- 14 Ağustos 2011
- 27.016
- 2.991
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.041
Teşekkür ederim. 15, haftadayım. İnşallah güzel haberlerle çıkarım.Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız inşallah allahın izniyle sağlıkla çıkarsınız.
Çok teşekkür ederim. Evet hastanede ilgileniyorlar sürekli çok şükür. Kanamam azaldı çok şükür. Şuan kahverengi şekilde. Herhalde evde de sadece yatış vericeker.Geçmiş olsun inşallah sağ sağlim çıkarsınızKendinizi üzmeyin güzelce dinlenin hastanede gerekli destekleri yatış boyunca yapacaklardır.
Kizim olacak cildim sivilcelendi 32 yasima kadar hic boyle sivilceler gormedimKızım olacak. Daha bir güzelleşti cildim.Her görende söylüyor.Ilk kızımda da böyleydi.Tek sivilce leke vs hicbir şey yoktu.
Gecmis olsn canim dikkat et kendineÇok teşekkür ederim. Evet hastanede ilgileniyorlar sürekli çok şükür. Kanamam azaldı çok şükür. Şuan kahverengi şekilde. Herhalde evde de sadece yatış vericeker.
Senin bizden farklıydı ilk üç ayın sende de değişimler yeni başlıyor herhaldeKizim olacak cildim sivilcelendi 32 yasima kadar hic boyle sivilceler gormedim
Herkeste farkli seyrediyor sanirim
Ay kizlar benim ilk 3 ay istah fenaydi simdi 15.haftadayiz sabah kahvalti yapmak isteyen ben sifir istek niye acaba ya bu donemlerde istahsizlik olabiliyormus ama herhalde ac uyanmaya alistigimdan garip geldi
Herkes gider mersine ben gidiyorum tersine suaraaaaSenin bizden farklıydı ilk üç ayın sende de değişimler yeni başlıyor herhalde
Bağırsak hareketleriyle karışabiliyor ilk zamanlar daha erken gibi ama bilemiyorum belli de olmaz
Bağırsak hareketi gibi değil ama böyle kelebek kanat cirpmasi gibi piskolojik de olabilir çünkü ablalarim ve annemde 3.aylari biter bitmez hissetmişler onlar anlatınca ben kendimi çok dinledim galibaBen 14. Haftada doktoruma dedim hissediyorum sanki diye mümkün değil dedi bağırsak hareketi ile karıstırıyor olabilirsin dedi ben ikinci cocuk erken hissedilirmiş ama dedim en erken ocagın ilk haftası hissedersin dedi bekliyorum bakalım az kaldı
O biraz şans ordan sana birilerini yönlendiriyor kim gelir nasıl biri olur mechul temizlik şirketleri daha güvenli olur strese girmektense benceArmut uygulamasını bende indirdim ama hiç kullanmadım . Güvenilir mi?
Çok geçmiş olsun bol dinlenin evde progestan verecektir zaten inşallah sonrasında normale dönecektir her şeyÇok teşekkür ederim. Evet hastanede ilgileniyorlar sürekli çok şükür. Kanamam azaldı çok şükür. Şuan kahverengi şekilde. Herhalde evde de sadece yatış vericeker.
Çok teşekkür ederim canım.Gecmis olsn canim dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim. Evet iğne verdi ve progestan ile başka bir ilaç daha verdi. İnşallah iyi gelir. Plasenta rahme yakın olduğu için oluyormuş. Stres ve yorgunluk ta yapıyormuş ama olacağı da varmış Herhalde. Çünkü ben hamile olduğumu bilmeden ilk iki ay da kanamam olmuştu ama regl sanmıştım. Rabbim bana da herkese de şifa versin inşallah.Çok geçmiş olsun bol dinlenin evde progestan verecektir zaten inşallah sonrasında normale dönecektir her şey
Ben bu sefer böyle iyi gibiyimAy kızlar moralinizi bozmak istemem ama daha yarısında bile değiliz yazaman geçmiyor sanki. Hamilelikten zevk alıyor musunuz yoksa benim gibi aman bi doğursam da kurtulsam modunda mısınız?
Benim de plasenta aşağıdaymıs yukarı çıkar inşallah diye bekliyorum . Canım içini ferah tut bol dinlen yorma bundan sonra kendini inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımızaÇok teşekkür ederim. Evet iğne verdi ve progestan ile başka bir ilaç daha verdi. İnşallah iyi gelir. Plasenta rahme yakın olduğu için oluyormuş. Stres ve yorgunluk ta yapıyormuş ama olacağı da varmış Herhalde. Çünkü ben hamile olduğumu bilmeden ilk iki ay da kanamam olmuştu ama regl sanmıştım. Rabbim bana da herkese de şifa versin inşallah.
Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Evet iğne verdi ve progestan ile başka bir ilaç daha verdi. İnşallah iyi gelir. Plasenta rahme yakın olduğu için oluyormuş. Stres ve yorgunluk ta yapıyormuş ama olacağı da varmış Herhalde. Çünkü ben hamile olduğumu bilmeden ilk iki ay da kanamam olmuştu ama regl sanmıştım. Rabbim bana da herkese de şifa versin inşallah.