-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.021
Uzun bir süre ayda bir gidiliyor benim de bildiğimKızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş
kalbi duyduğumdan beri ayda bir gittimKızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş
Evett 14.hafta fetal dna sonucunu doktora göstermeye gittim artık ayda bir gelebilirsin dedi. Bi hafta kaldı gün sayıyorumKızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş
Bana 8 den itibaren ayda bir gel demişlerdiKızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş
Benimse 1 hafta kaldım 1 ay a ama gitmemek için zor tutuyorumBana da bi ay sonra gel dedi ama dayanamıcam erken gidicem galiba ya bir ay cok uzun
Benim bir haftadır gaza basmış gidiyor şuan yemek yerken yazıyorum ilk üç ayda 4 buçuk kilo verdim şuan geri almış olabilirimAy kızlar moralinizi bozmak istemem ama daha yarısında bile değiliz yazaman geçmiyor sanki. Hamilelikten zevk alıyor musunuz yoksa benim gibi aman bi doğursam da kurtulsam modunda mısınız?
Tadını çıkar benceBenim bir haftadır gaza basmış gidiyor şuan yemek yerken yazıyorum ilk üç ayda 4 buçuk kilo verdim şuan geri almış olabilirim
Bağırsak hareketleriyle karışabiliyor ilk zamanlar daha erken gibi ama bilemiyorum belli de olmazKızlar yaa benim bugün 3 kez karnimda kalp atışı benzeri pir pir atma oldu bebişi hissetmek için erken değil mi 13+2 deyiz ama bebişse çok güzel bı duygu heyecan
Doktor bana dayanamazsan gel stres yapma dedi ama eşim ikna olmuyor zararı olur o kadar ultrasonun diyorBenimse 1 hafta kaldım 1 ay a ama gitmemek için zor tutuyorum
Ben 14. Haftada doktoruma dedim hissediyorum sanki diye mümkün değil dedi bağırsak hareketi ile karıstırıyor olabilirsin dedi ben ikinci cocuk erken hissedilirmiş ama dedim en erken ocagın ilk haftası hissedersin dedi bekliyorum bakalım az kaldıKızlar yaa benim bugün 3 kez karnimda kalp atışı benzeri pir pir atma oldu bebişi hissetmek için erken değil mi 13+2 deyiz ama bebişse çok güzel bı duygu heyecan
Ben bursadayım ama bulamadıgım zamanlarda armut uygulamasından bakmıstım bir de biraz daha pahalı ama daha güvenilir temizlik şirketleri var cevrenizde de vardır google a yazın çıkarİzmirde olan arkadaşlarımmmm. Eve temizlik için yardımcı çağıran var mı? Bir türlü bulamıyorum
Herhangi bir risk görülmemişse ayda 1 gidiliyor.Kızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş
Valla ben geç öğrendiğim için hızlı gidiyor gibiAy kızlar moralinizi bozmak istemem ama daha yarısında bile değiliz yazaman geçmiyor sanki. Hamilelikten zevk alıyor musunuz yoksa benim gibi aman bi doğursam da kurtulsam modunda mısınız?
Armut uygulamasını bende indirdim ama hiç kullanmadım . Güvenilir mi?Ben bursadayım ama bulamadıgım zamanlarda armut uygulamasından bakmıstım bir de biraz daha pahalı ama daha güvenilir temizlik şirketleri var cevrenizde de vardır google a yazın çıkar