- 4 Kasım 2024
- 13
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.081
Boyunu söylemişti de hatırlamıyorum bir iki hafta önde gitmesinde sıkıntı yokmuş sanırımBoyu için ne dedi? Uzun boyluysa hafta olarak da önden gidiyordur o yüzden kilosu da önden gidiyor olabilir. Ben en son 12de gittim sadece boy bilgisinden bahsetti.
Benimde öyle 15. Haftadayım akşam eşim diyor karnın çıkmış sabah kalkıyorum hiç yok sankiKızlar 15. Haftaya girdim ama göbeğim neredeyse hala jiç çıkmadı. Bu durumda olanlar var mı? Yani gün içinde şişiyor ben evet çıkmış artık diyorum ama sabah uyandıpımda hiçbir şry yokerkek çocukta mı daha az göbek çıkardı kızda mı? Benimki erkek ama onunla mı slakalı? Bu arada zayıfım normslde zayıfların hemen belli eder derlerdi halbuki. 1.60 55 kiloyum. Hiç kiloda almdım henüz
Benimde öyle. Akşam gaz ve şişkinlik oluyor kocaman oluyor, tuvalten çıkınca sabaha inmiş oluyor. Sanırım 20 li haftalrda büyüyecek. Benimde kıyafet almam lazım, artık işe başlayacağım 2 haftayaKızlar 15. Haftaya girdim ama göbeğim neredeyse hala jiç çıkmadı. Bu durumda olanlar var mı? Yani gün içinde şişiyor ben evet çıkmış artık diyorum ama sabah uyandıpımda hiçbir şry yokerkek çocukta mı daha az göbek çıkardı kızda mı? Benimki erkek ama onunla mı slakalı? Bu arada zayıfım normslde zayıfların hemen belli eder derlerdi halbuki. 1.60 55 kiloyum. Hiç kiloda almdım henüz
Ben 14+6 dayım karnım baya çıktı yaKızlar 15. Haftaya girdim ama göbeğim neredeyse hala jiç çıkmadı. Bu durumda olanlar var mı? Yani gün içinde şişiyor ben evet çıkmış artık diyorum ama sabah uyandıpımda hiçbir şry yokerkek çocukta mı daha az göbek çıkardı kızda mı? Benimki erkek ama onunla mı slakalı? Bu arada zayıfım normslde zayıfların hemen belli eder derlerdi halbuki. 1.60 55 kiloyum. Hiç kiloda almdım henüz
Sizin kızınız yardımcı bile olur bence. Okula gitse daha rahat olurdu ama aklı başındadırYa benim kız büyüdü artık 9 yaşına girecek, birde yaza denk gelecek tam o beni pek zorlamaz inş da. Hamilelik yorucu, emzirme süreci çok zor (yine yara olursa) ilk zamanlar gaz problemi kolik gözümü korkutan bunlar sadece. Sağlıcakla bi doğursak, sonrası bir şekilde olur, Rabbim sağlık versin. Sizin arası daha az ama bence daha güzel beraber büyürler oynayarak.
Benim de 2. Erkek geliyor az çok duygularınızı anlıyorum. Bir kız bir erkek olsa sağlıkla ideal olurdu yalan yok. Ben de düşüncelerimi bastırmaya çalışıyorum ama biliyorum ki doğunca minicik bir bebek bağrımıza basıcazMerhaba kızlar bende 14+5 günlük hamileyim. 3. Gebeliğim. 2 tane oğlum var. Geçen hafta fetal dna testi yaptırdık bu da erkekmiş sonuç çıktı. Bebek sağlıklıymış ama ben buna sevinemiyorum bile. Hayatımda en çok istediğim şey bi kızımın olmasıydı. Ama artık o ihtimalde kalmadı. Kalbime söz dinletip, sakinleşemiyorum. Biliyorum günaha giriyorum ama aklımdaki o düşüncelere de engel olamıyorum.
Bade butikten aldım o kalın geldi canım kaliteli duruyor yani iş yerinde vs giymeye uygun fotodaki kişide 4-5 aylık hamileTriko ya da kumaş pantolonlar ince geliyor. Palazzo kot pantolonu bile altıma içlik giyerek giyiyorum giymezsem akşam karnım ağrıyor
Gaz herkesin problemi sanırım süt ürünlerini yoğurt vs zor sindirilenleri akşam yememeye çalışıyorumBenimde öyle. Akşam gaz ve şişkinlik oluyor kocaman oluyor, tuvalten çıkınca sabaha inmiş oluyor. Sanırım 20 li haftalrda büyüyecek. Benimde kıyafet almam lazım, artık işe başlayacağım 2 haftaya
Kimyon gaz problemine çok iyi geliyorGaz herkesin problemi sanırım süt ürünlerini yoğurt vs zor sindirilenleri akşam yememeye çalışıyorum
DeneyelimKimyon gaz problemine çok iyi geliyor
Demire sanki bir süre sonra vücut alışıyor gibi hatırlıyorum. Mide sıkıntıları geçince belki daha çeşitli beslenip düzene girer diye de umuyorum. Tüm dengeler sarsıldıDeneyelim
Sindirimiminde yavaşladığını hissediyorum demir ilacına başladığımızda ne durumda olacaz bakalım
Gebelik öncesi süreçte kullandığımda aşırı kabızlık yapmıştı
Haftaya 16. Hafta kontrolüm var bakalım doktor gelişimi iyi der umarım . 3 haftadır gitmediğim için hiç kilo almayıp karnımda çıkmayınca acaba besleyemiyor muyum bebişi dedimBenimde öyle 15. Haftadayım akşam eşim diyor karnın çıkmış sabah kalkıyorum hiç yok sankiAma eğer bebeğin gelişimi normalse bu güzel bir şeymiş annenin kilo almayıp bebeğin gelişmesi.
2-3 ay kullanmıştım ve zor olmuştuDemire sanki bir süre sonra vücut alışıyor gibi hatırlıyorum. Mide sıkıntıları geçince belki daha çeşitli beslenip düzene girer diye de umuyorum. Tüm dengeler sarsıldı
Ben kafadan 1 yılım gitmiş gibi düşünüyorumSizin kızınız yardımcı bile olur bence. Okula gitse daha rahat olurdu ama aklı başındadırsaat başı emzirmeye uyanmak, gece 3-4 e kadar uyumayan ilk bebeğim.. bunları şimdilik düşünmeyeyim Sağlıklı sıhhatli olsunlar.
Demir ilacı bende inanılmaz kötü etki yapmıştı . Baş ağrısı, mide bulantısı, kabızlı vs. Doktoruma söyledim ve değiştirdi ilacı. Şuan verdiği ilacın içinde hem demir hem diğer vitaminler var. Bu çok iyi geldi bana. Önceki tamamen demirdi ve oranı çok yüksekti.Deneyelim
Sindirimiminde yavaşladığını hissediyorum demir ilacına başladığımızda ne durumda olacaz bakalım
Gebelik öncesi süreçte kullandığımda aşırı kabızlık yapmıştı
Bende de tam tersi oldu. Gebelikten önce yoğurdumu evde mayalardım ayranımı da o yoğurttan yapardım vs . Gebelikten beri onlaro yiyemediğim için hazır kullanıyorum maalesefKızlar sizde de bu süreçte şöyle farklılıklar oldu mu mesela hazır yoğurt yiyemiyorum ya da hazır ayran içemiyorum ikiside evde yapılmış olması gerekiyor farklı geliyor markettekinin tadı