Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    52
Kizlar bi de sey vardi eger hicbi sey kabizliginiza fayda etmiyosa (bal kabagi puresi, armut vs lifli urunler, probiyotik yogurtlar kayisilar yuruyus vs) duphalac diye bi surup var, doktor bana ondan yazacakti, hocam bi magnezyum kullanayim o da ise yaramazsa surup alirim demistim. Simdi aklima geldi. Doktorunuz cok zorlandiginiz zaman size yardimci olmak icin ilac verebiliyor. Benim kullandigim takviye icinde de probiyotik var ama bana hic fayda saglamamisti, bu takviyeyi 8.hafta basladim doguma kadar kullanacakmisim. Ayrica magnezyum aldigimda tuvalete cikiyorum. Demire henuz baslamadim muhtemelen baslarsam benim de kabizlik artacak, bakalim gorelim ne olacak

Eklentiler

• 1000020100.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 20
Cuma gideceğim için o güne kadar beni kurtaracak bir şey arıyorum. Geçen defa da doktora söylemiştim ama ilaç için erken dedi durdu. İnşallah bu defa öyle demez

Demir ilacı kabızlık yapıyor bildiğim kadarıyla ben magnorm magnezyum kullanıyorum bir de ocean mummy omega çok şükür kabızlığım geçti sizin de geçer inşallah bir an evvel

Cuma hem magnezyum hem probiyotik soracağım artık. Magnorm geçen sene başka bir sebepten ötürü kullandım migrenim bile hafiflemişti. Mucize gibi bir şey evde de ama ilk gebeliğim işte doktora danışmadan kullanmak istemiyorum. Keşke şöyle bir meyve, sebze, çay bir şey olsa bir tane tüketince hemen geçse

Pırasa denediniz mi zeytinyağlı ben ilk gebeliğimde kabızlık sorunu yaşadığımda yemiştim işe yaramıştı.

Onu da deneyeyim mevsimi zaten
Çok yazmış gibi oldum ama bu durumdan çok dertlenip ağrı çektiğim için belki faydası olur diye son olarak kayısı deneyebilirsin kuru veya buzluk yaptıysan kaynatıp komposto yapabilirsin meyvesuyuda etkili oluyor kayısının her türlüsü iyi geliyor diye biliyorum

Olur mu öyle şey fikir almak için yazdım ben teşekkür ederim kayısı her türlü denedim ayva da armut da denedim normalde işe yarardı ama olmadı. Hatta tatlı yediğimde cırcır olurdum normalde bir sürü tatlı yedim hiç etki etmedi

Zeytinyagında incir bekletip ertesi gün yiyince de iyi geliyor ama tadı pek hoş değil yiyebilirsiniz onu deneyin

Zeytinyagında incir bekletip ertesi gün yiyince de iyi geliyor ama tadı pek hoş değil yiyebilirsiniz onu deneyin
Bunu kuru erik kayısı incir ayrı ayrı hazırlamıştım daha önce ama çok midemi bulandırmıştı bakalım bugün hazırlayayım denemeye çalışırım

Kizkar selam vücut ağrısı çeken var mı benim diz kapaklarım belim el ayak bileklerim parmaklarım vs çok ağrıyor kemiklerim zonkluyor sanki normal mi bilemedim birde herkes kabızlıktan yakınmis iki gündür ishalim

Geçmiş olsun dikkat edin bu ara salgın çok bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler yiyip için olabildikçe

Geçmiş olsun dikkat edin bu ara salgın çok bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler yiyip için olabildikçeğo

Geçmiş olsun dikkat edin bu ara salgın çok bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler yiyip için olabildikçe
Grip gibi bişey mi oldum sizce burun akıntısı yok vücut ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…