Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    44
Hamileyken küçük çocuk bakmak çok zormuş gerçekten benim de hiç yardımcı değil iki saat okula gidio anca evi topluyorum iki gün abla geliyo gelebilirse. Bide çalışan olup evde cocuk üstüne hamilelik helal olsun diyorum iyi olcak büyüyünce hepsi belki inşallah umarım

Kesinlikle öyle Bana hep evde olmak da kötü geliyor. Ben evden çalışıyorum esnek de olsa, hiç kıymeti olmuyor. Sabah akşam çalışsam belki daha farklı bakardı eşim diyorum. İnşallah büyüdüklerini rahat ettiğimizi de göreceğiz hayırlısıyla

Ilk bebeginiz mi

Merhaba güzel anneler bişey soracağım 14+3 haftaligim bebek 110 Gr dedi doktor haftasına göre kilosu fazla gibi geldi bilemedim sizin kaç haftada ve kilosu ne paylasirsaniz bir çıkarimda bulunabilirim

Merhaba güzel anneler bişey soracağım 14+3 haftaligim bebek 110 Gr dedi doktor haftasına göre kilosu fazla gibi geldi bilemedim sizin kaç haftada ve kilosu ne paylasirsaniz bir çıkarimda bulunabilirim
Ben en son 12. Haftada gittim doktor kilosuyla alakalı bir bilgi vermedi . 16. Haftada gideceğim o zaman bilgi verir mi bilmiyoru

Eger usg kagidinda efgw yazan yer kilosuysaki kilosu muhtemelen gr yaziyor cunku, 14+4 gitmisim 118 gr yaziyor ve haftasina gore 1 hafta ileri cikiyor benimkide hep

Bu hamilelikte tansiyon beni mahvetti ya surekli 10-6 larda geziyorum bir anda oluyor,yemek yedigim halde dusuk cikio sonrasi
10-6 düşük değil aslında ama demek ki normalinize göre düşük ki rahatsızlık veriyor. Benim normalim 11-7 bazen 10-6 çıkar. Bugün ölçtüm yemekten sonra 97-54 gibiydi ama kötü hissetmiyordum. Çok kötü hissederseniz tuzlu ayran için. İlk trimester tansiyon düşüklüğü normal sanırım.

Ben bu sefer böyle iyi gibiyim tek çocukla çok zorlanırken iki çocukla napacağız bakalım :) bazen üzülüyorum hiç sesi soluğu çıkmıyor bizim koşturmacada arka planda mı kalıyor diye
Ya benim kız büyüdü artık 9 yaşına girecek, birde yaza denk gelecek tam o beni pek zorlamaz inş da. Hamilelik yorucu, emzirme süreci çok zor (yine yara olursa) ilk zamanlar gaz problemi kolik gözümü korkutan bunlar sadece. Sağlıcakla bi doğursak, sonrası bir şekilde olur, Rabbim sağlık versin. Sizin arası daha az ama bence daha güzel beraber büyürler oynayarak.

İyi akşamlar güzel anneler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 17 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde hamile pantolonlarını göbeğim olmadı için rahat kullanamamıştım. Şuanda da göbeğim yok ve hamile pantolonu kullanamıyorum. Aldığınız memnun kaldığınız alt giyim varsa link atar mısınız? Fermuarlı şeyler karnımı ağrıtıyor. Her gün dışarıdayım, giyimime dikkat etmem gerekiyor.

Merhaba kızlar bende 14+5 günlük hamileyim. 3. Gebeliğim. 2 tane oğlum var. Geçen hafta fetal dna testi yaptırdık bu da erkekmiş sonuç çıktı. Bebek sağlıklıymış ama ben buna sevinemiyorum bile. Hayatımda en çok istediğim şey bi kızımın olmasıydı. Ama artık o ihtimalde kalmadı. Kalbime söz dinletip, sakinleşemiyorum. Biliyorum günaha giriyorum ama aklımdaki o düşüncelere de engel olamıyorum.

Bu hamilelikte tansiyon beni mahvetti ya surekli 10-6 larda geziyorum bir anda oluyor,yemek yedigim halde dusuk cikio sonrasi
Normalim 12-7 ydi.12 .haftaya kadar 8-6 larda gezdim .İnanılmaz zordu..Doktorum olumsuz birsey demedi.holter takıldı.kalp doktoru da hamileyken normal dedi..
Şuan gecti çok şükür.

Yaaa öyle düşünmeyin emin olun ki doğduğunda onu görünce bu düşünceleriniz uçup gider. Ben onların da hissettiğini düşünüp üzülüyorum sağlıklı olsun yeter ki. Yani kıyaslamak belki hoş değildir ama bi tane bile bebeği olsun diye çok sıkıntılar çekenler çok bekleyenler var her türlüsüne şükretmeliyiz. Allah öyle nasip etmiş demekki. Benim etrafımda da sadece oğlu olup kızı olmayan var ama Allah oğlunun birini öyle naif merhametli yaratmışki kız eksikliği hissettirmiyor. İnşallah sizede çok güzel duygular çok güzel günler yaşatır. Güzel düşünün

Canım ben butiklerden 2-3 tane triko takım aldım hem moda hem sonrasında da giyeceğim şeyler seçiyorum
Birkaç tanede önceden triko elbisem vardı bunlarla kışı geçirmeyi düşünüyorum bakalım
Kazaklarım zaten boldu oversize çoğu
Bugünde mangodan bir beden büyük fermuarsız bir pantolon aldım hesaplarıma göre marta kadar giyerim

Boyu için ne dedi? Uzun boyluysa hafta olarak da önden gidiyordur o yüzden kilosu da önden gidiyor olabilir. Ben en son 12de gittim sadece boy bilgisinden bahsetti.

Merhabalar bende günlük hayatımda göbekli bir insandım gwbelikte daha çok oldu şu an 6 aylık gibiyim cırt cırtlı pantolonlardan aldım esnek ve rahatlar tavsiye ederim

Triko ya da kumaş pantolonlar ince geliyor. Palazzo kot pantolonu bile altıma içlik giyerek giyiyorum giymezsem akşam karnım ağrıyor

Merhabaa ya yine yazmıştım ben buraya pazarium diye bir site var önüme çıkmıştı ve çok uygundu ürünleri uygun diye şans vermek istedim ve kot pantolon aldım ben beli lastikli yorumlarda da kalite ve mevsim olarak kışa çok uygun olduğu yazıyordu. Geldi şahsen çok beğendim ben onu öneririm ama ben tesettürlüyüm ve geniş aldım bilmiyorum siz nasıl giyiniyorsunuz. Diğerlerini önersem kullanmadığım için bilemem nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…