Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    42
Ay kızlar moralinizi bozmak istemem ama daha yarısında bile değiliz ya zaman geçmiyor sanki. Hamilelikten zevk alıyor musunuz yoksa benim gibi aman bi doğursam da kurtulsam modunda mısınız?

Ben hiçççç bir ay bekleyemem ya tüp bebek benimki korkumdan galiba en fazla iki hafta da bir gittim 15. Haftadayız

Kızlar yaa benim bugün 3 kez karnimda kalp atışı benzeri pir pir atma oldu bebişi hissetmek için erken değil mi 13+2 deyiz ama bebişse çok güzel bı duygu heyecan

Ay kızlar moralinizi bozmak istemem ama daha yarısında bile değiliz ya zaman geçmiyor sanki. Hamilelikten zevk alıyor musunuz yoksa benim gibi aman bi doğursam da kurtulsam modunda mısınız?
Benim bir haftadır gaza basmış gidiyor şuan yemek yerken yazıyorum ilk üç ayda 4 buçuk kilo verdim şuan geri almış olabilirim

Kızlar yaa benim bugün 3 kez karnimda kalp atışı benzeri pir pir atma oldu bebişi hissetmek için erken değil mi 13+2 deyiz ama bebişse çok güzel bı duygu heyecan
Bağırsak hareketleriyle karışabiliyor ilk zamanlar daha erken gibi ama bilemiyorum belli de olmaz

Ben 14. Haftada doktoruma dedim hissediyorum sanki diye mümkün değil dedi bağırsak hareketi ile karıstırıyor olabilirsin dedi ben ikinci cocuk erken hissedilirmiş ama dedim en erken ocagın ilk haftası hissedersin dedi bekliyorum bakalım az kaldı

İzmirde olan arkadaşlarımmmm. Eve temizlik için yardımcı çağıran var mı? Bir türlü bulamıyorum
Ben bursadayım ama bulamadıgım zamanlarda armut uygulamasından bakmıstım bir de biraz daha pahalı ama daha güvenilir temizlik şirketleri var cevrenizde de vardır google a yazın çıkar

Valla ben geç öğrendiğim için hızlı gidiyor gibi Her dönemin kendi içinde güzellikleri ve sıkıntıları var her iki dönemi yaşamış biri olarak fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…