Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Gözünüz aydın çıkmış sizin de yukarı darısı tüm bekleyen annelerimizin başına

Maşallah canim cok sevindim. Darısı başımıza insallah. Bana da detaylı ultrasondan sonra gelirsin artık dedi. 1 ay sonra yani. Tabi ekstra bir durum olmaz ise insallah. Bizim yuzde 85 erkek gibi gözüküyor ama sakladığı icin göremiyoruz.

Benimde 21. Haftama denk gelecek sanırım bir ay sonrasına randevu verdiler üniversite hastanesine gideceğim valla çok zor sıra bulduk fiyatını sormak aklıma bile gelmedi o yüzden ama ücretliymiş evet kendi doktorum şehir hastanesinde malesef perinatalog yokmuş özellere de sorduk ama üniversitenin doktorlarına çok iyi dediler

Evet haklısın sonra ekmeksiz kalınca da iyi değil. Sağlıklılardan ölçülü yemek en güzeli.

Yer bulabilmeniz çok iyi olmuş. hayırlısı olsun inşallah. Şubat ilk haftası kısmet ise benim de…

Gözünüz aydın. İnşallah benim ve diğer arkadaşlarında plasentaları yuksrı çıkarı bende 16+0 da öğrendim aşaüoda olduğunu. Şimdi 17+2 im inşallah çıkmışyır benimde

Benim cinsiyeti fetal dna da çıktı erkek olarak ama ultrasonda da doktor direkt pipisini gösterdi 16+0 da

Merhaba kızlar Eskişehir’e fetal dna sonucumuzu almak için geldik çok şükür temiz çıktı. 21.11.24’te kan vermiştim 03.12.24’te burgen laboratuvarında çalışılmaya başlamış 02.01.25’te sonucumuz çıktı. Sonucu genetik uzmanı doktor değerlendirdi. Yaptırmak isteyenlere fikir olsun

Ben cuma aradim daha cikmadi dediler, size mesajmi geldi acaba kendnizmi gittiniz

Bu arada detaylı ultrason fiyatları nasıl kizlar? Bir bilginiz var mı?
Benim randevum cumartesi günüydü detaylı ultrason için randevu verdi bı dahakine Bursa'da hayat hastanesine gidiyorum 3200 civarı gibi bı fiyat verdiler detaylı için bı de üstüne muayene ücreti de 1200 kusur 5 binden aza geliyo toplam

4400 sizin de. Evet uygun gibi. Kaç dakika sürdü peki?

Benim cinsiyeti fetal dna da çıktı erkek olarak ama ultrasonda da doktor direkt pipisini gösterdi 16+0 da
Biz de gördük pipiyi önce tahmininiz var mı dedi bı kaç kere rüyamda kız görmüştüm nuba göre de kızdı nerdeyse emindim kız diyecegine rüyamı söyledim tersi çıkmış diyelim o zaman dedi oglus sakalara erken basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…