- 29 Kasım 2023
- 912
- 734
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.261
Cuma gideceğim için o güne kadar beni kurtaracak bir şey arıyorum. Geçen defa da doktora söylemiştim ama ilaç için erken dedi durdu. İnşallah bu defa öyle demezBen doktoruma söyledim, bana probiyotik hap verdi. Onu kullandım. Ertesi gün tuvalete çıktım
1 hafta içtim, şu an sorunsuz gidiyorum :)
Kayısı, su vs denedim ama hiçbir işe yaramadılar
Probiyotikli yoğurtlar vs de işe yaramadı
Demir ilacı kabızlık yapıyor bildiğim kadarıyla ben magnorm magnezyum kullanıyorum bir de ocean mummy omega çok şükür kabızlığım geçti sizin de geçer inşallah bir an evvel
Kacinci haftandasin ve erken dedi, bende 16 dayim kansizlik yok kan ilaci neden iceyim oluyorumCuma gideceğim için o güne kadar beni kurtaracak bir şey arıyorum. Geçen defa da doktora söylemiştim ama ilaç için erken dedi durdu. İnşallah bu defa öyle demez
Şu an 16 öncekilerde de sıkıntı yaşıyordum hepsinde şimdilik kullanmayalım erken dedi durdu. Ama bu defa çok fenayım artıkKacinci haftandasin ve erken dedi, bende 16 dayim kansizlik yok kan ilaci neden iceyim oluyorum
Pırasa denediniz mi zeytinyağlı ben ilk gebeliğimde kabızlık sorunu yaşadığımda yemiştim işe yaramıştı.Cuma hem magnezyum hem probiyotik soracağım artık. Magnorm geçen sene başka bir sebepten ötürü kullandım migrenim bile hafiflemişti. Mucize gibi bir şey evde de ama ilk gebeliğim işte doktora danışmadan kullanmak istemiyorum. Keşke şöyle bir meyve, sebze, çay bir şey olsa bir tane tüketince hemen geçse
Bebek çok hızlı depoları boşaltabiliyor. Doğuma yakın kan değerlerinizde düzelme olmazsa damardan takviye almak mecburiyetinde kalabilirsiniz.Kacinci haftandasin ve erken dedi, bende 16 dayim kansizlik yok kan ilaci neden iceyim oluyorum
Onu da deneyeyim mevsimi zatenPırasa denediniz mi zeytinyağlı ben ilk gebeliğimde kabızlık sorunu yaşadığımda yemiştim işe yaramıştı.
Çok yazmış gibi oldum ama bu durumdan çok dertlenip ağrı çektiğim için belki faydası olur diye son olarak kayısı deneyebilirsin kuru veya buzluk yaptıysan kaynatıp komposto yapabilirsin meyvesuyuda etkili oluyor kayısının her türlüsü iyi geliyor diye biliyorumOnu da deneyeyim mevsimi zaten
Olur mu öyle şey fikir almak için yazdım ben teşekkür ederimÇok yazmış gibi oldum ama bu durumdan çok dertlenip ağrı çektiğim için belki faydası olur diye son olarak kayısı deneyebilirsin kuru veya buzluk yaptıysan kaynatıp komposto yapabilirsin meyvesuyuda etkili oluyor kayısının her türlüsü iyi geliyor diye biliyorum
Depolari doldurmak gerekiyoeKacinci haftandasin ve erken dedi, bende 16 dayim kansizlik yok kan ilaci neden iceyim oluyorum
Evet evet islakken dusun icinde surun cikmadan demek istedim sonra bornoz giyin varsa elinizde bi deneyin derimDuşta derken ıslakken mi ben kurulandıktan sonra kullandım emilmedi bütün gün o his çok kötüydü
Bir de öyle deneyeyim olduğu gibi kaldı yeni almıstım dahaEvet evet islakken dusun icinde surun cikmadan demek istedim sonra bornoz giyin varsa elinizde bi deneyin derim
Zeytinyagında incir bekletip ertesi gün yiyince de iyi geliyor ama tadı pek hoş değil yiyebilirsiniz onu deneyinCuma hem magnezyum hem probiyotik soracağım artık. Magnorm geçen sene başka bir sebepten ötürü kullandım migrenim bile hafiflemişti. Mucize gibi bir şey evde de ama ilk gebeliğim işte doktora danışmadan kullanmak istemiyorum. Keşke şöyle bir meyve, sebze, çay bir şey olsa bir tane tüketince hemen geçse
Bunu kuru erik kayısı incir ayrı ayrı hazırlamıştım daha önce ama çok midemi bulandırmıştıZeytinyagında incir bekletip ertesi gün yiyince de iyi geliyor ama tadı pek hoş değil yiyebilirsiniz onu deneyin
Kansızlık olmasada demir başlanıyor. Çünkü annenin demir depolarından besleniyor bebekKacinci haftandasin ve erken dedi, bende 16 dayim kansizlik yok kan ilaci neden iceyim oluyorum
Geçmiş olsun dikkat edin bu ara salgın çok bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler yiyip için olabildikçeKizkar selam vücut ağrısı çeken var mı benim diz kapaklarım belim el ayak bileklerim parmaklarım vs çok ağrıyor kemiklerim zonkluyor sanki normal mi bilemedim birde herkes kabızlıktan yakınmis iki gündür ishalim
Geçmiş olsun dikkat edin bu ara salgın çok bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler yiyip için olabildikçeğo
Grip gibi bişey mi oldum sizce burun akıntısı yok vücut ağrısı varGeçmiş olsun dikkat edin bu ara salgın çok bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler yiyip için olabildikçe