve mutlaka ütülerim. Hepsini pamuklu kullanıyorum. Kefir haftada 3-4 gün tüketirim. Ailede diyabet hastası çok var onlarda çok oluyordu bende diyabet vs yok çok şükür ama yediklerimle alakalı belki bilmiyorum

O zaman en azından bir süre şekersiz beslenmek iyi gelebilir diye düşünüyorum.

Nioli yağı da denedim işe yaramıştı başta ama kokusu çok ağır diye ara verdim bir hafta o sıra yine tekrarladı. Batikon sorayım doktora bir de günlük ped önermişler yukarda onu da denicem artık

Kızlar selam , detaylı için randevu aldım perinatolojiye 23+2 ye ücreti de 5.000tl çok değilmiiii yaaa
Ayy gerçekten çokmuş ben Antalya'dayım yeni şehir hastanesi yapıldı oraya gideceğim 30'unda. İnşallah güzel geçer

Kızlar pazartesi kızım geniz eti bademcik ameliyatı olacak biliyorum çok basit bir operasyon ama evlat olunca insan tırnagı acısa içi gidiyor. çok stres yapıyorum .Carsamba detaylı ultrason var onuda kafama takıyorum. Haraketlerini hiç hissetmiyorum çok geriyor bu durum beni.Önümüzdeki hafta stresli gececek benim için .inşallah sorunsuz atlatırım.

Kızlar birisi bebeğin hıçkırdığını hissettiğini söylemişti isim olarak hatırlamıyorum ama ben iki gündür böyle aynı bölgeye çok hafif vuruşlar hissediyorum böyle bir iki saniye aralıklı 3-4 kere olup geçiyor rahatsjz edici bir vuruşta değil aşırı hafif ama elimle hissediyorum. Acaba hıçkırık bu mu

Allah şifa versin kolay geçsin inşallah ameilayt stres yapmayın detaylı da güzel geçer inşallah güzel düşünün güzel olsjn

1 haftayı geçti hala şiddetli öksürüyorum uyutmuyor dinlendirmiyor
Ocak başı benimde vardı geçmeyen öksürüğüm konuşamıyodum göğsüm ağrıodu hiçbişey de yapmadım ılık ballı limonlu su o kadar bi de pastil iyi gelmişti zamanla geçti. Sf buhar yapsak o da iyi gelir ama korkuorum ben de yapmamıştım hamilelik dolayısıyla şimdi ki öksürük te fena biri boğazımı sıkıo aanki. Hemen iyileswlim yaz gelsin

Evet pıt pıt aralıklı bir süre devam ediyor ben henüz hissetmedim ama önceki hamileliğimde öyleydi

Geçmiş olsun inşallah ameliyat da ayrıntılı da güzel geçer içinizi ferah tutun

Ben memnun kaldım. Gün içinde 3 kez falan değiştiriyorum uzun süre kalmasın diye. Bana iyi geldi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…